Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

QUOTE(pempė12 @ 2019 05 15, 00:13)
Pražiopsojau balsavimą, gal kas turite vis patekusių į finalą sąrašą?

Slovenia
Cekija
Belarus
Serbia
Cyprus
San Marino
Australia
Islandija
Greece
Estonia
Papildyta:
QUOTE(Anakure @ 2019 05 15, 00:13)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72433418" data-time="1557868280"><div><p>cypala estas nesusipratrimas biski vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Visi komentauotojai sakė, kad estas geriau nei suomis, todėl nesitikėjau, kad suomis pateks į finalą.</p><p>Serhatas papuolė dėl žinomumo, sukurto gero įvaizdžio.</p>

ne visada komentarai atitinka, juk ne visi komentuoja, kurie balsuoja
apie lenkes juk irgi neblogai kalbejo
Atsakyti

Kai pusfinalis pasibaigė, tai Australija, kai jau nereikia, satymuose pakilo į pirmą vietą :)

https://eurovisionwo...on-semi-final-1

Atsakyti
[quote=Monteverte,2019 05 15, 00:19]
Slovenia
Cekija
Belarus
Serbia
Cyprus
San Marino
Australia
Islandija
Greece
Estonia

Ačiū, viskas gerai, tik belgiuko dar norėčiau , pvz vietoj Islandijos ax.gif
Atsakyti

Vis tik, nors ir neturiu muzikinės klausos, bet blogai graikė dainavo, štai rusakalbių atsiliepimai:

"Так мои уши ещё никто не дрючил..... Это просто не возможно было слушать. На финал во время выступления этой Дуси пойду на туалетную паузу".

"Ей нужно научиться стабильно петь за 3 дня. сможет ли?"

"Ужас."

"Нестабильная деваха. То в поле ее клонит, то в клозет".

Ir nėra palankių dėl dainavimo.

Atsakyti

[quote=Monteverte,2019 05 15, 00:19]

Ačiū, viskas gerai, tik belgiuko dar norėčiau , pvz vietoj Islandijos ax.gif

Belgiukas vertesnis finalo nei čekiukas.

Atsakyti

Oi, priminėt, labai nuostabi daina

Atsakyti

Pirmojo pusfinalio rezultatai:

Monteverte – Darude ir Sebastianas Rejmanas, Suomija.

Monteverte –Hatari, Islandija.

Montevertė – šokėjas, Portugalija.

Ner4Leo - Victor Crone, Estija.

Laisvi vyrai:

Serhat, San Marinas

Lake Malawi, Čekija

Eliot Vassamillet, Belgija.

Papai Joci, Vengrija

Paimtos moterys:

Anakure- Kate Miller-Heidke, Australija.

Jolleee – “Tulia”, Lenkija.

Ramyra – Katerine Duska, Graikija

Atsakyti
Merginos, gal kuri turite prognozuotojų spėjimus iki pusfinalio? Man įdomu kiek jie atspėjo.
Nesuprantamas man Baltarusijos patekimas...Tokių dainų vien pas mus LT atrankoje sočiai būna.
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2019 05 15, 07:45)
Merginos, gal kuri turite prognozuotojų spėjimus iki pusfinalio? Man įdomu kiek jie atspėjo.
Nesuprantamas man Baltarusijos patekimas...Tokių dainų vien pas mus LT atrankoje sočiai būna.

ji gerai atidainavo, šoko juk dar.
Paprastai tada padūsta dainorėliai, o ji laikėsi. Žodžiu, skambėjo praktiškai taip pat kaip įrašų studijoje, o tai manau ir yra vertinama. Pvz. temperamentingoji Ruslana gyvai daug blogiau dainavo ir tai laimėjo
Atsakyti
Labas rytas smile.gif neprisijungiau vakar, tai trumpai pakomentuosiu. Labai gaila, kad Gruzija nepateko, labai sirgau už juos wub.gif labiausiai be jos patiko Slovėnai, Estukas, Čekiukas smile.gif visi kiti kaip dėl manęs galėjo ir nepraeit biggrin.gif
QUOTE(oziarage @ 2019 05 15, 06:45)

Man irgi, bet tokia tipinė daina iš tų, kur niekaip nesupranti, kas galėjo balsuot, bet praeina biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Anakure @ 2019 05 15, 06:22)
>Laisvi vyrai:Papai Joci, Vengrija</

O kaip čia suprast unsure.gif Monteverte, išsižadėjai savo papų? laugh.gif va užtai ir nepateko vargšas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 15, 08:44)
O kaip čia suprast unsure.gif Monteverte, išsižadėjai savo papų? laugh.gif va užtai ir nepateko vargšas doh.gif biggrin.gif

Jo, šiemet kažkaip jis tik pamekeno daugiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 15, 07:44)
Labas rytas smile.gif neprisijungiau vakar, tai trumpai pakomentuosiu. Labai gaila, kad Gruzija nepateko, labai sirgau už juos

Man taipogi patiko Gruzijos (Sakartvelo) daina ir pasirodymas. Gaila kad nepateko unsure.gif
Atsakyti