Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

QUOTE(ramyra @ 2019 05 07, 20:58)
Aš jau abejoju dėl mūsiškio šansų patekti į finalą. Man jis nuobodus, tiesą sąkant. Ir scenoje atrodo nuobodžiai, ir interviu nekabina... Nežinau, nesutampa biolaukai  biggrin.gif
Ieva turėjo kažkokią vidinę charizmą, kuri sužavėjo žurnalistus ir tikrai gerai atidirbo su komunikacija, be to, balsas savitas (dėl skonio nesiginčysim, bet dainuoti gyvai ji geba). Vyrą atsitempė ant tiltelio. Kažkas buvo tikra, autentiška, ne taip, kaip kiti. Ne tokie, kaip kiti.
O Jurijus kaip ir negali nieko blogo pasakyti, nei apie išvaizdą, nei apie dainavimą. Viskas su juo gerai. Bet NUOBODU. Vidutiniška ir nežinau, kas jį ištemps. Kodėl su scenos ekranu nepadirbėjo? Kas per pikseliai pas jį? Toks vaizdas, kad jokių pasiūlymų, pageidavimų iš anksto nepateikė organizatoriams, tai tie įdėjo savo nuožiūrą kažkokią nesąmonę. Kas taip daro? Nepatiko.

Mano nuomone, Mažulę reikėjo siųsti vietoj Jurijaus. Kabinanti, kad ir lietuviška, būtų toliau ėjus. Jurijus jo, nuoboda, nesuprantu kuo jis man pradžioj patiko, bet gal EV irgi užkabins tuos, kas pirmą kartą žiūrės.
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2019 05 07, 20:58)
Aš jau abejoju dėl mūsiškio šansų patekti į finalą. Man jis nuobodus, tiesą sąkant. Ir scenoje atrodo nuobodžiai, ir interviu nekabina... Nežinau, nesutampa biolaukai  biggrin.gif
Ieva turėjo kažkokią vidinę charizmą, kuri sužavėjo žurnalistus ir tikrai gerai atidirbo su komunikacija, be to, balsas savitas (dėl skonio nesiginčysim, bet dainuoti gyvai ji geba). Vyrą atsitempė ant tiltelio. Kažkas buvo tikra, autentiška, ne taip, kaip kiti. Ne tokie, kaip kiti.
O Jurijus kaip ir negali nieko blogo pasakyti, nei apie išvaizdą, nei apie dainavimą. Viskas su juo gerai. Bet NUOBODU. Vidutiniška ir nežinau, kas jį ištemps. Kodėl su scenos ekranu nepadirbėjo? Kas per pikseliai pas jį? Toks vaizdas, kad jokių pasiūlymų, pageidavimų iš anksto nepateikė organizatoriams, tai tie įdėjo savo nuožiūrą kažkokią nesąmonę. Kas taip daro? Nepatiko.

Galiu pasirašyt po kiekvienu žodžiu smile.gif

Aš nuo pat pradžių juntu kažkokią įtampą tiek žiūrint Jurijaus interviu, tiek scenoj. Nors kažkuriame pre-party tai lyg ir buvo pagerėjęs vaizdelis scenoj. O šiaip, ar tai biolaukų nesutapimas, ar paprasčiausiai jo nemokėjimas atsipalaiduot, nežinau. Nu, atrodo, vyriokas kaip vyriokas, gerietis toks, nesinori net kažko blogo apie jį sakyt, nes tikrai nenusipelno, bet kažkas man jame kliūna ir viskas.
Ir šiaip į visą pasiruošimą kažkaip atmestinai pažiūrėta - nei klipuko nesusuko, nei jokio įdomesnio/meniškesnio vaizdo scenoj. Keista, kad Tyla jo prodiuseris. Anksčiau jis neblogai savo auklėtinius šefuodavo. Aišku, noriu, kad papultų į finalą, bet tas bus laaabai sunku.
Kaip kažkurie žurnalistai sakė - Lietuvos atstovas kaip koks avinėlis bus paaukotas Maltos ir Rusijos. Tikrai, labai nenuskilo mums ir su pasirodymo numeriu doh.gif
Įsivaizduoju, kad rusas su savo ekspresija nuneš mūsų Juročką kaip cunamis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 07 gegužės 2019 - 21:13

Geriau būtų, jeigu į Euroviziją būtų išsiuntę:

Paolą

https://www.youtube....h?v=S3a6ZvBTWck

"Filtered Tools".

https://www.youtube....h?v=rVPppONswoo

Valeriją, ji artistiška. Bet gali būti, kad prastai dainavo.

https://www.youtube....h?v=dPQD3Nk_PdM

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anakure: 07 gegužės 2019 - 22:08

Paklausiau Ievos dainos, gražu, šiemet ji būtų užėmusi daug aukštesnę vietą.

https://www.youtube....h?v=s5bb_wm75-g

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anakure: 07 gegužės 2019 - 22:23
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 07, 22:08)
Galiu pasirašyt po kiekvienu žodžiu smile.gif

Aš nuo pat pradžių juntu kažkokią įtampą tiek žiūrint Jurijaus interviu, tiek scenoj. Nors kažkuriame pre-party tai lyg ir buvo pagerėjęs vaizdelis scenoj. O šiaip, ar tai biolaukų nesutapimas, ar paprasčiausiai jo nemokėjimas atsipalaiduot, nežinau. Nu, atrodo, vyriokas kaip vyriokas, gerietis toks, nesinori net kažko blogo apie jį sakyt, nes tikrai nenusipelno, bet kažkas man jame kliūna ir viskas.
Ir šiaip į visą pasiruošimą kažkaip atmestinai pažiūrėta - nei klipuko nesusuko, nei jokio įdomesnio/meniškesnio vaizdo scenoj. Keista, kad Tyla jo prodiuseris. Anksčiau jis neblogai savo auklėtinius šefuodavo. Aišku, noriu, kad papultų į finalą, bet tas bus laaabai sunku.
Kaip kažkurie žurnalistai sakė - Lietuvos atstovas kaip koks avinėlis bus paaukotas Maltos ir Rusijos. Tikrai, labai nenuskilo mums ir su pasirodymo numeriu doh.gif
Įsivaizduoju, kad rusas su savo ekspresija nuneš mūsų Juročką kaip cunamis doh.gif

o man atrodo, kad mes metams bėgant perdaug reiklūs tampam.
Kai prisiminsiu kokius siųsdavom ir niekas taip nesikabinėjo. Jurijus yra nuoširdus, tikras, ne koks pasikėlęs Vaidas ar jau sužvaigždėjęs Monteliukas, su savo nenatūraliais judesiukais ir žvaigždės laužimu iš savęs (pats sakė, kad nenatūraliai laužia kažką, kad būt madingas).

O laimėtojas vistiek bus vienas ir daug kam jis nepatiks. Katastrofiška ši Vizija taip ar taip smile.gif
Atsakyti

Kai prisiminsiu kokius siųsdavom ir niekas taip nesikabinėjo. Jurijus yra nuoširdus, tikras, ne koks pasikėlęs Vaidas ar jau sužvaigždėjęs Monteliukas, su savo nenatūraliais judesiukais ir žvaigždės laužimu iš savęs (pats sakė, kad nenatūraliai laužia kažką, kad būt madingas).

Pavėpęs tas Juročka, nė kiek neatrodo panašus į nugalėtoją, todėl nuo pat pradžių netikėjau jo galimybėmis. Triuso jokio nesimato, kūrybingumo jokio nesimato, viešųjų ryšių nesimato. Tikriausiai jis mano, kad yra princas ir vien jo pasirodymas scenoje su savo plonu balsu atneš jam balus. Tik stebuklas gali jį į finalą ištempti. 

Atsakyti
Labas visoms!
Kadangi maža liga pristabdė lėkimą mano, tai pagaliau galiu laiko skirti EV smile.gif
Apšvieskite mane, kam prognozuojamas laimėjimas? Į ką šiaip atkreipt dėmesį. Ačiū smile.gif Jau laukiu kito ketvirtadienio, vynas ir EV su Jurijumi. Faina bus smile.gif
Atsakyti
Oziarage, čia nuo skonio priklauso. Lyderiai Nyderlandai, Rusija, po pirmųjų repeticijų labai geri atsiliepimai apie Azerbaidžaną. Man taip pat patinka Graikija, bet vargu, ar pretenduoja į 1 vietą.

Nušluos mūsų Juročka cunamis ir ne vienas. Konkurentų pilna tiek dėl dainavimo, tiek dėl išvaizdos. Žiū, koks saldainiukas tas Čingizchanas biggrin.gif Įvaldęs pozavimo meną pagal visą programą biggrin.gif

čia
čiačiair čia
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2019 05 08, 18:34)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72428309" data-time="1557305692"><div><p>Kai prisiminsiu kokius siųsdavom ir niekas taip nesikabinėjo. Jurijus yra nuoširdus, tikras, ne koks pasikėlęs Vaidas ar jau sužvaigždėjęs Monteliukas, su savo nenatūraliais judesiukais ir žvaigždės laužimu iš savęs (pats sakė, kad nenatūraliai laužia kažką, kad būt madingas).
</p></div></blockquote><p>Pavėpęs tas Juročka, nė kiek neatrodo panašus į nugalėtoją, todėl nuo pat pradžių netikėjau jo galimybėmis. Triuso jokio nesimato, kūrybingumo jokio nesimato, viešųjų ryšių nesimato. Tikriausiai jis mano, kad yra princas ir vien jo pasirodymas scenoje su savo plonu balsu atneš jam balus. Tik stebuklas gali jį į finalą ištempti. </p><p></p>

aš jo neaukštinu, ypač, kai man tokie balsai pas vyrus kaip jo išskirtinai nepatinka smile.gif bet nors daina miela, lengva, pats žmogus mielas, nuoširdus, nes man taip pabodę tos visos raudos, kurios yra žiauriai neįdomios, vienodos kaip pvz. pas mūsų MM. Vat tos parsidavėlės Jamalos rauda, tai įdomi buvo, kabinanti, baugi tokia, mistiška.
Stebuklų vėlgi, Eurovizijoje daug, kai prisiminsiu tuos iš Azerbaidžano pvz. kur buvo vaikeliai tokie du, nugarom sustoję ir pavaitoję ir ką, laimėjo.
O dar ir komisijos stebuklų nepamirškim. Pamenat kaip lenkutį suvarė? Pagal žmones jis bivo laimėtojas (tas ilgaplaukis Black or White), o pagal komisiją jis nulis buvo, gale. Kaip jis ten žmogus piktinosi po to biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2019 05 08, 21:08)
Oziarage, čia nuo skonio priklauso. Lyderiai Nyderlandai, Rusija, po pirmųjų repeticijų labai geri atsiliepimai apie Azerbaidžaną. Man taip pat patinka Graikija, bet vargu, ar pretenduoja į 1 vietą.

Nušluos mūsų Juročka cunamis ir ne vienas. Konkurentų pilna tiek dėl dainavimo, tiek dėl išvaizdos. Žiū, koks saldainiukas tas Čingizchanas  biggrin.gif Įvaldęs pozavimo meną pagal visą programą  biggrin.gif

čia
čiačiair čia

Au džizus, jei lyderiai tokie, tai ką aš žinau... Galvojau, kad kažkas bus vau. Graikija tikrai daug kartų geriau už juos. Rusai eilinį kartą nelaimės, nes nėra šansų, dėl vykdomos politikos.
Žinot kaip yra su tais lyderiais, kartais į penketą iššauna tokios dainos, kaip pernai austrų. Jiems gi labai ne kažą žadėjo lažybininkai, o liko jis 2 ar 3. Taip, kad ne viskas ir dėl Jurijaus prarasta dar. Gal užburs su tuo savo rrr ir gailiu žvilgsniuku biggrin.gif
Papildyta:
O gal yra kokių nors išsišokėlių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oziarage: 09 gegužės 2019 - 12:15
QUOTE(oziarage @ 2019 05 09, 13:22)
O gal yra kokių nors išsišokėlių?

oi yra, peržiūrėkite mano islandus biggrin.gif tik prieš tai atsisėskite tvirtai 4u.gif
Atsakyti
Oziarage, yra, yra. Kaip nebus.

Vaizdelių duos Islandija
Man dar labai komiškai atrodo Portugalija biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ir prie to pačio Australija
Man tie žmonės, pamauti ant karties, atrodo šiurpiai biggrin.gif
Atsakyti