Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

QUOTE(Jolleee @ 2019 03 08, 15:27)

gražu
Papildyta:
QUOTE(Jolleee @ 2019 03 08, 17:15)
Premjera šiandien 17:58 val. Jau greit. Laukiam smile.gif
PREMIERE: Azerbaijan Official Music Video Release - Eurovision 2019
https://www.youtube....h?v=iyZJ_aMw5hY

hitas, jei taip ir toliau, tai tūga Juračkai bus. Ko visi tas geras dainas į galą sukiša? nes iš pradžių tai tokios nesąmonės čia į trąsą ėjo
Papildyta:
QUOTE(Jolleee @ 2019 03 08, 19:01)

man jos siaubingos, rėkia ant vienos natos
Papildyta:
QUOTE(Jolleee @ 2019 03 08, 21:05)
Dar viena nauja daina.
Tamara Todevska - Proud - North Macedonia 🇲🇰 - Official Music Video - Eurovision 2019
https://www.youtube....h?v=Sw-NQ1a1zZ0

5 sumuštinių daina, baisi
o makiažai kokie baisūs ir dar taip pritraukia, žiauru. O jei noris visas raukšles parodyt, tai kam iš viso grimas?
Atsakyti

Dar viena nauja daina.
Tamara Todevska - Proud - North Macedonia 🇲🇰 - Official Music Video - Eurovision 2019
https://www.youtube....h?v=Sw-NQ1a1zZ0

Kaip tik Kovo 8-osios proga :) Nežinau kaip ja įvertins Eurovizijos žiūrovai, bet man tokios dainos gražios.

Atsakyti

hitas, jei taip ir toliau, tai tūga Juračkai bus. Ko visi tas geras dainas į galą sukiša? nes iš pradžių tai tokios nesąmonės čia į trąsą ėjo

Pykite, nepykite, bet nematau aš Juračkos finale. Jo daina pusgyvė, jeigu nepasistengs, tai nėra šansų. Kažkas lyg sakė, kad antras pusfinalis geresnis, bet man atrodo, kad stipresnis.

Atsakyti

Paimsiu Makedonijos Tamarą, nesvarbu kokią vietą ji užims, pasiilgau natūralių dainų, be jokių išmonių, tiesiog graži daina, sielai atgaiva :)

Įdomu kas šiemet laimės, kažkodėl netikiu, kad Lazarevas. Šiemet sunku atspėti, kai daug vienodų. Aš būčiau stačiusi ant Maruv, bet jai neleido dalyvauti.

Mano paimti: ispanas liks už dešimtuko, besitampantis portugalas gal ir gali patekti į dešimtuką, bet arčiau galo, jeigu į finalą pateks, australę kažin ar supras, į finalą turėtų patekti, bet kokia 16-18 vieta, jeigu ko nors ypatingo nesugalvos.

Atsakyti
Aš laukiu švedų finalo, nieko neturiu, tai rezervuoju bet ką kas laimės, bet labiausia norėčiau, kad laimėtų John Ludvik su kūriniu „Too Late For Love“ .
Atsakyti
Lazarevas pasidalino dainos tekstu vartotojo įkelta nuotrauka
https://wiwibloggs.c...lazarev/234733/

Atsakyti

Tamarai tik šiemet sukaks 34 metai, o vaizdo įraše atrodo, kaip 50. 

Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2019 03 08, 23:34)
<p>Paimsiu Makedonijos Tamarą, nesvarbu kokią vietą ji užims, pasiilgau natūralių dainų, be jokių išmonių, tiesiog graži daina, sielai atgaiva smile.gif</p><p>Įdomu kas šiemet laimės, kažkodėl netikiu, kad Lazarevas. Šiemet sunku atspėti, kai daug vienodų. Aš būčiau stačiusi ant Maruv, bet jai neleido dalyvauti.</p><p>Mano paimti: ispanas liks už dešimtuko, besitampantis portugalas gal ir gali patekti į dešimtuką, bet arčiau galo, jeigu į finalą pateks, australę kažin ar supras, į finalą turėtų patekti, bet kokia 16-18 vieta, jeigu ko nors ypatingo nesugalvos.</p>

portugalas vėl tamposi? biggrin.gif jiems ten kas, traukuliai kokie masiškai užpuolė? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Anakure @ 2019 03 08, 22:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72376815" data-time="1552075847"><div><p>hitas, jei taip ir toliau, tai tūga Juračkai bus. Ko visi tas geras dainas į galą sukiša? nes iš pradžių tai tokios nesąmonės čia į trąsą ėjo
</p></div></blockquote><p>Pykite, nepykite, bet nematau aš Juračkos finale. Jo daina pusgyvė, jeigu nepasistengs, tai nėra šansų. Kažkas lyg sakė, kad antras pusfinalis geresnis, bet man atrodo, kad stipresnis.</p><p></p>

nedraskyk širdies... smile.gif ir taip baisu, kai kokie baumilos ir monikitos ar ievos miaukiančios patenka, o aš jų nepakenčiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Anakure @ 2019 03 09, 15:11)
<p>Tamarai tik šiemet sukaks 34 metai, o vaizdo įraše atrodo, kaip 50. </p>

tai sakau, raukšlinės ten visos kažkokios tame klipe smile.gif
Atsakyti
Lazarevo daina.
https://www.youtube....h?v=ovhJHU8wnxU
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2019 03 09, 19:06)

Nežinau, ar ji atitinka EV standartus, bet man visai patiko, priešingai nei ankstesnė Lazarevo daina. Ši tiktai turi emocinį užtaisą, vystymąsi... Vaikai klipe - jaučiu dauguma interviu bus orientuoti į tai, jog Lazarevas pagaliau paviešino turintis sūnų (berots 3 m. amžiaus), kurį ilgai slėpė ir kurį išnešiojo pakaitinė motina. Buvo čia naujiena Nr1 savu laiku Rusijos geltonuose puslapiuose ir panašaus žanro TV laidose. "N" tatuiruotė ant kaklo ir sūnaus garbei (pirma vardo raidė).
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2019 03 09, 18:06)

nei šiokia nei tokia
man ana daug labiau patiko
kažkaip neįtikina man jo dramos, pritiktų į kompany mūsų MM smile.gif
Atsakyti

Daina pusgyvė, kaip ir mūsų Juračkos daina  :mmm:​  Man Tamaros lyrinė daina daug gražesnė. Netikiu, kad laimės pirmą vietą, ir kaip jau anksčiau kažkur rašiau - gerai bus, jeigu gaus ne žemesnę nei turėjo vietą, vokalas turėtų jį ištempti. Nujaučiau, kad ta Kirkorovo kompanija nieko gero jam neduos.

Statymuose Lazarevas nukrito į antrą vietą. 

Atsakyti