Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

QUOTE(mjforever @ 2019 02 24, 16:54)
balsavimas parodė, ko reikia. Kaip tik kuklumas ir padėjo jam laimėti.

Nes pas mus, lietuvius, toks mentalitetas doh.gif Ta auditorija, kuri balsavo vakar, bus nesulyginama dydžiu ir kitoniškumu su ta, kuri balsuos per EV pusfinalį. Bet didžiojoje scenoje tarp gausybės kitų atlikėjų tas pilkos pėlytės sindromas gali pakišti koją. Nematau aš jame lyderio bruožų. Tas pats kaip darbe - kas iš to, kad tu stengiesi ir atlieki savo pareigas tobulai, esi kuklus ir darbštus darbuotojas, geras žmogus ir nieko blogo negali niekas pasakyti, bet vis tiek paaukština kitus.

Kiek paklausiau šiandien jo dainavimo. Neįtikina jis manęs... Liūdna dėl to, bet tikrai nekabina atlikimas ir kitų dainų. Mieliau klausau kalbančio, nei dainuojančio unsure.gif
Toks vaizdas, kad jam pačiam reikia patikėti, kad jis gali bėgti su liūtais. Kitas dalykas, ką lietuviai mėgsta, tai pirma išrinkti, o paskui purvais apipilti. Ir neduok Dieve nepasiseks jam patekti į finalą, liks sąrašo apačioje. O kokia psichologinė savijauta bus po to? Jei jis jau toks jautrus?
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2019 02 24, 14:05)
Prancūzijos atstovas man kaip iš akies luptas Galkinas jaunystėje ir su blondės peruku.

ihm smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Anakure @ 2019 02 24, 14:29)
<p>Užsienio lažybų kontorose Lietuva sparčiai krenta žemyn, nuo 18 vietos vasario 22 d. iki 23 vietos šiandien. Akivaizdu, kad ne tokio pasirinkimo iš Lietuvos tikėjosi. </p>

ot verkyyykai
Papildyta:
QUOTE(Anakure @ 2019 02 24, 14:44)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ramyra" data-cid="72364106" data-time="1551001227">
<div>
<p>Su tuo Papai, jau kelis kartus susižvengiu. Nes dedant kirtį ne pabaigoje, o pradžioje, tai labai jau pikantiškai gaunasi - EV dalyvauja Montevertės Papai. vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Jau ne Montevertės, Papai laisvas, kas nori, gali pasiimti Papus.</p>

bet pėdutės jo - tai mano excl.gif kitai atitenka viskas, išskyrus pėdas
Atsakyti

Pradėjau ieškoti reakcijų apie Jurijaus dainą ir dainavimą, bet kol kas radau tik trijų savaičių senumo komentarą.

https://www.youtube....h?v=BArorc_ry-A

Įvesk į paiešką top eurovision 2019, tai rasi šviežių įvertinimų. 

Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2019 02 24, 14:51)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ramyra" data-cid="72364110" data-time="1551002163"><div><p>O kas kalba apie asmeninį gyvenimą????? Kalbam apie sceninį įvaizdį. Drąsos reikia, pasitikėjimo savimi, gero pojūčio savame kūne ir tuo ką darai. Nesakau, kad reik maivytis ir laužt kietą, kai toks nesi. Bet jei tą drovumą ir inteligenciją, džentelmeniškumą, papildyti šiek tiek didesne testosterono doze, būtų idealus kokteilis.</p></div></blockquote><p>Bijau, kad tas nesugebėjimas atrodyti kovotoju, jam koją gali pakišti net pusfinalyje. Eurovizijoje jo niekas jau nestums, kaip Lietuvoje, ten reikės pačiam išsikovoti vietą po saule, kaip tai darė Ieva ir sėkmingai.</p>

labai jau tas besitampantis Seba kovotoju buvo? sesė viską už jį darė
nebūtinai ten kovos reikia, ne karas gi ten
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2019 02 24, 16:30)
Nes pas mus, lietuvius, toks mentalitetas  doh.gif Ta auditorija, kuri balsavo vakar, bus nesulyginama dydžiu ir kitoniškumu su ta, kuri balsuos per EV pusfinalį. Bet didžiojoje scenoje tarp gausybės kitų atlikėjų tas pilkos pėlytės sindromas gali pakišti koją. Nematau aš jame lyderio bruožų. Tas pats kaip darbe - kas iš to, kad tu stengiesi ir atlieki savo pareigas tobulai, esi kuklus ir darbštus darbuotojas, geras žmogus ir nieko blogo negali niekas pasakyti, bet vis tiek paaukština kitus.

Kiek paklausiau šiandien jo dainavimo. Neįtikina jis manęs... Liūdna dėl to, bet tikrai nekabina atlikimas ir kitų dainų. Mieliau klausau kalbančio, nei dainuojančio  unsure.gif
Toks vaizdas, kad jam pačiam reikia patikėti, kad jis gali bėgti su liūtais. Kitas dalykas, ką lietuviai mėgsta, tai pirma išrinkti, o paskui purvais apipilti. Ir neduok Dieve nepasiseks jam patekti į finalą, liks sąrašo apačioje. O kokia psichologinė savijauta bus po to? Jei jis jau toks jautrus?

nei jis toks pilkas nei nepasitikintis. Man jis kaip tik natūraliai ir tuo žavingai atrodo

vartotojo įkelta nuotrauka

bet, kaip sakiau, tai yra tikrai ne pagrindinis faktorius, kodėl už jį balsavau. Visuma buvo pati ta, ko man vakar norėjosi scenoj. Ir ESC metu tai taip pat gali suveikti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mjforever: 24 vasario 2019 - 15:39
Va va pagaliau yra finalo įrašas. Va čia bent jau labiau patinka atlikimas. EKSPRESIJOS ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2019 02 24, 15:08)
<p>Jurijaus daina jau įdėta į Eurovision Song Contest.</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.youtube.com/watch?v=ut-0TaybLRE'>https://www.youtube.com/watch?v=ut-0TaybLRE</a></p>

labai daug gerų komentarų, džiugu
tik marijiečiai niršta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 02 24, 14:10)
<p></pvartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p>Mane irgi. Man atrodo, kad jo drovumas yra didziausias koziris</p>

Bijau, kad tai, kas Lietuvoje atrodo drovumas, Europoje vadinsis nykuma.

QUOTE(Monmorensis @ 2019 02 24, 14:15)
Nelabai idemiai vakar ziurejau, bet kaip suprantu taip ir buvo?

100 proc pasitvirtino...

QUOTE(mjforever @ 2019 02 24, 15:20)
E.Jennings ir J.Didžiulis siūlo viešinti „Eurovizijos“ komisijos balsavimą: „Norisi skaidrumo“

nu tie du-jei ne jie, tada korupcija  biggrin.gif užėmė jie tokią vietą, kokios buvo verti. Tegul kaltina tada ir mane, "neskaidriai" vertinusią

Aš manau, ne dėl savęs jie, tiesiog dalyvauja užkulisiuose, mato, kaip kas vyksta. Puikiai supranta, kad šiemet ne jie būtų laimėję.

Sinickis irgi kažkur minėjo, kad laimės Jurijus, matyt todėl į finalą ir atvarė be kostiumų ir gvazdikų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Delta-: 24 vasario 2019 - 15:59
Nebuvo man didelio skirtumo kas laimės. Gal Jurijaus daina šiek tiek įsimintinesnė, o MM vokalas žymiai geresnis.
Pritariu ramyros nuomonei kas liečia Jurijų. Simpatiškas vaikinukas, viskas tvarkoj su juo, bet man asmeniškai jis scenoj atrodo išsigandęs ir nieko negaliu padaryt biggrin.gif Kad tik toje didžiojoje scenoje nebūtų kaip Žalgirio arenoj per kažkuriuos apdovanojimus. Ar jis bijo nusidainuot, ar šiaip savim nelabai pasitiki, bet man tai matosi ir šiek tiek trukdo. Bet kažkaip tikiu, kad artėjant Eurovizijai sugebės pilnai atidirbt pasirodymą, kad nepaliktų abejonių, kad gali bėgt su tais liūtais jis biggrin.gif
Kad labai jaudinasi, tai supratau dėl to, jog po rezultatų paskelbimo, kaip nugalėtojas, jis dainavo žymiai užtikrinčiau ir drąsiau. Reiškia jam reikia tą jaudulį išmest ir atsipalaiduot labiau ir viskas bus ok.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 24 vasario 2019 - 16:03
aš ir be užkulisinių žinių buvau įsitikinusi, kad laimės Jurijus. Nors, kaip minėjau, esu Monikos gerbėja.
Nes atrankose ir pusfinaliuose jis lenkė MM, tiek žiūrovų, tiek komisijos gaudavo maksimumą balų. Tai buvo iš ko burti, kad tai pasikartos ir finale. Ir kodėl savo simpatijas komisija turėtų vynioti į vatą!!!! tai ir yra skaidrumas, kurio čia verkiama.
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2019 02 24, 15:30)
Nes pas mus, lietuvius, toks mentalitetas  doh.gif Ta auditorija, kuri balsavo vakar, bus nesulyginama dydžiu ir kitoniškumu su ta, kuri balsuos per EV pusfinalį. Bet didžiojoje scenoje tarp gausybės kitų atlikėjų tas pilkos pėlytės sindromas gali pakišti koją. Nematau aš jame lyderio bruožų. Tas pats kaip darbe - kas iš to, kad tu stengiesi ir atlieki savo pareigas tobulai, esi kuklus ir darbštus darbuotojas, geras žmogus ir nieko blogo negali niekas pasakyti, bet vis tiek paaukština kitus.

o tai jau Ieva lyderė buvo? Ji gi iš viso tokia infantilaus vaiko tipažo smile.gif
O MM ai iš viso tokia nuolankioji mergelė, vis prisimenanti kaip vos nemirė (nu kas tų bėdų neturėjęs?)
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 02 24, 16:03)
aš ir be užkulisinių žinių buvau įsitikinusi, kad laimės Jurijus. Nors, kaip minėjau, esu Monikos gerbėja.
Nes atrankose ir pusfinaliuose jis  lenkė MM, tiek žiūrovų, tiek komisijos gaudavo maksimumą balų. Tai buvo iš ko burti, kad tai pasikartos ir finale. Ir kodėl savo simpatijas komisija turėtų vynioti į vatą!!!! tai ir yra skaidrumas, kurio čia verkiama.

Bet Light On ir Jurijaus daina nebuvo susitikę viename etape/pusfinalyje ir pan. Kažin kodėl?
Su Jurijaus daina nuolat kovojo Criminal.
Atsakyti