Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 02 24, 12:08)
Beje, ne tik gražūs vyrai eina la lėva. Su grožiu čia nesusiję. Keista, kai suaugusios moterys to nesupranta.

Tai aišku kad eina, bet gražiam daugiau šansų biggrin.gif . Kaip ir gražiai biggrin.gif . Dar ir kaip susiję. Nu pasakyk, jei naleva eitum ir turėtum pasirinkimą, tai jau geriau su gražuoliuku biggrin.gif . Šiap man gražus vyras, tai vyras su charizma. Jurijus toks ir yra.
Atsakyti
Nelaimėjo Monikutė blink.gif O aš jau beveik ranką daviau kirst, kad ji važiuos. Man būt ramiau, kaip ir sakė komisija, - saugus variantas iš visų. Daina su klaustuku, bet balsas išvežtų. Tik niekaip nesuprantu, kodėl pasukę link jaunatviškumo ir šiuolaikiškumo, kas atitiktų atlikėjos amžių, finale pasukta link klasikinio dainavimo..... Taip ir liko musę kandus. Nei vienos dainos iš dviejų ir dar su bauda.

Jurijaus pasirodymas finale patiko labiausiai, iš jo matytų šios dainos atlikimų. Atsiarado daugiau energijos. Nes tikrai - toks melancholija ir apsnūdęs, lyg galvos neplovęs. Labai primena latviuką Justs 2016 m. Tas irgi toks užtinusiom akim buvo.
Tai, mano galva, reikia pabaigą dainos tobulinti. Kad nebūtų vienoda. Kiekvienas pakartojimas turi būt kitaip išdainuotas. Ir ekspresijos....

Tikrai baisiai nyki kol kas EV. Latvių delegatai iš viso - baisuma. Manau Monikutė būtų laisvai į finalą praėjusi vien dėl balso. O Jurijaus galimybės priklauso nuo jo atlikimo sėkmės. Nėr stabilumo pas jį. Bet jei bus komanda gera - apiformins biggrin.gif

Dėl grožio, tai čia diskusija amžina. O dėl skonio nesiginčijama. Man Jūročka meilus, gražus, bet jam pačiam kažkokios drąsos trūksta tuo savo koziriu naudotis. Toks lyrinis herojus biggrin.gif Nors pagal išvaizdą liosiai galėtų būt mačo.

Su tuo Papai, jau kelis kartus susižvengiu. Nes dedant kirtį ne pabaigoje, o pradžioje, tai labai jau pikantiškai gaunasi - EV dalyvauja Montevertės Papai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2019 02 24, 12:40)

Dėl grožio, tai čia diskusija amžina. O dėl skonio nesiginčijama. Man Jūročka meilus, gražus, bet jam pačiam kažkokios drąsos trūksta tuo savo koziriu naudotis. Toks lyrinis herojus  biggrin.gif Nors pagal išvaizdą liosiai galėtų būt mačo.

Kaip įdomiai.. nes mane ir žavi tas jo drovumas. Jau į mačo gyvenime nepažiūrėčiau fear.gif
Papildyta:

Dėl grožio, tai čia diskusija amžina. O dėl skonio nesiginčijama. Man Jūročka meilus, gražus, bet jam pačiam kažkokios drąsos trūksta tuo savo koziriu naudotis. Toks lyrinis herojus  biggrin.gif Nors pagal išvaizdą liosiai galėtų būt mačo.

Kaip įdomiai.. nes mane ir žavi tas jo drovumas. Jau į mačo gyvenime nepažiūrėčiau fear.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 02 24, 13:44)
Kaip įdomiai.. nes mane ir žavi tas jo drovumas. Jau į mačo gyvenime nepažiūrėčiau  fear.gif

O kas kalba apie asmeninį gyvenimą????? Kalbam apie sceninį įvaizdį. Drąsos reikia, pasitikėjimo savimi, gero pojūčio savame kūne ir tuo ką darai. Nesakau, kad reik maivytis ir laužt kietą, kai toks nesi. Bet jei tą drovumą ir inteligenciją, džentelmeniškumą, papildyti šiek tiek didesne testosterono doze, būtų idealus kokteilis.
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2019 02 24, 11:40)
Su tuo Papai, jau kelis kartus susižvengiu. Nes dedant kirtį ne pabaigoje, o pradžioje, tai labai jau pikantiškai gaunasi - EV dalyvauja Montevertės Papai.  biggrin.gif

taaaaaip, čia visas cinkelis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ramyra @ 2019 02 24, 11:56)
O kas kalba apie asmeninį gyvenimą????? Kalbam apie sceninį įvaizdį. Drąsos reikia, pasitikėjimo savimi, gero pojūčio savame kūne ir tuo ką darai. Nesakau, kad reik maivytis ir laužt kietą, kai toks nesi. Bet jei tą drovumą ir inteligenciją, džentelmeniškumą, papildyti šiek tiek didesne testosterono doze, būtų idealus kokteilis.

Jis galėjo taip pergyventi visą laiką vien dėl tos Marijos mūsų ir galimų protekcijų jai. Jis, manau, nuoširdžiai nebesitikėjo laimėti. O antru likti išties sunku. Jau tada gal geriau trečiu, ketvirtu.
O jis maždaug prieš 1,5-2 metus yra pasakęs, kad jo svajonė, jo tikslas užkariauti užsienį. Tik nepamenu ar pasakė pasaulį ar tik Europą. Bet vistiek, pas jį ambicijos buvo didelės, toli gražu ne tik Lietuvos scena. O juk Eurovizija tam puiki terpė. O kai žmogus kažkas labai svarbu ir jei žmogus jautresnis, tai ir dreba visas viduje.
Žinoma, jis gali dabar nenustoti drebėti dėl patekimo į finalą. O po to, jei pateks, kaip pasirodys finale.
Bet gali visgi ir pasikelti savivertę, aprimti
Atsakyti
ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ramyra @ 2019 02 24, 12:56)

Man - tobulai atrodo ir dabar, va tuo ir išskirtinis. Ne visi turi būti vienodi kaip 13 dydžio kaliošai. Dainavimui tai netrukdo. Man tai tik dar labiau prideda šarmo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 24 vasario 2019 - 12:06
Manau Monikutė būtų laisvai į finalą praėjusi vien dėl balso. O Jurijaus galimybės priklauso nuo jo atlikimo sėkmės. Nėr stabilumo pas jį.

Labai gerai pastebėta. thumbup.gif
Atsakyti
Prancūzijos atstovas man kaip iš akies luptas Galkinas jaunystėje ir su blondės peruku.
Atsakyti

Ką manote apie Ukrainos performansą :) Šiek tiek panašu į Jazzu "Wild".

Maruv panasi i save ir tai jau tikrai garsi grupe. Ju Drunk Groove yra labai populiari daina, 80 mln perziuru.Klipas labai panasus i tai kas vyksta per jos eurovizini pasirodyma https://m.youtube.co...h?v=CTwiB1uw9sQ

Atsakyti

Mane irgi. Man atrodo, kad jo drovumas yra didziausias koziris

Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2019 02 23, 20:53)
Labai įstrigo vienas komentaras iš delfio, net išsisaugojau jį, pažiūrėsim, ar pasitvirtins:

“Pirmaus MM pagal ziurovu balsus, Jurijus dainuos paskutinis (jis visada dainuoja tarp paskutiniu ir po jo pasirodymo neberodo ziurovu balsu), per Jurijaus daina padauges balsuojanciu uz ji, MM gerbejai atsipalaiduos, nes manys, kad pakaks balsu MM, ziurovu balsu neberodys iki laidos pabaigos. Daugiausia ziurovu balsu surinks Jurijus, komisija zinodama ziurovu verdikta, balsus padelios taip kaip reikia, sudarydama ziurovams ispudi, jog butent jie nuleme pergale. Sita schema naudojama jau kelis metus, jei netikite, pasigooglinkite 2017 ir 2018 metu Lietuvos finalus.“

Nelabai idemiai vakar ziurejau, bet kaip suprantu taip ir buvo?
Atsakyti

Jei dar niekas nepaimė, rezervuoju, bijau likti be nieko paskui. Neblogas šou ax.gif

Geras pasirinkimas, manau, kad Ukraina gali aukštą vietą gauti, nes daina jų gera.

Atsakyti