Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

Sinickio su draugužiu išvis neturėjo būti finale, dar jeigu būtų pasirinkęs gerai dainuojantį, bet ir tai geresnės dainos nepateko į finalą.

Brūzgos daina visiška nuobodybė, nežinau ar dėl dainos, ar dėl dainininko nesugebėjimo įkvėpti dainai gyvybę.

Atsakyti

O as uz Monika Marija! Atvirai pasakius, man nera siemet
nei vienos wau dainos. 

Finale nėra, bet atrankose buvo ne viena daina, kuri vietoje išrinkto šlamšto turėjo būti finale.

Atsakyti
didžiuma finalistų baisūs. Tai kokie buvo kiti? gerai, kad nežiūrėjau
ar čia žmonės su komisija taip kvailai atrinko?
Atsakyti

Didžiuliai - šiandien daug geriau, bet vis tiek trūksta laisvumo, energijos, sprogimo, o juk daina nebloga. 

Atsakyti
bet Didžiulių atsipalaidavimas geras, tik norėtųsi, kad tie kiti žmogeliai anksčiau ateitų ir irgi lįstų į kamerą. Reikia ir daryti baliuką, o ne užgožti tuos pritariančius, mano galva
Atsakyti
Man irgi Didžiuliai šiandien visai patiko ax.gif
Atsakyti

bet Didžiulių atsipalaidavimas geras, tik norėtųsi, kad tie kiti žmogeliai anksčiau ateitų ir irgi lįstų į kamerą. Reikia ir daryti baliuką, o ne užgožti tuos pritariančius, mano galva

Taip, galbūt scenoje trūksta žmonių, energingo veiksmo, linksmybės.

Atsakyti

Kai kol kas daugumos kitų šalių dainos yra nuobodžios, blankios, tai šiemet Monika turėtų neblogus šansus patekti į finalo dešimtuką.

Atsakyti
už Criminal tikrai geriau.
Šiaip daina stipri, nieko nepasakysi. Daug tokių išeidavo į finalą, bet po to likdavo gana žemai. Tik tiek, kad šiemet labai silpna Vizija (kol kas), tai toks profesionalumas į naudą yra
Atsakyti
Man pirma versija buvo geresnė. Įvaizdis buvo iš 5 elemento... nemėgau iki to jos, bet po ano pasirodymo nulūžau... bet dabar.. elementaru Vatson... verysad.gif
Atsakyti
cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
Paziurejom danu finala ir svedu 4 atranka vienu metu.
kanalus pavyko perjuginet optimaliai. Tai nematem trecios danu, kuri ne kazin kokia, ir matem kokias 5 danu dalinai kurios tikrai prastos.

Svedu nors ir ne finalas dauguma dainu bivo neblogos, kai baigesi svedu 7 tai dar 4 danu paziurejom ir tos jau buvo visaii nieko.

Taigi - puikus vakaras.

MB labiausia nepatiko, kai danu pagyvenusios konkursantes su miniakais demonstravo celiulitus. Dar danu operatoriai kazkodel viska rode is apacios, tai buvo tragedija. Bet visumoje buvo puiku.

O jus cia ziurit LT... kazii ar verta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 23 vasario 2019 - 22:25