Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

Suklydau, pasirodo Lietuvos komisija neskyrė Čekijai balų, tai nors tiek gerai, kad įvertino dainavimą. Bet vis tiek, kad estei neskyrė ne balo, tai blogai. 

Atsakyti

Aš manau, kad tokių komisijų iš viso neturi būti, todėl mano nuomone Lietuva lithuania.gifpateko į dešimtuką headbang.gif, nes žiūrovai Ievai skyrė 10 vietą nail.gif

Dėl Lietuvos, tai beveik vienodai skyrė tiek komisijos, tiek žiūrovai. 

Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 05 13, 18:38)
Šeduikytė
Miss sheep- Dovilė Filmanavičiūtė, ale dainininkė

Apie tokią daininkę Filmanavičiūtę iš viso pirmą kartą girdžiu,.... na ir komisija smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fukse: 13 gegužės 2018 - 17:50

Si eurovizija is vis kazkokia silpna buvo, net nezinau kas galejo but vertas nugaletojo vardo. Nebent koks Austras ar Vokietis. Arba prancuzija.

Austrą teisingai įvertino žiūrovai, 13 vieta, bet viską sugadino komisijos.

Prancūzijos vertinimas taip pat išsiskyrė: žiūrovai - 17 vieta, komisijos - 8 vieta.

Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2018 05 13, 18:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="zvejodukra" data-cid="72101398" data-time="1526224727"><div><p>Lietuvių komisija:</p><p></p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://eurovision.tv/event/lisbon-2018/grand-final/voting-details/lithuania'>https://eurovision.tv/event/lisbon-2018/grand-final/voting-details/lithuania</a></p></div></blockquote><p>Suklydau, pasirodo Lietuvos komisija neskyrė Čekijai balų, tai nors tiek gerai, kad įvertino dainavimą. Bet vis tiek, kad estei neskyrė ne balo, tai blogai. </p>


lietuvių komisija yra užsiciklinusi ant "formato", jiems baisu nepataikyti, ir baisisi kad kiti nepataiko, o va žiūronams yra vienas formatas-gražu arba ne.
Atsakyti

Daug kas rėkia "politika politika!!!", nu bet palaukit, jei tai būtų tiesa, baltijos šalys niekada nelaimėtų eurovizijoj, bet juk laimėjo.
Papildyta:
Iš kur tu žinai, kad komisijos nevertino profesionaliai? Pati profesionalė esi?

Apie teisingą dainavimą nieko nenusimanau, bet sužinau profesionalų nuomonę, o apie dainų ir muzikos vertę ir pati nusimanau, scenos plastiką taip pat sugebu įvertinti. 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Atsimenu laikus, kai komisiju dar nebuvo ir tada visi piktinosi, kad "kaimynovizija", visi balsuoja uz kaimynus. Bet pagal siemetine Eurovizija tai turbut nevertejo keist tvarkos - juk komisijose irgi zmones, maza, kad kopozitoriai ar dainininkai, jie irgi turi savo skoni. Tai kuo ju balsai tokie svarus, kad nulemtu pergale.
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2018 05 13, 17:50)
Austrą teisingai įvertino žiūrovai, 13 vieta, bet viską sugadino komisijos. Prancūzijos vertinimas taip pat išsiskyrė: žiūrovai - 17 vieta, komisijos - 8 vieta.

tai kaip tik po komisijų balsavimo austras buvo pirmas unsure.gif

Filmanavičiūtė komisijoj, ouje, žiūrėjau kažkokią transliaciją, išjungiau neapsikentus.
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2018 05 13, 17:38)
O as nepritariu smile.gif 2016 finale buvo tiek daug geru, vertu laimeti dainu, bet laimejo politika, t.y. Ukraina su savo daina ir sugadino visa svente. Sobralis, na niekas manes neitikins kad jis buvo vertas pergales. Top10 taip galejo butu. nes ta daina jau tokia lieva ir to nuosirdumo pas ji as nemaciau nei pro kur. Siemetine Neta man daina gal ir butu nieko jei ne tas kudakavimas. Cia kaip ir su "What did the fox say" nesuprantu as tokiu dainu fenomenu. jei jau taip grazu tai nuvaziuokit i kaima ir galesit istisa para klausytis ir vistu ir kitu naminiu gyvunu atliekamu dainu. smile.gif Si eurovizija is vis kazkokia silpna buvo, net nezinau kas galejo but vertas nugaletojo vardo. Nebent koks Austras ar Vokietis. Arba prancuzija.

Aš kažkaip į Euroviziją kitaip žiūriu (ar tiksliau į laimėtoją). Pvz. man labai graži prieš porą metų švedo berods berniuko jauno daina, kur tokia rami rami I'm not sorry, aš ją mielai klausausi mašinoje, nu bet niekaip nenorėčiau, kad laimėtų. Aš noriu, kad laimėtų ne tai, kad kažkokia graži diana, nes gražių dainų yra nnnnn, ypač amerikietiškų, bet būtent, norisi, kad laimėtų ekskliuzyvas. Netta šiemet tokia ir yra.
Ukrainietė tokia irgi buvo, Conchita irgi. Heroes? Na tais metais jo, tie efektai ir t.t. buvo šaunūs. Euphoria tais metais irgi.
Na tik Sobralis man ne. Atrodo gi irgi ekskliuzyvas, bet matyt labai atstūmė jo netikras vidus, nuojauta. Jei jam taip patinka ramybė, net su fanais fotkintis nenori, nepatinka kitų atlikimai, tai nuomokis mažą salę ar pievutę ir kaip mūsų kokie bardai renk mini koncertėlius saviakams. Ko lipti į tą sceną, kurią po to dergi? Gi žino, kad čia pompastika, taurę po to reikia perduoti, per renginį vėl dainuoti, pakalbėti ir t.t
Papildyta:
QUOTE(Ner4Leo @ 2018 05 13, 18:06)
Todel kad is esmes kovesi dvi salys del pirmos vietos Rusija su savo super duper numeriu ir Ukraina su savo politika. Laimejo Ukraina, nesakau kad buciau laimingesne jei butu laimejus Rusija, bet jei nebutu tu visu kariniu ivykiu tarp Rusijos ir Ukrainos tai kazina ar ji butu su tokia daina laimejus. O kad vienam patinka , kitam ne tai del to nesiginciju.

ką tik parašėte, kad šiemet politinės prancūzų dainos kaip laimėtojos norėjot, taigi smile.gif
neatskirsime politikos nuo savo gyvenimo, niekaip
Papildyta:
QUOTE(fukse @ 2018 05 13, 18:48)
Apie tokią daininkę Filmanavičiūtę iš viso pirmą kartą girdžiu,.... na ir komisija  smile.gif

įdomiausia, kad ji pati yra dalyvavusi atrankose į euroviziją ir nelaimėjusi biggrin.gif
tai jau geriau Baumilą, Donatas, Mamontovas vertintų
Atsakyti

Čia gerai matosi komisijų ir žiūrovų balsavimų skirtumas

https://sun1-20.user...Bn0cDeHWRPI.jpg

Atsakyti
Izraelis švenčia biggrin.gif

https://youtu.be/xt97ZENGVEY
Atsakyti