Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

QUOTE(Anakure @ 2018 05 12, 20:55)
O kiek šimtų liko? Ai, tiesa, apie likusius čia spauda nerašė, tai jūs ir nežinote  lotuliukas.gif

Jei ir liko, tai kažin ar ilgam:D
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2018 05 12, 21:02)
O aš gyvenu Osle. Norvegija nuo gal 1970 metų pradėjo priiminėti pabėgėlius - pakistaniečius, afganistaniečius. Jau trečia karta jų čia gimė, kalba jie norvegiškai ir laiko save norvegais. Visiška tautų maišalynė čia Osle ir gyvena visi draugiškai. Pilna ir iš Afrikos - Somalio, Eritrėjos atvykusių. Kalba jie angliškai, dirba įvairius darbus.

Aš galėčiau čia dar rašyti ir rašyti, apie tą pačią Afriką ir arabų šalyse dislokuotas pabėgėlių stovyklas, bet tiek to, palikim vietos diskutuot apie eurovizines tralialūškas. biggrin.gif

As itariu daug itakos daro, kad Norvegija tose salyse niekada neturejo koloniju. FR didzioji dalis imigrantu is buvusiu koloniju ir jie atvaziuoja su poziuriu, kad FR jiems kazka skolinga ir mazdaug jus pas mus bardaka daret, dabar - mes pas jus. Nesakau, kad visi piktybiskai nusistate. Tikrai ne. Bet net ir su tais, kurie gerai integravesi kalbi (cia as apie imigrantus is juodosios afrikos), labai jauciasi ju neapykanta del praeities. O arabai kiek maciau vistiek turi sava poziuri i moteris, iskart problemos vien jau del to.
Atsakyti
Kelinta Ieva pasirodys? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milvaja @ 2018 05 12, 21:21)
Kelinta Ieva pasirodys?  smile.gif

4a
Atsakyti
QUOTE(Milvaja @ 2018 05 12, 20:21)
Kelinta Ieva pasirodys?  smile.gif

4.

su pabėgėliais ir aš pasikalbu. Pritariu Iš šviesos, kad viskas gana sudėtinga... pvz, moteris, apie 50m., kurdė, tėvas buvo fabriko savininkas, gyveno rūmuose 900kvm., pati sau arbatos nepasidarydavo, buvo tarnai. Turėjo bėgti visa šeima, tėvas miręs, man rodos, mama Turkijoj, sesereys Uk, Vokietijoj ir pan.. ir kaip dabar priprasti prie gyvenimo, kai nieko neturi? Išsilavinimas - pedagogė, mokyklos rektorė buvus. Norvegų kalbą išmokti jau per sunku, amžius ne tas. Ligos prasidėjo, sėdėjo su vyru, tas smurtavo, tai dar gerai, sugebėjo išsiskirt. Viena su dviem vaikais, be normalių pajamų. Remia seserys. Nesijaučia gerai Norvegijoj, bet ir grįžti atgal negali.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madrugada: 12 gegužės 2018 - 20:27
QUOTE(Anakure @ 2018 05 12, 21:13)
<p>Pakalbėkime apie Euroviziją, kas laimės, kas bus gale. Aš spėju, kad Kipras bus pirmas, o gale bus Serbija. </p>

paskutiniais metais vis Airija gale būdavo. Tai sakot dabar taip nebus, labai vyrukams patiko airiukas? biggrin.gif
Atsakyti

Antri bus ispanai, prieš Ievą Slovėnija. Gal ir neblogai. 

Atsakyti
Laikom tada kumščius už Ievą!! lithuania.gif lithuania.gif
Atsakyti

Pasirodymų vietos

http://eurodiena.lt/...-zasimauskaite/

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 05 12, 21:21)

oi, anksti kaip. Bet jai į naudą, o tai užsidrebėtų po to smile.gif
Atsakyti
Uzsienio lietuviai, balsuosit?
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2018 05 12, 18:43)
<p>Apie statymus
</p><p>Airija trečioje vietoje. Ir tai suprantama, airių dainele prie laužo yra apie vyrų draugystę, kaip komentavo Rusijos vedėja apie airių pasirodymą. O tai taip šiuolaikiška. </p><p>Prancūzija ketvirtoje vietoje. Ir tai suprantama, kai vykdoma imigracijos ir tautų sumaišymo politika, premija už dainos žodžius yra per mažai. 
</p><p>Todėl klausimas - ką pirmoje vietoje veikia Kipras su savo daina apie ugningą meilę ir be sužadėtinės Meri smile.gif </p>


šiuolaikiška yra pripažinti visokius, bet nei LT nei RF tai neliečia, šie laikai čia dar neatėjo. Karbauskis su širinskiene mielai, kaip Kinija, šį pasirodymą iškirptų.
Atsakyti