Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

Ziuriu Ukrainos laisvas - imu as ta velnia :D Melovin <3 

Nebent jau negalima :D

Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2018 05 10, 23:10)
rusija nepateko ?  bigsmile.gif

Ne, nes po 2015 Lenkijos (Monika taip pat buvo neįgaliojo vežimėlyje) Julija atrodė tragiškai tiek dainavimu, tiek įvaizdžiu. Įvaizdžiu tragiškai atrodė visa Rusija, kuri tokį pasirodymą pasiuntė save atstovauti: neįgali moteris įkalinta kalne, o prieš jos akis šoka seksualūs jaunuoliai... Socialinis mazochizmas. Europai jis tikrai nepatiko. Bet Rusija akcentus dėjo kitur: jėgas metė į Moldovą - Kirkorovo fuflo praėjo. Žiūrėsim, ar aukštai:) O Julijos man asmeniškai tikrai gaila: dvejus metus "stipri šalis" neįgaliu žmogum tiesiog naudojosi, kad parodytų Europai, kai ji supyko dėl 2016 pralaimėjimo... 100 metų tai Europai dėl Rusijos įsižeidimo, o konkretaus žmogaus gaila.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 10 gegužės 2018 - 23:32
Moldova biggrin.gif
Atsakyti

O Julijos man asmeniškai tikrai gaila: dvejus metus "stipri šalis" neįgaliu žmogum tiesiog naudojosi,

Suteikė neįgaliam žmogui džiaugsmo, išsipildė Samoilovos noras, ir tai yra gerai. Man keistai atrodo kai kurie rusai, kurie nepatenkinti, kad šais metais siuntė Samoilovą, nes ji blogai dainavo, nepateko į finalą. Na, ir kas, kad Rusija nepateko į finalą, argi tai šiuo atveju yra svarbiausia. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anakure: 10 gegužės 2018 - 23:41
o kada paaiskeja, kuria vieta pusfinalyje uzeme?
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2018 05 11, 00:21)
Ziuriu Ukrainos laisvas - imu as ta velnia biggrin.gif Melovin <3 
Nebent jau negalima biggrin.gif
Galima galima smile.gif
Matot neužimtą dalyvį, savinatės, ir viskas. Jis jūsų! smile.gif


Atsakyti

Nedaug likę, kad Lietuva aplenktų Parncūziją ir atsistotų į trečią vietą. Tik tos statymų vietos nelabai ką reiškia, dažnai neatitinka tikrų vietų.

Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2018 05 10, 23:40)
<p>Suteikė neįgaliam žmogui džiaugsmo, išsipildė Samoilovos noras, ir tai yra gerai. Man keistai atrodo kai kurie rusai, kurie nepatenkinti, kad šais metais siuntė Samoilovą, nes ji blogai dainavo, nepateko į finalą. Na, ir kas, kad Rusija nepateko į finalą, argi tai šiuo atveju yra svarbiausia. </p>

Žinot... Dabar suabejojau, ar tikrai žinot apie ką rašot. Ne, šiais metais Julijai dalyvavimas džiaugsmo nebeteikė. Pernai - taip. Bet tai buvo principo reikalas. Ne Julijos.

Neįgalus žmogus gali būti įgalus dainavime - Eurovizijoj tai svarbu. Bet tai nebuvo Julijos atvejis. Ir tai visi žinojo. Tai buvo principo reikalas - atkeršyti už pralaimėjimą. Tik nieks neprognozavo, kad tai užsitęs dvejus metus... Net Kirkorovas neišlaikė - Moldovos ėmėsi:)))
Atsakyti

Lietuva jau trečioje vietoje

https://eurovisionwo...odds/eurovision

Atsakyti

Žinot... Dabar suabejojau, ar tikrai žinot apie ką rašot. Ne, šiais metais Julijai dalyvavimas džiaugsmo nebeteikė. Pernai - taip. Bet tai buvo principo reikalas. Ne Julijos.

Žinoma, kad principo reikalas, jeigu pirmas kanalas pažadėjo, kad 2018 metais dainuos, tai jau negalėjo savo žodžio atsisakyti. Kad ji dalyvavo, tai buvo teisinga.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anakure: 10 gegužės 2018 - 23:55
QUOTE(Anakure @ 2018 05 10, 23:55)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="paštininkė" data-cid="72098293" data-time="1525988816">
<div>
<p>Žinot... Dabar suabejojau, ar tikrai žinot apie ką rašot. Ne, šiais metais Julijai dalyvavimas džiaugsmo nebeteikė. Pernai - taip. Bet tai buvo principo reikalas. Ne Julijos.</p>
</div>
</blockquote>
<p>Žinoma, kad principo reikalas, jeigu pirmas kanalas pažadėjo, kad 2018 metais dainuos, tai jau negalėjo savo žodžio atsisakyti. Kad ji dalyvavo, tai buvo teisinga.</p>

Nemanau smile.gif Bet buvo kaip buvo. Akivaizdu, kad 1 kanalas suklydo. Stipriai. Nes tai Eurovizijos istorija - ji visada bus primenama, prisimenama. Skaudės Julijai, o ne 1-am kanalui, kuris n dalyvių Eurovizijai po jos dar paruoš. Čia ir visas jų "humaniškumas". Deja.
Atsakyti

Nemanau smile.gifBet buvo kaip buvo. Akivaizdu, kad 1 kanalas suklydo. Stipriai. Nes tai Eurovizijos istorija - ji visada bus primenama, prisimenama. Skaudės Julijai, o ne 1-am kanalui, kuris n dalyvių Eurovizijai po jos dar paruoš. Čia ir visas jų "humaniškumas". Deja.

Jeigu ji būtų nenorėusi, tai būtų atsisakiusi, pirmas kanalas jos juk nevertė dalyvauti, todėl jai skaudės tik tiek kiek skauda visiems kitiems, kurie nepateko į finalą. 

Atsakyti