Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

QUOTE(mjforever @ 2018 03 12, 08:51)
va paprastumas . O pas Ievą-išpardavimas visko, už ką tik balą įmanoma gauti: senukai, sutuoktinis į sceną, infantilus tembras, ašaros, pastovi šypsena už ausų, reikia/nereikia.

Pritariu. Labai silpna dainos pradzia. Nepritraukia demesio. Vos girdet. Kazka lyg dainuoja ar sako.
Atsakyti

Apie Enrikę arba gerai, arba nieko lotuliukas.gif

va as ir sakau. Cia skonio reikalas. 

Kol kas youtubej po Ievos daina labai geri uzsienieciu atsiliepimai. Butu geras jei tikrai i top 5 patektu.

Atsakyti
Man Ieva viskuom tinka ir neatrodo dirbtinai. Va, jei kokia Pikul ar Mia bandytų pasirodyti miela ir nesugadinta, tai būtų dirbtina.
Smagu, kad užsienio fanai irgi giria. Nėra taip, kaip praėjusiais metais, kuomet visi gūščiojo pečiais ir nesuprato, kas per daina. O Ieva nėra reitinguojama į galą.
Sako, jog gerai kalba angliškai. Pliusas. Manau, ją pamėgs žurnalistai ir kiti atlikėjai, būtent dėl šilto ir paprasto bendravimo.
Naujame interviu su Zilniu sakė, jog ringsis sceninį vardą, nes pavardės užsieniečiai neištars, ir kad dalį dainos ir Lisabonoje sedės. Apie senukų porą scenoje svarsto. Nebus LED ekranų, bet tai nereiškia, kad nebus galima pastatyti projekcijų ant laikino mobilaus ekrano būtent jos atlikimui.
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 03 12, 16:21)
Na, taip, ten pasaulinė žvaigždė, bet visi kažkada pradžią turėjo.
O kas Ieva? Bandanti dainuoti at jau pretenduojanti į dainininkes? Aš ją vakar pirmąkart išgirdau blush-anim-cl.gif
[right][snapback]72032869[/snapback][/right]

Man tai ji niekas, aš jos kitur nežinau kaip tik atrankose į EV. Ir ji man neturinti dainininko, artisto charizmos. Pilka pelytė ir tiek.
Atsakyti

Kaip visada užsieniečiai palaiko labiau nei tautiečiai :))) Man ji buvo nr 2, bet spėjau, jog Europai patiks labiau nei mano nr 1 The Roop. Taip ir yra, pažiūrėkit, kiek gerų komentarų. Svarbu iš to sunkaus pusfinalio išeiti ir tada jau už Ievą ir Lietuvą :lietuva:​ 

Atsakyti

Kaip visada užsieniečiai palaiko labiau nei tautiečiai :))) Man ji buvo nr 2, bet spėjau, jog Europai patiks labiau nei mano nr 1 The Roop. Taip ir yra, pažiūrėkit, kiek gerų komentarų. Svarbu iš to sunkaus pusfinalio išeiti ir tada jau už Ievą ir Lietuvą :lietuva: 
uzsienieciai nelygina jos su kitais dalyviais. :) Ir anais metais lietuviai nubalsavo uz Fusedmarc, o uzsienieciai visai nepalaike pries Eurovizija. 

Ir siaip, nu kiekvienas turi nuomone. Lems dauguma. Man Ieva ne itin, Fusedmarc iki siol klausau, o Eurovizijoje ne kazka jiems buvo. :)  Viduje salies galim diskutuoti, o galu gale vistiek palaikysim Ieva. Ir emigrantai balsuos. Visada balsuoja, nepriklausomai nuo dainos. 

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 12 kovo 2018 - 17:02
Ieva tikrai labai nuosirdi, miela ir patraukli jauna moteris.
Ka noriu tuo pasakyti?
Gal Europos vyrai uz ja balsuos?
Atsakyti
QUOTE(Violetisimo @ 2018 03 12, 17:50)
<p>Kaip visada užsieniečiai palaiko labiau nei tautiečiai smile.gif)) Man ji buvo nr 2, bet spėjau, jog Europai patiks labiau nei mano nr 1 The Roop. Taip ir yra, pažiūrėkit, kiek gerų komentarų. Svarbu iš to sunkaus pusfinalio išeiti ir tada jau už Ievą ir Lietuvą lithuania.gif​ </p>

4u.gif
Ar labai stiprūs varžovai pusfinalyje? Kelintu numeriu LT, eina po ko ir prieš ką?
Man Fusedmarc buvo totali nesąmonė, tikriai šiemet geriau bus.
Atsakyti

4u.gif Ar labai stiprūs varžovai pusfinalyje? Kelintu numeriu LT, eina po ko ir prieš ką? Man Fusedmarc buvo totali nesąmonė, tikriai šiemet geriau bus.
[url="https://eurovisionworld.com/eurovision/2018/semi-final-1"]https://eurovisionworld.com/eurovision/2018/semi-final-1[/url] Aš neklausiau dainų, vos porą gal, bet komentaruose rašo užsienio komentatoriai, kad labai sunku bus Ievai išeiti iš pirmo semi final, nes labai daug stiprių dainų. Bet tiek saug palaikymo :4u:​  Gaila, kad po Ievos tikrai labai stipri baladė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violetisimo: 12 kovo 2018 - 17:33
https://eurovisionwo...18/semi-final-1

Mes būsime pirmo pusfinalio viduriuke tarp Izraelio ir Armenijos.
Mano abu globotiniai taipogi bus 1 pusfinalyje karsta.gif

Už Ievą balsuos ne tik ja susižavėję vyrai, bet iš solidarumo ir vegetarai, absistentai bei krišnaitai (nieko neturiu prieš religijas). Jei interviu bus kalbama apie asmeninį gyvenimą, o panašu, kad bus.

Kažkaip imu optimistiškai vertinti ir laukti EV.
Papildyta:
Ir faina dėl to, kad važiuoja lietuvio autoriaus V. Bikaus sukurta daina, o ne pirktinė.
Atsakyti
Po Izraelio sunku bus ax.gif .
Atsakyti
Tiesa, finalo metu moteris ( Adomaitienė) sakė sirgusi už Jurgį Bruzgą. „Tačiau Ievutei daviau gana daug balų. Ji man savotiškas vaikas. Viskas su ja yra gerai ir gražu, bet dar pamatysime. Nenoriu daug komentuoti“.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...s.d?id=77394483

aaa, kur korupcijos gliaudytoja Anakurė biggrin.gif . Gal ji pakomentuos?
Atsakyti