Balsavau už The Roop. Tik baisu, kad komisija juos nugrūs į galą ir bus perniek viskas pusfinalyje.
Komisija šlykščiai elgiasi... Nes daugumai patinka jų daina, ir tas matyti ne tik iš balsavimo, bet ir iš komentarų. Vien jau kai pirmąkart pasirodė, tai 90% top komentarų buvo, kad The Roop turi važiuot. O komisija juos tyčia smukdo. Net Audriui Petrauskui davė daugiau balų, kas yra visiškas nonsensas.
Šita Monika Marija atrodo kaip 50metė mokytoja scenoj su nuobodžia daina. Tokia ji man ne "sceniška" visai. Nuobodybė
Aš irgi už juos pabalsavau
---------------------------------
LRT gražins du "krituolius", kurie surinks daugiausią balsu.
http://www.lrt.lt/pr...vizija/balsuok/
Man iš jų nei vieno netrūksta... Nebalsuosiu nei už vieną.
Nereikia piktintis komisija, bet blaiviai į viską pažiūrėti. Jeigu ji mažesnius balus rašo „The Roop“ dėl to ką toliau išvardinsiu, tai teisingai daro. „The Roop“ muzika nieko naujo ir įdomaus, „Modern Talking“ laikai. Kaip ir Ščiogoliovaitės sukurta muzika, atsiduoda seniena, tik jeigu Rūta akiplėšiškai padarė kopiją, tai čia sukūrė subtiliau. Praėjusiais metais estai dalyvavo su tokia muzika, tik skirtingai nuo „The Roop“ demonstravo gerą vokalą, bet ir tai nepadėjo, nepateko į finalą. O „The Roop“ daina ir vokalą pademonstruoti nelabai leidžia, daug kartų kartojamas „Yes, I do“ galiausiai pradeda erzinti – kas per daug, tas nesveika. Nei šiuolaikinės geros muzikos, nei vokalo, tik gražus, charizmatiškas vyras, bet Eurovizija vis tik ne grožio konkursas. Todėl tegul sukuria šiuolaikinės muzikos dainą ir bando kitais metais, artistiškumą, charizmą turi, dėl vokalo nežinau.
Balso neturintis Bareikis, kurį Wiwi įvertino prasčiausiai, antroje vietoje Jau geriau Rūta būtų.
Jūs gal iš youtube šitą komentarą nukopijavote? Nes ten skaičiau labai panašų komentarą. Su Modern Talking jokių sąsajų nematau. Daina gal ir nėra naujoviška, bet gera.
Daug kur skaitau žmonių nuomones, pavyzdžiui, "Yes, I do" per didelį kartojimą neigiamai vertina užsieniečiai.
Greta turėtų vienam pasirodymui sugrįžti, nes užsieniečiai, kurie žino ją nuo praėjusių metų, taip pat pabalsuos
Nepatinka ir netiki šveicarais, nustūmė į galą
https://eurovisionwo...odds/eurovision
Kol kas čekas gerai vertinamas.