Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

Man ziurovu balsavimas uz Marija kazkokia mistika...
Atsakyti

Mane erzinančiai veikia Olši, ar kaip ten ji, muzika ir atlikimas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anakure: 17 vasario 2018 - 22:33
QUOTE(Anakure @ 2018 02 18, 00:21)
<p>Su balsu Marijai buvo problemų, akivaizdu. </p>
<p> </p>
<p>Milano charizmatiškas dainininkas, saldainiukas, kaip ir jo dainos muzika. Tik, deja, muzika iš praeities. Ir dar yra minusas- per didelis tų pačių žodžių kartojimas pradeda erzinti. </p>

Daina nuo pradžių atrodo labai daug žadanti, bet priedainis skurdus. Praeitą kartą sužavėjo, nes buvo kažkas netikėto, bet šįkart nebekabina. Nėra blogai, bet tas šokinėjimas nuo dėžės jau nusibodo. Reikėtų kitos scenografijos. Visa viltis ta savižudybių ir depresijos tema, bet vargu ar verta mums prieš Europą tuo girtis. Nežinau, nežinau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 17 vasario 2018 - 22:32

The roop vėl wow. Geriausia šiandien kol kas. O tas nulis Marijai labai pelnytas, tokia tragiška ji man scenoj.

Atsakyti

Monika Marija - sumuštinių tepimo daina.

Atsakyti

Kam ji tas akis raudonai išsidažo? Plaukai jos gražūs. Daugiau nieko gražaus, depresija :)

Atsakyti

Jeigu kam kam toks gražus jos balsas, tai gali kitais metais rinkti, kai dainą gerą turės.

Atsakyti

Vagelis šiandien panašus į Vanią :) Nuobodi daina.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anakure: 17 vasario 2018 - 22:49
Vagelio tiek daina tiek išvaizda smarkiai nuo praeitų metų smuko...
Papildyta:
QUOTE(Anakure @ 2018 02 18, 00:47)
Vagelis šiandien panašus į Vanią smile.gif

😁
Perlenkė su aksesuarais. Įvaizdis šalia Radži.
Oi, kaip jis man pernai patiko....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 17 vasario 2018 - 22:53
QUOTE(Anakure @ 2018 02 17, 23:37)
<p>Kam ji tas akis raudonai išsidažo? Plaukai jos gražūs. Daugiau nieko gražaus, depresija smile.gif</p>

Net nemalonu žiūrėti biggrin.gif . Niekas nepatinka. Nu gal Tre roop ax.gif ir dar Greta . Na Ieva dabar bus, visos viltys į ją ax.gif
Atsakyti
Paskutinė Ievužė, bus gražu, jeigu nepateks į kitą etapą :)
Atsakyti

Veido mimikos nepatinka, per daug dirbtinės, pirmą kartą man geriau žiūrėjosi. Suknelę mesti į šiukšlių dėžę. Eurovizijoje, jeigu vis tik lietuviai išrinks gerą dainą, reikia sugalvoti kažką geriau, dabar per silpnas vaizdas iš scenos. 

Atsakyti