Man ziurovu balsavimas uz Marija kazkokia mistika...
Mane erzinančiai veikia Olši, ar kaip ten ji, muzika ir atlikimas.
QUOTE(Anakure @ 2018 02 18, 00:21)
<p>Su balsu Marijai buvo problemų, akivaizdu. </p>
<p> </p>
<p>Milano charizmatiškas dainininkas, saldainiukas, kaip ir jo dainos muzika. Tik, deja, muzika iš praeities. Ir dar yra minusas- per didelis tų pačių žodžių kartojimas pradeda erzinti. </p>
<p> </p>
<p>Milano charizmatiškas dainininkas, saldainiukas, kaip ir jo dainos muzika. Tik, deja, muzika iš praeities. Ir dar yra minusas- per didelis tų pačių žodžių kartojimas pradeda erzinti. </p>
Daina nuo pradžių atrodo labai daug žadanti, bet priedainis skurdus. Praeitą kartą sužavėjo, nes buvo kažkas netikėto, bet šįkart nebekabina. Nėra blogai, bet tas šokinėjimas nuo dėžės jau nusibodo. Reikėtų kitos scenografijos. Visa viltis ta savižudybių ir depresijos tema, bet vargu ar verta mums prieš Europą tuo girtis. Nežinau, nežinau...
The roop vėl wow. Geriausia šiandien kol kas. O tas nulis Marijai labai pelnytas, tokia tragiška ji man scenoj.
Monika Marija - sumuštinių tepimo daina.
Kam ji tas akis raudonai išsidažo? Plaukai jos gražūs. Daugiau nieko gražaus, depresija
Jeigu kam kam toks gražus jos balsas, tai gali kitais metais rinkti, kai dainą gerą turės.
Vagelis šiandien panašus į Vanią Nuobodi daina.
Vagelio tiek daina tiek išvaizda smarkiai nuo praeitų metų smuko...
Papildyta:
😁
Perlenkė su aksesuarais. Įvaizdis šalia Radži.
Oi, kaip jis man pernai patiko....
Papildyta:
QUOTE(Anakure @ 2018 02 18, 00:47)
Vagelis šiandien panašus į Vanią
😁
Perlenkė su aksesuarais. Įvaizdis šalia Radži.
Oi, kaip jis man pernai patiko....
QUOTE(Anakure @ 2018 02 17, 23:37)
<p>Kam ji tas akis raudonai išsidažo? Plaukai jos gražūs. Daugiau nieko gražaus, depresija </p>
Net nemalonu žiūrėti . Niekas nepatinka. Nu gal Tre roop ir dar Greta . Na Ieva dabar bus, visos viltys į ją
Paskutinė Ievužė, bus gražu, jeigu nepateks į kitą etapą
Veido mimikos nepatinka, per daug dirbtinės, pirmą kartą man geriau žiūrėjosi. Suknelę mesti į šiukšlių dėžę. Eurovizijoje, jeigu vis tik lietuviai išrinks gerą dainą, reikia sugalvoti kažką geriau, dabar per silpnas vaizdas iš scenos.