Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

QUOTE(Ner4Leo @ 2018 01 18, 21:05)
Del to Mios inreviu apie eurovizija tai labai daug teisybes pasake. Nekalbu apie tuos povandenius vandenis, nes tai gali but ties gali ir nebut. Bet kazkas tikrai vyksta. Bet apie komisija ir balsavima tai tikrai daug teisybes pasake. Ir apie Monika su Baumila. Atsimenu kokios aistros vien cia vire, kai juos suporavo ir issiunte. Siaip man patinka ta Mia kai nevirkauja. Turi patirties ir jei netycia isvaziuotu tai buciau patenkinta.


jei ten taip būtų, Mia nedalyvautų, jei jau tokia patyrusi lapė ir nuo pradžių viską mačiusi. Jei mato, kad prodiuseriai nesikeičia, ir neitų. Bet vis tik žino, kad iš esmės viskas nuo žiūrovų simpatijų priklauso. Todėl ir vėl tą loteriją bando.
Kitas klausimas, ar prodiuseriai yra vykę organizuoti konkursą. TV žiūrovų reitingus daryti jie moka. O va įtraukti ir deleguoti į tarptautinį konkursą pajėgų atlikėją-ne. Mia kažkaip vaikiškai nesėkmes teisina- "užsisėdo" .
Atsakyti

Gerai, kad ir wiwiblogs paviešino 

http://wiwibloggs.co...painful/210091/

Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2018 01 18, 23:10)
<p>Gerai, kad ir wiwiblogs paviešino </p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://wiwibloggs.com/2018/01/18/mia-questions-eurovizijos-jury-panel-says-experience-2015-painful/210091/'>http://wiwibloggs.com/2018/01/18/mia-questions-eurovizijos-jury-panel-says-experience-2015-painful/210091/</a></p>


kas gerai? tai nėra gerai. Juolab, kad tokį blūdą. Dabar Mia tai tikrai tipo "iškelta" galva galės konkursą palikti, juk balai tai neina. O įtampos dar daugiau. Ne jos charakteriui.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2018 01 18, 20:38)
jei ten taip būtų, Mia nedalyvautų, jei jau tokia patyrusi lapė ir nuo pradžių viską mačiusi. Jei mato, kad prodiuseriai nesikeičia, ir neitų. Bet vis tik žino, kad iš esmės viskas nuo žiūrovų simpatijų priklauso. Todėl ir vėl tą loteriją bando.
Kitas klausimas, ar prodiuseriai yra vykę organizuoti konkursą. TV žiūrovų reitingus daryti jie moka. O va įtraukti ir deleguoti į tarptautinį konkursą pajėgų atlikėją-ne. Mia kažkaip vaikiškai nesėkmes teisina- "užsisėdo" .

Nu kodėl? Yra žmonių, kurie alergiški korupcijai ir tuomet ima palaikyti atlikėjus, kurie su tuo kovoja. Gal ji dar tiki žmonėmis? Be to, jos toks darbas, jai naudinga rodytis, afišuotis, kad ir kaip būtų skaudu. Gal taip geriau nei braškių laukai vakarų europoje?
Atsakyti

Koks košmaras, koks košmaras, ne komisija, o tikra tragedija. „Saulės kliošas“ pirma vieta :D. Su tokia daina ir atlikimu net kavinei būtų per prasta. Žinoma, nelabai buvo iš ko rinktis, į tolesnes atrankas siųsčiau Mią, ji moka pritraukti dėmesį, kad ir su prastoka daina, Paulą, ne dėl dainos, daina eilinis niekalas, bet dėl to, kad ji gerai jaučiasi scenoje, Petrauską- tik dėl balso, daina eilinė, „Twosome“, dainos mintis gera, bet daugiau nieko gero, Rūtą Kotryną, Emiliją Valiūkevičiūtę.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anakure: 21 sausio 2018 - 05:51

Idomucia

Kaip patiko :blink:

be reikalo neziuriu kitu saliu atranku pasirodo

 

nieko nemoku toj naujoj versijoj

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lėja...: 21 sausio 2018 - 08:13
QUOTE(Anakure @ 2018 01 21, 06:50)
<p>Koks košmaras, koks košmaras, ne komisija, o tikra tragedija. „Saulės kliošas“ pirma vieta biggrin.gif. Su tokia daina ir atlikimu net kavinei būtų per prasta. Žinoma, nelabai buvo iš ko rinktis, į tolesnes atrankas siųsčiau Mią, ji moka pritraukti dėmesį, kad ir su prastoka daina, Paulą, ne dėl dainos, daina eilinis niekalas, bet dėl to, kad ji gerai jaučiasi scenoje,<span><span><span> Petrauską- tik dėl balso, daina eilinė, „Twosome“</span></span></span><span><span><span>,</span></span></span> <span><span><span>dainos mintis gera, bet daugiau nieko gero, </span></span></span>Rūtą Kotryną<span><span><span>, Emiliją Valiūkevičiūtę.</span></span></span></p>


na atsiprašau. Tai tik jūsų nuomonė.

Kliošo paklausykit-geriausias gabalas kol kas per visą šią viziją, ir bus radio hitas.

Mia tradiciškai tokia pati, nuobodybė.
Atsakyti

Kad nėra nei ką klausyti, nei į ką žiūrėti, vis tik buvusi "Saulės kliošo" dainininkė Ivanovskaja su savo revoliucija buvo įdomesnė, nors buvo į ką pasižiūrėti, kaip ji gestus mėtė :D Žinoma, nesakau, kad daina negraži, bet lygis..., kokios nors mokyklos salėje tiktų, bet ne Eurovizijos scenai. 

http://www.lrt.lt/na...duration=490000

Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2018 01 21, 14:02)
<p>Kad nėra nei ką klausyti, nei į ką žiūrėti, vis tik buvusi "Saulės kliošo" dainininkė Ivanovskaja su savo revoliucija buvo įdomesnė, nors buvo į ką pasižiūrėti, kaip ji gestus mėtė biggrin.gif Žinoma, nesakau, kad daina negraži, bet lygis..., kokios nors mokyklos salėje tiktų, bet ne Eurovizijos scenai. </p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.lrt.lt/naujienos/eurovizija/31/200604/paklausykite-dar-karta-antros-eurovizijos-atrankos-nugaletoju-kurinys#wowzaplaystart=2903000&wowzaplayduration=490000'>http://www.lrt.lt/naujienos/eurovizija/31/200604/paklausykite-dar-karta-antros-eurovizijos-atrankos-nugaletoju-kurinys#wowzaplaystart=2903000&wowzaplayduration=490000</a></p>


smagi daina, ilgai klausysiu vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
kol kas neišgirdau nė vienos dainos, kurią bent nors truputėlį norėčiau į EV siųst. Kokia tai nesąmonė šitiek laiko tempt su šitais rinkimais. Atsijotų visokius šiaip sau atėjusius savęs parodyt dar iki viešo eterio, padarytų kelis pusfinalius ir išsirinktume. Dabar po trijų mėnesių išrenkam turbūt mažiausiai nusibodusią.
Kalbant apie Mia - man ji patinka. Balsas jos tikrai gražus. Ir profesionalumas iškart jaučiasi vos pradėjus dainuoti. Nors būtent ši daina manęs neužkabino.
O balsavimai išties piktino. Kad nemokamus galėtų padaryt, tai tikrai. Bet dar labiau piktina - kas čia per balsavimas nuo pirmo pasirodymo?? Už kokią čia dainą balsuoja, jei tos dainos dar neskambėjusios?
Atsakyti
Si kart kaip bebutu keista sutinku su Anakure. Komisija tikrai neverta komisijos vardo. Na Zilnys tik vertas. O Mios gaila. Saules kliosas tai nieko gero. Butu labai gaila ir pikta jei komisijos deka jie isvaziuotu. Siaip patiko man twosome, jei jau neturim normalios dainos tai siuskim nenormalia, bet linksma ir pozityvia smile.gif Na gal dar is likusiu dvieju laidu dainu bus geresniu.
Atsakyti
lyg tai tik per komisiją iš krito. Žiūrovai irgi jai ( Mijai) ne kažin ką skyrė.
Atsakyti