Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

QUOTE(Anakure @ 2017 01 21, 22:22)
Aš negaliu tiesiogiai žiūrėti, nerodo, tik sukasi ir juodas ekranas. Matyt, silpna LRT internetinė transliacija.

Aleksandras Pogrebnojus juodai sudirbo Lolitos Zero pasirodymą „Eurovizijoje“

Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/...e.d?id=73515240

Ką jis supranta, į savo įvaizdį lai pasižiūri, jam ir įvaizdžio daryt nereikia, apsigimęs klounas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Anakure @ 2017 01 22, 01:41)
Prisijuokiau. Kaip matosi, tai lietuviams labiausiai sekasi cirkus krėsti, tą tai moka smile.gif Kaip Eurovizijos žiūrovas priimtų, sunku pasakyti, nes sunku prognozuoti ko laukia 2017 m. žiūrovai, kas jiems šiandien patinka, o ko nenori matyti.

Nes pas mus nėra gerų pinigų geram šou ir mūsiškiai labai nublanksta, susinervina ir lieka galiorkoje. Tai jau daug geriau siųsti išsišokimus ir parodijas, tikrai daugiau bus galima pasiekti.
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2017 01 22, 11:19)
na, kol kas mano lyderis Zaza  biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
https://youtu.be/C4ighKxXSJc

Didelius pinigus pridėjus bus gražu, bet be jų neišneš, bus šnipštas smile.gif
Atsakyti

Gyčio numeris man pasirodė kaip totalus nesusipratimas. Nors aš jokiuose persirengimuose niekada nematau nieko juokingo. Nu ok, Verka buvo išimtis, bet tik jis. O čia... nors liberalėjančios Europos kontekste, tikriausiai, tiktų.

Atsakyti
Mane Gytis nuvyle, is komisijos aikciojimu isivaizdavau kazko kokybisko, rafinuoto, kaip Koncita. O cia - kostiumu medziagos neisivaizduojamai pigios, nekokybiskos, paties vaizdas irgi labai megejiskas, ir esme - nepadainuoja jis, o daina intensyvi.
Atsakyti

Klausiau Gyčio dainą, be vaizdo, tai nė pusės neiškenčiau.  :oh: 

Zaza labiausiai patiko, daugiau niekas, šiais metais liūdna labai. Įdomu kuo Aistė nustebins ir Alanas(dainą girdėjau, visai nieko tokia).  :hmm: 

Atsakyti
Zazza man pasirodė tik vidutiniokė, nesupratau, kuo ji visus "pakabina", o šiaip vakar buvo pajacų vakaras su mokyklos karnavalo atributika ir potekste, kad tyčiotis iš to, ką turime, yra kieta. Nesuprantu, ką Ivanauskas norėjo deklaruoti savo išsišokimu. Nei gražu, nei skoninga, nei protinga ir jokios išmonės- piktas kaimietiškas sarkazmas ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 22 sausio 2017 - 14:24
Gyti Ivanauska (Lolita zero) i eurovizija. Geriausias vakaro pasirodymas. ! biggrin.gif biggrin.gif Idomu buvo ka parodys Vidas Bareikis. Na visai nieko numeriukas. Gal ir sueitu. Grazvydo grazi daina tik vaizdelis nekoks. Visai patiko ir Greta Zazza. Bet tikrai nebuvo kazkas stebuklingo. smile.gif
Atsakyti
Per visas 3 savaites nei viena daina neužkabino taip, kad prisiminčiau dainą... Ne, meluoju biggrin.gif atsimenu I love my phone biggrin.gif jokios kitos po 1 karto neprisimenu nors ir gerai galvodama...
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2017 01 21, 23:22)
Aš negaliu tiesiogiai žiūrėti, nerodo, tik sukasi ir juodas ekranas. Matyt, silpna LRT internetinė transliacija.

Aleksandras Pogrebnojus juodai sudirbo Lolitos Zero pasirodymą „Eurovizijoje“

Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/...e.d?id=73515240

O kam jo nuomone rupi. biggrin.gif Atsirado matai autoritetas. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ner4Leo: 22 sausio 2017 - 14:47
na, kad Lolita nepaliks abejingu, tai faktas..tik bent jau mano nuomone, blogaja prasme..perziurejau dar karta..pasirode dar baisiau nei pirma karta: dainos nera, vokalo nera, stiliaus nerasta...is karto prisiminiau austru "mergaite", bet net nera ko lyginti..kaip aukstasis pilotazas su zaidimu smelio dezej...perukas, suknele, arbuzai, stalas...viskas taip pigu ir neskoninga, kad turbut skaniai sueitu tik kokio Lebeniskio bendruomenes sokiu vakare..irt tai kai visi jau apsipute...apsijuoktume placiu mastu, jeigu ka..kas tinka LT buduliams,nepraeis Europoje biggrin.gif

IR PRIE KO TEN TIE ARBUZAI???? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sonno: 22 sausio 2017 - 20:59
QUOTE(sonno @ 2017 01 22, 20:57)
IR PRIE KO TEN TIE ARBUZAI????  blink.gif

Filme, pagal scenarijų, yra arbūzai. Tai ir į sceną juos atsitempė biggrin.gif
ZERO 3 anonsas

Užkuraitis ir Zelnys reklamuoja Zero 3 biggrin.gif
https://www.youtube....h?v=1pHxx5_IpiE
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolleee: 23 sausio 2017 - 12:03
QUOTE(sonno @ 2017 01 22, 20:57)
na, kad Lolita nepaliks abejingu, tai faktas..tik bent jau mano nuomone, blogaja prasme..perziurejau dar karta..pasirode dar baisiau nei pirma karta: dainos nera, vokalo nera, stiliaus nerasta...is karto prisiminiau austru "mergaite", bet net nera ko lyginti..kaip aukstasis pilotazas su zaidimu smelio dezej...perukas, suknele, arbuzai, stalas...viskas taip pigu ir neskoninga, kad turbut skaniai sueitu tik kokio Lebeniskio bendruomenes sokiu vakare..irt tai kai visi jau apsipute...apsijuoktume placiu mastu, jeigu ka..kas tinka LT buduliams,nepraeis Europoje  biggrin.gif

IR PRIE KO TEN TIE ARBUZAI????  blink.gif

Bet tai kad mūsų šalis ir su paprastu popsu apsijuokia, niekas nesupranta, pigiai atrodome, nepraeiname į finalus dažniausiai, tai jau geriau tada linksmai, su atsipūtimu nei tipo siunčiame rimtą popsistą ir po to išpūstom akim ir atvirom gerklėm rėkiam: kaip čia jis nepraėjo, kokia neteisybė blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Erika Astrauskaitė „No More“ – daina, kaip daina, muzika turi energijos. Skirtingai nuo komisijos, man atrodė, kad ji vietomis netinkamai dainuoja. Geras pasirodymas kultūrnamyje – tai jos išvaizda sudaro tokį įspūdį.
Gražvydas Sidiniauskas „Paint the sky blue“ – eilinė dainelė. Atlikėjas visiškai neįvaldęs sceninės plastikos, akys kažkur skraido. Toks vaizdas tinka tik kultūrnamyje. Komisija žavėjosi balsu, o aš abejinga.
„Fusedmarc“ „Rain Of Revolution“ – daina nekabina, nuobodi, nesuprantamos komisijos pagyros.
Marius Petrauskas „She's my universe“ – girdėta muzika, daina gal ir nebloga, bet reikalingas geresnis atlikėjas, galbūt pagerintų dainą.
Virgis Valuntonis „Victorious“ – nepatinka daina, o gal dėl to kaltas tragiškas atlikimas.
Dovydas Petrošius „Love is free“- gal geras artistas ir atgaivintų dainą.
Grupė „Strėlės“ „Bastard“ – pradžia graži, bet daina nesudomina.
Mildos Martinkėnaitės ir Saulenės Chlevickaitės duetas „Paperheart“ – daina neįdomi, bet galima klausyti kartu su scenos reginiu, Mildai reikia tobulinti plastiką.
Grupė HIT „I wanna love you tonight“- muzika girdėta iš ankstesnių Eurovizijų, atlikimas prastokas.
Ieva Zasimauskaitė ir Vidas Bareikis „I love my phone“ – reginys gražus, dainos tema aktuali, dainos muzika labai neįdomi, atlikimas galėtų būti geresnis, nebūčiau praleidusi į tolesnį etapą.
Nacionalinė „Eurovizijos“ atranka | Vilija Matačiūnaitė „I see the Lights“ – man patiko muzika ir atlikimas, plastika, jai tiko suknelė, siųsčiau į Euroviziją.
Gytis Ivanauskas (Lolita Zero) „Get Frighten“ – muzika, plastiški šokėjai, spalvų žaismas, spektakliukas pritraukia dėmesį.
Greta Zazza „Like I love you“ – muzika graži, bet atlikėja šalta, kai pasakė, kad kompozitorius praėjusiais metais sukūrė dainą Montvydui, tai mintis – ar vėl neproteguos į Euroviziją.
Atsakyti