Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

Nesuprantu nemažos dalies susižavėjimo Goda, ar čia juos taip paveikė komisijos nuomonė, ar ji turi gerbėjų nuo dalyvavimo konkursuose. Daina, kaip daina, tai skonio reikalas, ne man spręsti, bet man ji taip ilgai tęsėsi, kad 3 minutės pasirodė, kaip 30 minučių. Galbūt balsas neblogas, bet Europoje tokių balsų ir geresnių yra šimtai. O štai atlikimas ir apsirengimas yra tragiški. Vaizdelis tarsi matyčiau Youtube įdėta vaizdo įrašą, kuriame namuose prieš veidrodį staiposi kokia nors eilinė mergina.

Ievai visai nedaug tereikia scenai parengti, vaizdo ekraną, kuriame keistųsi jos dainuojančios vaizdas su jos istorija su Mariumi, tinkamai sudėlioti vaizdai ir gale trumpas akimirksnis, kai iš jaunų pereinama į senukus. Ir viskas, visos išlaidos pasirengimui. Likusias išlaidas galima skirti dainos reklamavimui. Užsienio forumuose ir prie straipsnių rašyti teigiamus atsiliepimus. Beje, Youtube daina gerai vertinama, tik wiwibloggs nesimato daug palankių vertinimų, įtariu, kad dėl to, nes ten labai jau nuo praėjusių metų Zazzą įsižiūrėję. Zazza Lietuvos balse paskutinėje dainoje visai neblogai pasirodė, Jankauskaitės vietoje ją bučiau pasirinkusi, bet „Broken Shadows“ yra eilinis švediškas muilas. 2017 m. atrankose jai truko gyvumo, buvo tarsi negyva graži lėlė.

Atsakyti
Barzdukas jums? Juk ten visas Barzdyla smile.gif
QUOTE(mjforever @ 2018 01 07, 00:12)
manęs nenustebino, daina buvo "kitokia", o ir pats Lukas turi muzikinę istoriją
https://youtu.be/m0v-bNC0V3I

smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Anakure @ 2018 01 07, 10:21)
<p>Ievos daina.</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.youtube.com/watch?v=OFT3ivxtp9c'>https://www.youtube.com/watch?v=OFT3ivxtp9c</a></p>

Daina nieko, bet ji pati tokia pilka, neįdomi, visai nežvaigždiška asmenybė, nepritraukia akies, nesinori į ją žiūrėti nuolat ax.gif
Atsakyti
Erica Jennings traukiasi iš „Eurovizijos“ atrankos: „Nenoriu stovėti prieš komisiją“

Skaitykite daugiau: https://zmones.lryta...utm_medium=Copy

unsure.gif nemačiau jos lydere, bet kokybę ji atstovavo. Todėl gaila dėl tokio jos sprendimo. Spėju, kad ją užgavo Dovilės komentarai.
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2018 01 07, 20:16)
Ai barzdukas visai simpatiskas vyrukas tik kazkodel primine Sobralio ir Pojavio hibrida, cia dainos ir atlikimo prasme. smile.gif

Aivaro, o ne Sobralio, tik Sobralio gal pats norejo.

Zo, as nemaciau viso laidos, tik dabar jotubej kelias.
Perskaicius kelis psl labai uzsidegiau pamatyti Ieva ir deja.. LT lygiu nieko, bet realiai - balsas per silpnas, kad ir man grazus (kada cia buvo ta jos grazi balande irgi, pernai? Ta daina man labiau patiko). Siu metu man truksta dainoje kilimo, visa labai horizontali. Man cia didziausias minusas tokio tipo baladej. Arba turi buti tobulas balsas, arba daina..

Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2018 01 07, 14:55)
o aš Ievos balso tembro negaliu "pernešti" unsure.gif , ar tarties, kažką ji su balsu ar gomuriu daro, kažkokį murkimą leidžia. Nežinau, ne man, ką ji bedainuotų.

Aha, tas jos "murkimas" ir mane šiek erzina. Pastaruosius keletą metų jis labai mOdingas dainininkių tarpe. Dabar jau baigiu priprast, bet, pamenu, kai tik pradžioj prasidėjo ta murkimo banga, tai oooi kaip nervino laugh.gif

QUOTE(mjforever @ 2018 01 08, 13:55)
Erica Jennings traukiasi iš „Eurovizijos“ atrankos: „Nenoriu stovėti prieš komisiją“

Skaitykite daugiau: https://zmones.lryta...utm_medium=Copy

unsure.gif  nemačiau jos lydere, bet kokybę ji atstovavo. Todėl gaila dėl tokio jos sprendimo. Spėju, kad ją užgavo Dovilės komentarai.

unsure.gif O jau buvo aišku kokią dainą ji turėjo dainuot?

Ir kas ten per Dovilės komentarai? Nors nenustebintų, jei dėl jos. Nes kitos tokios visažinės ekspertės komisijoj dar reiktų gerai paieškot biggrin.gif
Atsakyti
Pas Erika ant FB sienos yra tas įrašas apie atsisakymą dalyvauti.
Ten galima rasti ir Dovilės komentarą ir Dalios Ibelhaubtaitės ir trumpą komentarą A.Giržado Daliai .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolleee: 08 sausio 2018 - 14:05
Bet kai lygis tokia "komisija", tikri profai...
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2018 01 08, 15:03)
Pas Erika ant FB sienos yra tas įrašas apie atsisakymą dalyvauti.
Ten galima rasti ir Dovilės komentarą ir Dalios Ibelhaubtaitės ir trumpą komentarą A.Giržado Daliai .

vartotojo įkelta nuotrauka

Prasideda eurovizinės "aistros"
Atsakyti
Audrius Giržadas: „Ericos Jennings sprendimas manęs nestebina“

Skaitykite daugiau: https://zmones.lryta...utm_medium=Copy

na, iš mūsų atrankos tai tikrai visi ESC žiūrovai juokiasi, tad Giržadas išvadas vis tik turėtų daryti. Bet nedarys. Atitrūkęs nuo realybės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mjforever: 08 sausio 2018 - 18:19

Man patinka abi komisijos moterys, jos teisingai ir gražiai pasako. Dovilė labai gerai moka kalbėti ir žino ką pasakyti. Zilnys su Užkuraičiu - dėl jų bijau, kad, kaip ir anksčiau, taip šiais metais nemokės tinkamus parinkti.

Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2018 01 08, 19:37)
<p>Man patinka abi komisijos moterys, jos teisingai ir gražiai pasako. Dovilė labai gerai moka kalbėti ir žino ką pasakyti. Zilnys su Užkuraičiu - dėl jų bijau, kad, kaip ir anksčiau, taip šiais metais nemokės tinkamus parinkti.</p>

Panasu, kad trolinat. biggrin.gif
Atsakyti

Man Ieva irgi tokia vienoda, netraukianti akies ir ausies...O dainos neatsimenu po pirmo paklausymo. Tik pamenu, kad lėta :D Po pirmos laidos užstrigo Goda. Šiaip labai norėtusi lietuviškos dainos gražios.

Atsakyti