QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 05 14, 11:58)
Omg, kokia tragedija, portugalą psichučiu pavadino. Kokį įspūdį sudaro, taip ir vadina, nes nu pvz man buvo į jį nemalonu žiūrėt, skelbiant rezultatus vaipėsi, akis sprogino, nu blin, sunku žmogui būt paprastam, reikia vaidint, tai gulinėt ant sesers peties, tai akis išsproginus būt įsikandus vėlavėlę ar ką ten, feee. O kai laimėjo, išvis išjungiau teliką, nežiūrėjau tų traukulių dar kartą. Biškį nedaeina, kad ne daina nepatiko, o portugalo mimikos?
Būtent. Kaip elgiasi - taip ir vadinam. Aš nuo ankstyvos paauglystės mylėjau ir žavėjausi meniškais žmonėmis, tokie iš tolo matomi ir pastebimi, nes jie traukia, jie tikri, o šitas tikrai ne toks. Apsimestinis psichas
Papildyta:
QUOTE(Helllen @ 2017 05 14, 12:00)
O aš dabar galvoje lyginu mūsų Fusedmarc ir portugalijos dainą. Ir yra vienas ryškus skirtumas, kurio nelabai norime suprasti ir pripažinti.
Portugalas yra mielas, nuoširdus, savo emocijomis prisibeldė į visų europiečių širdis su standartiška portugališka balade. Ir pagrindiniai gauti balsai ne už dainą, o už atlikimą - iki kaulų smegenų išjaustą (mano akimis perspaustą) kiekvieną emociją. O emocijos - liūdnos, vargšiškos, gailestngos, už širdies griebiančios. Ten dar ir pusė salės "verkė".
O Fusedmark - nuostabiais balsais, energingi, bet Vika buvo pikta, atgrasi ir atšiauši. Jos kūno kalba buvo labai atstumianti. Ir tai matosi rezultatuose.
Laimi gerumas, kad ir apsimestinis, bet tikrai ne energija, ekspresija - išreikšta per pykčio prizmę.
O tai kaip Lordies Hard Rock?