QUOTE(mjforever @ 2017 05 14, 09:50)
<p style="margin:25px auto 15px;"><em>Jei vieną dieną kas paklaustų apie mane
Pasakyk, kad gyvenau, kad tave mylėčiau
Iki tavęs, vien egzistavau
Pavargęs ir neturėdamas, ko duoti</em></p><p style="margin:25px auto 15px;"><em>Mano gėri, išklausyk mano maldas
Prašau, kad tu sugrįžtum, kad norėtum vėl manęs
Žinau, kad nemylime po vieną
Gal, po truputį, vėl galėtumei to išmokti
(x2)</em></p><p style="margin:25px auto 15px;"><em>Jei tavo širdis nenorėtų nusileist
Nejausti aistros, nenorėti kentėti
Nekuriant planų, kas bus po to
Mano širdis gali mylėti už abu. Taip dainavo Salvadoras. </em></p>
Sakiau gal dainos zodziai kokie ipatingi kad taip visimes patiko. Bet ziuriu nieko ipatingo. paprasta meiles dainele. Nu nesusipratimas siemet ta eurovizija. Kitaip nepasakysi.
Papildyta:
QUOTE(zvejodukra @ 2017 05 14, 10:36)
<p>Bet geras buvo vienos žurnalistės komentaras, kad kitais metais turėtų laimėti Rusija po metų pertraukos
Nes šiemet laimėjo Portugalija, kuri pernai nedalyvavo, o pernai laimėjo Ukraina, kuri nedalyvavo užpernai. Jau beveik dėsnis gaunasi..
</p>
Teisingai. As jau pradejau galvoti ko kitais metais gailes. Pernai gailejo Ukrainos, nes patyre Rusijos agresija. Siemet gailejo portugalo, nes vargsas ligotas ir ta daina kaip priesmirtine gulbes giesme. o kitais metais gailes Rusijos, nes vargses merginos neileido i eurovizija. Ech.. Gal ir mums koki vargseli nusiust su graudzia dainele, gal irgi pagailes tai nors i finala gal pakliusim.