Na, klausom nusivylusios mokytojos dainos. Mokinys- asilas išaugęs iki pat padebesų dėlei savo didžiųjų teisių.😀
Kaip įdomu kas laimės Pagal žiūrovų plojimus nesupratau kam daugiau jų skambėjo - ar Italijai, ar Portugalijai.
nu, ka 3in1 ? mocnai vel bus?
Kiek daug smuikų šiais metais
QUOTE(Ingėnas @ 2017 05 13, 23:58)
mažiau? O man pačioje pradžioje lyg ir daugiau pasirodė. Nors į antrą pusę sumažėjo. Bet labai gražu
nu man lyg mažiau pasirodė Nes netrikdė taip stipriai
QUOTE(tuktuk @ 2017 05 13, 23:05)
nu man lyg mažiau pasirodė Nes netrikdė taip stipriai
gerai man, kad visai neziurejau, ramiai miegosiu
Australo daina kuo toliau tuo labiau patinka
QUOTE(tuktuk @ 2017 05 13, 23:02)
Kaip įdomu kas laimės Pagal žiūrovų plojimus nesupratau kam daugiau jų skambėjo - ar Italijai, ar Portugalijai.
Būtų faina, jei iki pat paskutinių balsų nepaaiškėtų kas laimėjo. Laukiu intrigos savo mėgstamiausioje eurovizijos dalyje - balsavime
Na dar bulgaras gali įsiterpti. Nors aš norėčiau, kad viskas vyktų tarp anų dviejų.
australas susispaudes kazkoks, judesiukai kaip merginos, net uzpakalis atkistas
Gerai Beata (Tiškevič) apibūdino italą - kipšiukas Nu tiksliai
O Salvadoras - angelėlis
O Salvadoras - angelėlis
QUOTE(bananžuvė @ 2017 05 14, 00:07)
Būtų faina, jei iki pat paskutinių balsų nepaaiškėtų kas laimėjo. Laukiu intrigos savo mėgstamiausioje eurovizijos dalyje - balsavime
Na dar bulgaras gali įsiterpti. Nors aš norėčiau, kad viskas vyktų tarp anų dviejų.
Aha, būtų labai įdomu Man iš esmės kažkokio skirtumo nebūtų tarp šitų trijų kas laimės. Man bet kuris iš jų bus gerai
Bet tai visai fainai, galiu ramiai žiūrėt
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2017 05 14, 00:09)
Gerai Beata (Tiškevič) apibūdino italą - kipšiukas Nu tiksliai
O Salvadoras - angelėlis
O Salvadoras - angelėlis
Aha, šelmis toks Zilnys irgi gerai jį apibūdino
Savadoras tai labai gerietis atrodo.