QUOTE(Selga @ 2017 05 12, 09:14)
Va, kitąmet išvažiuos Montvydas su batutais ar bėgimo takeliu- bus geriau. Faktas tas, kad žmonės yra skirtingi, o be charizmos ir tikrai super geros dainos nereikia per daug tikėtis. Montvydas, kaip LT žvaigždė, save pateisino ir išspaudė maximumą iš Š dainiuškos, o ką žinojote apie Fusedmarc iki Eurovizijos? Turbūt kažką arba nieko, tad nesmaukime nei mūsų pačių išsirinktų atlikėjų nei vieni kitų- nuo to geriau nebus. Savi minusai visada duoda ir savų pliusų. Šeštadienį ramiai žiūrėsime finalą ir palaikysime savus favoritus- tai irgi šventė.
Manote, kad Pilvelytę žlugdė iš nesupratimo, jai duodamas mažiausiai už visus balų, ne dėl to, kad pats nori aukščiausią vietą Lietuvai atvežti? Griežtai prieš šito nevykėlio, kuris tik ant reklamos laikosi, garbinimą ir dar kartą siuntimą į Euroviziją "Fusedmarc" geresni už Montvydą ir daina jų daug geresnė nei tas pernyštis švediškas senas skystalas. Eurovizijoje ne visada laimi geriausi.
Papildyta:
Vienu žodžiu, kalti tie, kurie į Euroviziją išsiuntė nepatyrusius atlikėjus, nėra ko ant "Fusedmarc" pykti, kaltinti, tuo labiau iš jų šaipytis, nes jie padarė viską, ką jie galėjo, ir kaip sugebėjo, ir sakyčiau, kad visai neblogai, kaip patirties neturintys pasirodė. Dėl vertėjų, tai kas kaltas, ar ne mūsų organizatoriai kalti, kad neparūpino dainininkams vertėjų, nepamokė ką kalbėti, kaip elgtis su žurnalistais.
Papildyta:
QUOTE(Ner4Leo @ 2017 05 12, 09:55)
Bet Papai su baltarusiai tikrai neverti finalo.
QUOTE(Ner4Leo @ 2017 01 21, 15:39)
Abejoju ar baltarusiai su savo isrinkta daina iki finalo prisikas.
Vis tik prisikasė
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2017 05 12, 10:50)
Dėl manęs gali laimėt bet kuris iš trijų, nesupykčiau - Bulgarija, Portugalija arba Italija.
Aš vis tik vietoje Portugalijos Švediją įrašyčiau, arba Armėniją su Azerbaidžanu, gali dar būti Belgija
Papildyta:
Finale pagal statymų vietas:
1. Italija Ramyra.
2. Portugalija Tuk tuk.
3. Bulgarija mano.
4. Belgija, moteris Monteverte.
5. Švedija Delta.
7. Rumunija, vyras ir moteris - Ner4Leo.
8. Kroatija Ner4Leo.
11. Moldavija Montevertės vyras paėmė.
13. Danija, moteris- Ramyra.
14. Azerbaidžanas, moteris mano.
15. Australija Linamog.
16. Vengrija Monteverte.
18. Izraelis Selga.
19. Norvegija Monteverte.
20. Austrija Oziarage.
21. Baltarusija, vyras ir moteris mano.
24. Kipras - Ner4Leo.
25. Ukraina- Jolleee.