Finale pagal statymų vietas:
1. Italija Ramyra.
2. Portugalija Tuk tuk.
3. Bulgarija mano.
4. Belgija, moteris Monteverte.
5. Švedija Delta.
7. Rumunija, vyras ir moteris - Ner4Leo.
8. Kroatija vis dar laisvas.
11. Moldavija Montevertės vyras paėmė.
13. Danija, moteris- Ramyra.
14. Azerbaidžanas, moteris mano.
15. Australija Linamog.
16. Vengrija Monteverte.
18. Izraelis Selga.
19. Norvegija Monteverte.
20. Austrija Oziarage.
21. Baltarusija, vyras ir moteris mano.
24. Kipras - Ner4Leo.
25. Ukraina- Jolleee.
26. Ispanija - Tuk tuk.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2017 05 12, 07:53)
Ko su tuo airiu čia tiek daug kas? Lenkų komentatorius virkavo, kai įjungiau paklausyt, Lietuvos pindukas visai nė neminėjo.
Jam į vaikų viziją, tam airiui
Balsas gražus, vaikinas turi charizmos.
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2017 05 12, 07:57)
Lietuviai, deja, irgi pelnytai ne finale. Na visiškai manęs nevežė, net repeticijose jie man labiau patiko.
Dar prisidėjo netinkamas vaizdų perdavimas, garsas, ir taip visų pasirodymus sugadino, kalbėjo, kad estams pradžioje kažkas neveikė, įtariu, kad ir bulgaro pasirodyme kažkas ne taip, kaip turėjo būti, nes jis rankomis mosikuoja, o nieko nėra, tik vienoje vietoje žiežirbas parodo. Apskritai, man nepatinka toks transliavimo stilius, jis panašus į Rusijos TV, kai muzikos šou transliuoja, tiesiog erzina, nes žiūrovui neparodo visko, ką jis turėtų matyti, kai taip bėginėja kadrai.
Papildyta:
QUOTE(Miškų avietė @ 2017 05 12, 08:37)
<p>Pritariu Montevertei. Komunikacija yra labai svarbu Eurovizijai. Pvz pernai Donatas tikrai išmaniai reklamavosi, mokėjo išnaudoti soc. tinklus savo naudai, aktyviai su žurnalistais bendravo ir pan. Reklama labai daug ką reiškia, o šiemetiniai... manyčiau daug žmonių iki vakarykščio pasirodymo jų net nebuvo girdėję.</p>
Reikėjo ir patiems lietuviams pasistengti, socialiniuose tinkluose padirbėti, pareklamuoti dainą. Ar kur nors internete, užsieniečių lankomose vietose įdėjote dainą, gerą komentarą apie grupę parašėte, pagyrėte, pasakėte, kad labai graži daina ir labai patinka