Izraelio vyrą ilgai niekas neėmė, paskui Selga paėmė.
QUOTE(Jurgel @ 2017 05 11, 23:26)
nu kur jau en, baikit bajerius, negi visai klausos neturit?
Nesuprantu kodėl aš jo nesirezervavau, kažkaip dabar visai neblogas pasirodė
QUOTE(grange @ 2017 05 11, 23:25)
labas
rimtai?? nu man tai atsiprašau, bet baisiai skambėjo. rėkė.. ir tarimas ne kažką. gaila, negi nebuvo ką geresnio siūsti.. žiauriai nustebčiau, jei patektų, tikrai žiauriai.
O labas rimtai?? nu man tai atsiprašau, bet baisiai skambėjo. rėkė.. ir tarimas ne kažką. gaila, negi nebuvo ką geresnio siūsti.. žiauriai nustebčiau, jei patektų, tikrai žiauriai.
Aha. Ne todel, kad man labai patiko, o siaip is solidarumo ir manau tikrai ne blogiausia musu daina
Pradedant Norvegu man visos dainos gerai klausosi
Fusedmarc atrankoje man kažkaip labiau patiko, tas ugninis ratas visos dainos metu kažkaip gerai derėjo su daina, o čia kažkokia plikoka scena buvo
Fusedmarc atrankoje man kažkaip labiau patiko, tas ugninis ratas visos dainos metu kažkaip gerai derėjo su daina, o čia kažkokia plikoka scena buvo
QUOTE(fukse @ 2017 05 11, 23:28)
Pradedant Norvegu man visos dainos gerai klausosi
ihm... ir man atranka stipriau, su Vilija tas pats buvo
QUOTE(Lėja... @ 2017 05 11, 23:28)
kelinta val. mazdaug baigsis?
TV24.lt programoje rašo, kad 00:15 val
QUOTE(Lėja... @ 2017 05 11, 23:28)
kelinta val. mazdaug baigsis?
antr baigesi kazkur puse pirmos
QUOTE(Jolleee @ 2017 05 11, 23:26)
Awwww koks Izraelis
Tai mano vyriokas -seksovas rėmas. Nugvelbtas kai niekas neėmėte😛
twittery komentara apie mus labai nekažkokie