Mat kaip, supratau dabar
![biggrin.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sorry, bet nesąmones rašot. Šiemet visiškai nesidomėjau Eurovizija iš anksto, tai apie jo ligas tik dabar iš jūsų sužinojau, tad tikrai apie jokį gailestį negali būt nei kalbos. O daina tikrai graži ir išskirtinė. Aišku, kam imponuoja tokie kaip vaškinis švedas, to gražumo turbūt niekad nesupras.
Na taip, nes jei nepatinka portugalas, tai patinka tik tokie kaip švedas Daug komentatorių internete apeliuoja į tai, kad portugalas ale nuoširdumo, jautrumo viršūnė. Mano akimis ten daugiau povyzos nei to tariamo nuoširdumo. Ant teatro scenos gal kitaip žiūrėtųsi, bet Eurovizijoje neįsipaišo...
Aš tikrai neįsižeidžiau sutinku, kad jei portugalas laimės, tai ne dėl gailesčio, o dėl to, kad daugeliui patiko jo daina. O švedas nėra mano favoritas, bet kadangi Eurovizija yra pramoga, tai ir pramoginė muzika man čia susiklauso, susižiūri geriausiai, Jei eičiau rimtą spektaklį pasižiūrėti, tikėčiausi rimtesnės muzikos, jei relaksuočiau kur nors Lisabonos kavinėje, puikiai susiklausytų ir Salvadoro daina, bet eurovizijai man tas kūrinys per nuobodus, per daug migdantis Aš už tai, kad laimėtų linksma, gyvybinga daina, nes tokios geriausiai atspindi eurovizinę dvasią ir visos tos šventės esmę