Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

QUOTE(Jurgel @ 2017 05 10, 15:37)
Ne reitingai. Pirmiausia eiles tvarka kaip dainavo isvardinti tie kurie pateko i finala, toliau eiles tvarka kaip dainavo isvardinti tie, kurie nepateko. Svedas dainavo pirmas ir pateko i finala, tai jis ir sarase pirmas. Gruzine dainavo antra, bet nepateko, tad ji sarase 11, arba kitaip pirma sarase is nepatekusiu

Mat kaip, supratau dabar biggrin.gif O reitingų lentelės nėra dar?
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2017 05 10, 11:03)
drinks_cheers.gif Teisingai. Na uzmuskit nesuprantu kame portugalo dainos grozis?  unsure.gif Tikiuosi jis nelaimes. Ir zmones tures proto nebalsuot tik is gailescio nes vaikinas ligotas ir jam reikia persodint sirdi. Jau tada geriau Itala su savo gorila ar bulgaras.

Sorry, bet nesąmones rašot. Šiemet visiškai nesidomėjau Eurovizija iš anksto, tai apie jo ligas tik dabar iš jūsų sužinojau, tad tikrai apie jokį gailestį negali būt nei kalbos. O daina tikrai graži ir išskirtinė. Aišku, kam imponuoja tokie kaip vaškinis švedas, to gražumo turbūt niekad nesupras.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2017 05 10, 00:10)
Suomė nepakliuvo blink.gif . Verkiu.

Nuu, labai nustebino, kad nepateko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 10 gegužės 2017 - 15:13
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 05 10, 15:18)
Taigi kad reitingai. Gruzinė dainavo antra, o saraše kelintoj vietoj ir t.t.

nu ka lygtai neskelbdavo patekimo į finalą eilės iki pat konkurso pabaigos.

man švedas tai visiškai be ryšio. O jau savim koks patenkintas, Zemerlovu jaučiasi. Portugalas visai patiko, išskyrus tą vaipymąsi. aš pradžioj galvojau, kad gal jis koks neįgalus, kol įkirtau ,kad čia tokia maniera.
Australas patiko, belgė sudomino tembru ir tuo atsainumu
Kipras euroviziškai, nuotaikingai, visai suėjo, nors aišku popsa visiška. pradžioj Lazarevą labai priminė

Graikė nesuprantu kaip praėjo.
latviai visa nepatiko, nors bandžiau kaimyniškai žiūrėti, nepadėjo
čekė turėtų laimėti baisiausios aprangos nominacijoj smile.gif
Atsakyti

Sorry, bet nesąmones rašot. Šiemet visiškai nesidomėjau Eurovizija iš anksto, tai apie jo ligas tik dabar iš jūsų sužinojau, tad tikrai apie jokį gailestį negali būt nei kalbos. O daina tikrai graži ir išskirtinė. Aišku, kam imponuoja tokie kaip vaškinis švedas, to gražumo turbūt niekad nesupras.

Na taip, nes jei nepatinka portugalas, tai patinka tik tokie kaip švedas  :D  Daug komentatorių internete apeliuoja į tai, kad portugalas ale nuoširdumo, jautrumo viršūnė. Mano akimis ten daugiau povyzos nei to tariamo nuoširdumo. Ant teatro scenos gal kitaip žiūrėtųsi, bet Eurovizijoje neįsipaišo... 

Atsakyti
Portugalas bando kazka mandro islauzt, tik vat reiketu i save pasiziuret is salies, kad galbut atrodo komiskai ir apgailetinai.
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 05 10, 16:43)
Portugalas bando kazka mandro islauzt, tik vat reiketu i save pasiziuret is salies, kad galbut atrodo komiskai ir apgailetinai.

Pažiūrėjusi pusfinalį, manau, kad laimės jis, nors nebalsuočiau už jį. Perspaudęs ryškiai, nors daina graži. Iš pat pirmo karto patiko, tai reiškia gera.
Per pristatymą Italiją mačiau, briedų briedas, kas gali jam 1 vietą progozuoti???
Atsakyti
Dar yra trys laisvi vyrai, gražios dainos, man patinka norvego muzika ir apskritai vaizdas ir atmosfera, airio gražus balsas, įdomu, koks galutinis jo bus skridimo su balionu vaizdas, kroato taip pat geras, originalus balsas, girdžiu Končitos balsą, tik labai jau balsų kratinys gaunasi:
Kroatija –laisvas, 23 vieta.
https://www.youtube....h?v=DTG_LG0Iahs
Norvegija – laisvas, 25 vieta
https://www.youtube....h?v=pR6WRzJJ7cs
Airija-laisvas, 17 vieta.
https://www.youtube....h?v=rMm3xWVuLEU

Iš mišrių, likęs gražus San Marino dainininkas:
San Marinas –laisvas, 42 vieta.
https://www.youtube....h?v=L4QVsIPXXkM
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2017 05 10, 16:30)
aš pradžioj galvojau, kad gal jis koks neįgalus, kol įkirtau ,kad čia tokia maniera.

būtent ta maniera ir yra šlykšti. Juk nei apsinuoginęs, nei su moters sijonu, atrodo atėjo tvarkingas vyras, o elgesys kaip kokio...
Papildyta:
QUOTE(Anakure @ 2017 05 10, 16:59)
Norvegija – laisvas, 25 vieta

Jis ten su rankom tokį judesį daro, tarsi moters papus maigytų aukštyn žemyn biggrin.gif bigsmile.gif dar ir į papus parodė, prie mano vengro Papai į kompany kaip tik bigsmile.gif
Davai imu, palaiminkit, ką? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 10 gegužės 2017 - 16:11
QUOTE(Miškų avietė @ 2017 05 10, 16:34)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Pink Pepper" data-cid="71619679" data-time="1494421913"><div><p>Sorry, bet nesąmones rašot. Šiemet visiškai nesidomėjau Eurovizija iš anksto, tai apie jo ligas tik dabar iš jūsų sužinojau, tad tikrai apie jokį gailestį negali būt nei kalbos. O daina tikrai graži ir išskirtinė. <strong>Aišku, kam imponuoja tokie kaip vaškinis švedas, to gražumo turbūt niekad nesupras.</strong>

</p></div></blockquote><p>Na taip, nes jei nepatinka portugalas, tai patinka tik tokie kaip švedas  biggrin.gif  Daug komentatorių internete apeliuoja į tai, kad portugalas ale nuoširdumo, jautrumo viršūnė. Mano akimis ten daugiau povyzos nei to tariamo nuoširdumo. Ant teatro scenos gal kitaip žiūrėtųsi, bet Eurovizijoje neįsipaišo... </p><p></p>

Nuoširdumą kiekvienas vertina pagal save mirksiukas.gif Nepatinka tai nepatinka, dėl to nematau prasmės ginčytis, bet kai pradedama spekuliuot, kad už jį balsuos tik iš gailesčio, tai wtf... Dabar kitam forume perskaičiau, kad jam jau seniai prognozavo aukštą vietą, kai dar net nebuvo paskelbę apie jo sveikatos problemas, tai...

O dėl švedo, tai gal jums asmeniškai ir nepatinka, bet tiesiog dažna tendencija, nes gan skirtinga muzika, dėl to taip ir pasakiau, nieko asmeniško. Nebūtina visko prisitaikyt sau. O jei ir patinka šiųmetinis švedas, tai nematau, kodėl reiktų įsižeisti, nes faktas, kad jie labai skirtingi (nors tikiu, kad gali patikti ir abu dėl skirtingų priežasčių).

Citata iš užsienio forumo apie Euroviziją, kuriai labai pritariu: thumbup.gif

"What makes Eurovisión so big is that you can have "guiltypleasuring" trash like Montenegro, then classy, elegant, emotional stuff like Portugal, then some typical europop like Greece. The same way the winner could either be an hyper-mainstream pop song like "Heroes", a whole combination of clichés like "Rise like a Phoenix" or a hearbreaking story which would have no place in the charts like "1944".

There is place for everyone."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 10 gegužės 2017 - 16:25
[quote=Pink Pepper,2017 05 10, 16:11]Sorry, bet nesąmones rašot. Šiemet visiškai nesidomėjau Eurovizija iš anksto, tai apie jo ligas tik dabar iš jūsų sužinojau, tad tikrai apie jokį gailestį negali būt nei kalbos. O daina tikrai graži ir išskirtinė. Aišku, kam imponuoja tokie kaip vaškinis švedas, to gražumo turbūt niekad nesupras.
[b]Papildyta:[/b

Man svedas neimponuoja. bet ir portugalas nepatinka, jei laimes tai bus dar blogiau nei pernykste Jamala. Man grazi Bulgaro daina Estu patinka. O kad jus nezinot apie portugalo liga apie kuria visais kanalais ir portalais trimituojama tai nereiskia kad ir kiti zmones nieko negirdi ir neidomi. smile.gif


Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ner4Leo: 10 gegužės 2017 - 16:24

Mat kaip, supratau dabar biggrin.gifO reitingų lentelės nėra dar?

Reitingu lentele visada skelbia tik po finalo

Atsakyti

Aš tikrai neįsižeidžiau :mirksiukas:   sutinku, kad jei portugalas laimės, tai ne dėl gailesčio, o dėl to, kad daugeliui patiko jo daina. O švedas nėra mano favoritas, bet kadangi Eurovizija yra pramoga, tai ir pramoginė muzika man čia susiklauso, susižiūri geriausiai, Jei eičiau rimtą spektaklį pasižiūrėti, tikėčiausi rimtesnės muzikos, jei relaksuočiau kur nors Lisabonos kavinėje, puikiai susiklausytų ir Salvadoro daina, bet eurovizijai man tas kūrinys per nuobodus, per daug migdantis Aš už tai, kad laimėtų linksma, gyvybinga daina, nes tokios geriausiai atspindi eurovizinę dvasią ir visos tos šventės esmę  :)

 

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miškų avietė: 10 gegužės 2017 - 16:28