Radau esc puslapyje italo pasirodymą iš vakar. Neatrodo, kaip repeticija, tai gal per kokią pertrauką dainavo, kad pas mus nerodė? https://www.youtube....h?v=rafsdrfRM4o
Linkiu jam laimėti, geriausias šiemet
Man tai portugalo daina ta, kuri užsiliks ilgesnį laiko tarpą ausinuke Viena iš tų retų EV dainų, kurių galiu klausytis Vat pateikimas tai, man atrodo, jam nepadės laimėti. Jeigu jis tų mimikų gerokai apmažintų, tai turėtų šansą. Aš tai jau pripratau prie to sceninio vaizdo, bet pamenu, pirmus kartus, tai man labai nejauku buvo žiūrėt į tą didelį jo manieringumą. Turbūt didžiajai daliai žiūrovų pirmas įspūdis irgi panašus. Nu bet daina man viską atperka
Aha, gana keista ir man. Visi suvienodėję kažkaip Šiaip Vengrijos daina bus iš tų įdomesnių.
Antrame pusfinalyje labiausiai sirgsiu už Bulgarijos vaiką.
Papildyta:
Man kiekvieną kartą linksma į jį žiūrėt Tokią gerą nuotaiką iš karto įneša Fainuolis Frančeskas
Čia gal iš generalinės repeticijos tas video?
Žiūriu į bekrentančius Italijos statymus ir nervinuosi. Kad ir koks tas portugalas nuostabaus balso ir emocijų savininkas, man jis nėra laimėtojas. Taip norisi Italijos pergalės ir laimingo Francesco... Tfu tfu tfu, tikiuosi FB ten visi like'ai, pagyros ir masinis pylimas ant Italijos tik iš portugalų pusės. Ir kuo daugiau skaitau komentarų, tuo man atgrasesnė portugalija kaip laimėtoja dėl jos žmonių elgesio.
Aš irgi labai labai palaikau Francesco ir tikiuosi jis pelnytai nugalės.
O portugalas su savo traukuliais... tikrai nesuprantu, kuo jis taip sužavėjo daugumą. Tokio stiliaus ne tik portugališkų, bet prancūziškų dainų yra n+k. Tai daugiau foninė muzika. Gal paklausyti, kur nors sėdint Lisabonoje ir geriant kavą nieko, bet tik tiek.
tai vat todėl tie Papai ir mano
Papildyta:
galgi nepadarys anų metų tragedijos. Aišku, Jamala labai faina, bet po to gaila kažkaip, kai sekančius metus nebegirdėt dainos laimėtojos. Nemanau, kad portugalas priliptų radijo stotyse.
Atkreipiau dėmesį į švedo šokėjus, ar man tik taip atrodo, ar du iš jų pasikeitę?
Aha, pakeitė du nedainuojančius šokėjus į dainuojančius, kad būtų pritariančiųjų, nes tik 6 žmonėms leidžia ant scenos būti.
Pirmojo pusfinalio rezultatai http://eurovisionwor...the-grand-final
Geras, švedas pirmas
nu bet kad ir kabinanti jo daina, viskas kokybiškai, uždavė gero toną vakar pirmas numeris
Taigi kad reitingai. Gruzinė dainavo antra, o saraše kelintoj vietoj ir t.t.
Taigi kad reitingai. Gruzinė dainavo antra, o saraše kelintoj vietoj ir t.t.
Ne reitingai. Pirmiausia eiles tvarka kaip dainavo isvardinti tie kurie pateko i finala, toliau eiles tvarka kaip dainavo isvardinti tie, kurie nepateko. Svedas dainavo pirmas ir pateko i finala, tai jis ir sarase pirmas. Gruzine dainavo antra, bet nepateko, tad ji sarase 11, arba kitaip pirma sarase is nepatekusiu