http://eurovisionwor...on-semi-final-2
Nu nežinau, keistos man antro pusfinalio prognozės pagal lažybininkus. Rumunija antroj vietoj Nugi pasirodo jie ten su tom patrankom Tikrai netikiu, kad jie taip aukštai bus.
Sveikos
Vakar labiausiai sužavėjo... vedėjas Oleksandras Gražus Iš švedo pasirodymo tikėjausi daug, vaizdas ir garsas buvo gerokai prastesnis nei nacionalinėje jų atrankoje. Nors man rodos čia labiau kaltas ne švedukas, o ukrainiečių režisūros ir filmavimo kokybė. Deja, nepalyginsi su pernai Švedijos Eurovizija. Techniniu atžvilgiu jie buvo kur kas pranašesni,
Australo pasirodymo irgi labai laukiau, graži daina, bet pasirodymas toks šlubuojantis. Gal jaudulys kišo koją, bet vis tiek džiaugiuosi, kad į finalą pateko.
Portugalo sureikšminimo visiškai nesuprantu. Daina aišku specifinė, nesakau, kad negraži, bet tas vaipymasis ir pats pateikimas - ne ne ne.
Lygiai taip pat nepatiko Azerbaidženas (neskoningas teatras). Vietoj jų galėjo išeiti Latvija.
Na ką lauksim sekančio pusfinalio. Sirgsiu už bulgarą ir austrą. Lietuvius tik iš solidarumo palaikau, šiaip jie visiškai ne mano skonio, bet vis tiek linkiu patekti į finalą
Nu bet belgė toks jausmas, kad ryte atsibudo ir net nepasižiūrėjus į veidrodį į sceną užlipo. Nei susišukavus, belekaip plaukai surišti, makiažo nulis, atrodė kaip nusiverkus
Pritariu. Aš žiūrėdama jos pasirodymą irgi panašiai galvojau. Man ji tokia nesceniška pasirodė, be stoto ir tvirtumo, kas reikalinga atlikėjui. Lyg per prievartą atvesta ten dainuoti.