Man Mijoje niekas nepatiko
Mone's gaila, kad neperėjo į kitą etapą..
Mone viena iš labiausiai patikusių, ir daina, ir atlikumu, o už borto Mija nieko gero, prastumta tik už teisingai ištartas natas. Taip niekada toje Lietuvoje niekas nesikeis.
QUOTE(Anakure @ 2017 01 15, 00:16)
Mia: vaizdas gražus, dainininkė graži, simpatiška, balsas malonus, švelnus, bet pati daina neužkabina, tokia pro šalį praplaukianti, tai nereiškia, kad bloga. Manau, kad jos arkliukas- vaizdas, malonus balsas ir energetika.
https://www.youtube....h?v=ZKK5gmDmJIA
https://www.youtube....h?v=ZKK5gmDmJIA
Kokia nuobodybė, sumuštinio tepimo daina
Sveikos.
Vakar buvo geresnė laida nei pirmoji, nors tokio, kuris jau tikrai galėtų važiuoti į Euroviziją - dar nemačiau. Patko Gabrieliaus Vagelio daina ir ta apie jūrą. Labai fainai abi susiklausė, nors vaikinukas, manau, turėtų gerokai pakeisti įvaizdį. Nesižiūri tie jo ilgi plaukai. Mia nepatiko. Man ji visur vienoda. Apie kitus komentarų net neturiu. Daugiau niekas neužkabino.
Is vakarykscio pasirodymo man labiausiai patiko Mia. Dziaugiuosi kad nepasirinko kokios verksmingos liudnos balades. Paskui neblogai atrode NEO. Monee tokia puse bedos. Vagelio daina labai jau vienoda ir monotoniska, nezinau uz ka ji ten taip aukstai ivertino. Zasimauskaite- isklausiau ir pamirsau. Ta Rugile su savo perkunu tai baisi, kaip kokia laume pasirode ir dar aikstijosi, kaip cia jos niekas nesuprato ir neivertino. Tegul eina atgal is kur islindo. Zygas tai uuu..uuu...uuu... aaa...aaa...aaa Ka jau cia bepasakysi. Kausiute puse bedos noreciau, kad vietoj Lacko ji butu toliau pakliuvus. Ir Is vis nesuprantu kodel Lacko taip komisija aukstai ivertino? Geriau uz Neo. Gabrielei su jura banguot tik ne eurovizijos vandenyse. Siaip daina nebloga. Lawreigna tai nublose kokus 10-15 metu atgal. Nea netinka. Kas patiko tai pusnuogiai vyrukai. Kotryna puse bedos, bet abejoju ar kas ja atsimintu.
QUOTE(Ner4Leo @ 2017 01 15, 14:07)
Geriau uz Neo.
Kas per NEO?
E.G.O My Story nieko įdomaus, tokio stiliaus dainų tūkstančiai, tai yra nuobodybė, o ir balseliai silpnoki.
Monee nnn- vis tik ji gerai pasirodė, nesiskiria nuo vaizdo įrašo. Daina kabina, muzika spalvinga, geras balsas, tai geriausia kas toje laidoje buvo.
Grupė Varjetė My story gal atlikimas ir neprofesionalus, bet nors nenuobodu, geriau jau jas toliau būtų įdomu matyti, kaip tobulėtų, nei nuobodybes.
Gabrielius Vagelis Feel myself migdanti ir nelabai kabinanti daina, balsas gal ir neblogas, bet atlikėjui trūksta profesionalumo.
Ieva Zasimauskaitė You saved me jai reikia geros dainos, balsas specifinis, jos privalumas. Žinoma, palyginus su kitomis dainomis, tai toje laidoje jos daina iš geriausių, galbūt ir atlikėjos nuopelnas.
Rugilė Daujotaitė Perkūne ugniaveidi įdomi idėja, iš to galima būtų padaryti Eurovizijos nugalėtoją, bet reikia keisti atlikėją, ji nesugeba tinkamai perteikti dainos, galbūt vietomis patobulinti muziką. Ir didelis pliusas, kad nors kažkiek panaudoja lietuvių kalbą.
Deividas Žygas Only you balsas ne scenai. Daina nieko įdomaus, tūkstančiai tokių.
Rasa Kaušiūtė Fly daina, kaip daina, nieko įdomaus, jau kažkur girdėti motyvai.
Gabrielė Vilkickytė Jūra trūksta profesionalumo atlikime.
Lawreigna Freedom man ji kažkuo ypatingai neišsiskiria nuo visų kitų patekusių į kitą etapą, nes nieko juose ypatingo nematau, todėl visai nesuprantama kodėl komisija jai skyrė tik 11 vietą.
Kotryna Juodzevičiūtė Love Shadow man nuobodu, galbūt atlikėja per silpna, apskritai, atrodo, kaip saviveiklinis pasirodymas. Nors matosi, kad įdėta darbo ir lėšų.
Monee nnn- vis tik ji gerai pasirodė, nesiskiria nuo vaizdo įrašo. Daina kabina, muzika spalvinga, geras balsas, tai geriausia kas toje laidoje buvo.
Grupė Varjetė My story gal atlikimas ir neprofesionalus, bet nors nenuobodu, geriau jau jas toliau būtų įdomu matyti, kaip tobulėtų, nei nuobodybes.
Gabrielius Vagelis Feel myself migdanti ir nelabai kabinanti daina, balsas gal ir neblogas, bet atlikėjui trūksta profesionalumo.
Ieva Zasimauskaitė You saved me jai reikia geros dainos, balsas specifinis, jos privalumas. Žinoma, palyginus su kitomis dainomis, tai toje laidoje jos daina iš geriausių, galbūt ir atlikėjos nuopelnas.
Rugilė Daujotaitė Perkūne ugniaveidi įdomi idėja, iš to galima būtų padaryti Eurovizijos nugalėtoją, bet reikia keisti atlikėją, ji nesugeba tinkamai perteikti dainos, galbūt vietomis patobulinti muziką. Ir didelis pliusas, kad nors kažkiek panaudoja lietuvių kalbą.
Deividas Žygas Only you balsas ne scenai. Daina nieko įdomaus, tūkstančiai tokių.
Rasa Kaušiūtė Fly daina, kaip daina, nieko įdomaus, jau kažkur girdėti motyvai.
Gabrielė Vilkickytė Jūra trūksta profesionalumo atlikime.
Lawreigna Freedom man ji kažkuo ypatingai neišsiskiria nuo visų kitų patekusių į kitą etapą, nes nieko juose ypatingo nematau, todėl visai nesuprantama kodėl komisija jai skyrė tik 11 vietą.
Kotryna Juodzevičiūtė Love Shadow man nuobodu, galbūt atlikėja per silpna, apskritai, atrodo, kaip saviveiklinis pasirodymas. Nors matosi, kad įdėta darbo ir lėšų.
QUOTE(oziarage @ 2017 01 16, 11:42)
To ir reikėjo tikėtis, kačiukas miauksės ir toiau
aišku, už ambicijas 10 balų, o už jų realumo vertinimą- 4. Per silpnas jis tarptautiniams muzikos industrijos vandenims, Lietuva yra jo galimybių riba.