Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

Man Mijoje niekas nepatiko ax.gif

Mone's gaila, kad neperėjo į kitą etapą..
Atsakyti
Mone viena iš labiausiai patikusių, ir daina, ir atlikumu, o už borto unsure.gif Mija nieko gero, prastumta tik už teisingai ištartas natas. Taip niekada toje Lietuvoje niekas nesikeis.
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2017 01 15, 00:16)
Mia: vaizdas gražus, dainininkė graži, simpatiška, balsas malonus, švelnus, bet pati daina neužkabina, tokia pro šalį praplaukianti, tai nereiškia, kad bloga. Manau, kad jos arkliukas- vaizdas, malonus balsas ir energetika.
https://www.youtube....h?v=ZKK5gmDmJIA

Kokia nuobodybė, sumuštinio tepimo daina
Atsakyti

Sveikos.

Vakar buvo geresnė laida nei pirmoji, nors tokio, kuris jau tikrai galėtų važiuoti į Euroviziją - dar nemačiau. Patko Gabrieliaus Vagelio daina ir ta apie jūrą. Labai fainai abi susiklausė, nors vaikinukas, manau, turėtų gerokai pakeisti įvaizdį. Nesižiūri tie jo ilgi plaukai. Mia nepatiko. Man ji visur vienoda. Apie kitus komentarų net neturiu. Daugiau niekas neužkabino.

Atsakyti
Is vakarykscio pasirodymo man labiausiai patiko Mia. Dziaugiuosi kad nepasirinko kokios verksmingos liudnos balades. smile.gif Paskui neblogai atrode NEO. Monee tokia puse bedos. Vagelio daina labai jau vienoda ir monotoniska, nezinau uz ka ji ten taip aukstai ivertino. Zasimauskaite- isklausiau ir pamirsau. smile.gif Ta Rugile su savo perkunu tai baisi, kaip kokia laume pasirode ir dar aikstijosi, kaip cia jos niekas nesuprato ir neivertino. smile.gif Tegul eina atgal is kur islindo. smile.gif Zygas tai uuu..uuu...uuu... aaa...aaa...aaa doh.gif Ka jau cia bepasakysi. Kausiute puse bedos noreciau, kad vietoj Lacko ji butu toliau pakliuvus. Ir Is vis nesuprantu kodel Lacko taip komisija aukstai ivertino? Geriau uz Neo. hmm.gif Gabrielei su jura banguot tik ne eurovizijos vandenyse. smile.gif Siaip daina nebloga. Lawreigna tai nublose kokus 10-15 metu atgal. smile.gif Nea netinka. Kas patiko tai pusnuogiai vyrukai. karsta.gif Kotryna puse bedos, bet abejoju ar kas ja atsimintu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2017 01 15, 14:07)
Geriau uz Neo. 

Kas per NEO? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2017 01 15, 15:33)
Kas per NEO? unsure.gif

Oi susimaisiau EGO biggrin.gif
Atsakyti
Aš esu už išskirtinę muziką, bet čia EV, tad iš vakar dalyvavusių man labiausiai tiko EGO. Mios daina neįsimintina, o EGO dainą niūniuoju galvoje, tai gal neblogai visai.
Atsakyti
E.G.O „My Story“– nieko įdomaus, tokio stiliaus dainų tūkstančiai, tai yra nuobodybė, o ir balseliai silpnoki.

Monee „nnn“- vis tik ji gerai pasirodė, nesiskiria nuo vaizdo įrašo. Daina kabina, muzika spalvinga, geras balsas, tai geriausia kas toje laidoje buvo.

Grupė „Varjetė“ „My story“ – gal atlikimas ir neprofesionalus, bet nors nenuobodu, geriau jau jas toliau būtų įdomu matyti, kaip tobulėtų, nei nuobodybes.

Gabrielius Vagelis „Feel myself – migdanti ir nelabai kabinanti daina, balsas gal ir neblogas, bet atlikėjui trūksta profesionalumo.

Ieva Zasimauskaitė „You saved me“ – jai reikia geros dainos, balsas specifinis, jos privalumas. Žinoma, palyginus su kitomis dainomis, tai toje laidoje jos daina iš geriausių, galbūt ir atlikėjos nuopelnas.

Rugilė Daujotaitė „Perkūne ugniaveidi“ – įdomi idėja, iš to galima būtų padaryti Eurovizijos nugalėtoją, bet reikia keisti atlikėją, ji nesugeba tinkamai perteikti dainos, galbūt vietomis patobulinti muziką. Ir didelis pliusas, kad nors kažkiek panaudoja lietuvių kalbą.

Deividas Žygas „Only you“ – balsas ne scenai. Daina nieko įdomaus, tūkstančiai tokių.

Rasa Kaušiūtė „Fly“ – daina, kaip daina, nieko įdomaus, jau kažkur girdėti motyvai.

Gabrielė Vilkickytė „Jūra“ – trūksta profesionalumo atlikime.

Lawreigna „Freedom“ – man ji kažkuo ypatingai neišsiskiria nuo visų kitų patekusių į kitą etapą, nes nieko juose ypatingo nematau, todėl visai nesuprantama kodėl komisija jai skyrė tik 11 vietą.

Kotryna Juodzevičiūtė „Love Shadow“ – man nuobodu, galbūt atlikėja per silpna, apskritai, atrodo, kaip saviveiklinis pasirodymas. Nors matosi, kad įdėta darbo ir lėšų.
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...i.d?id=73456596

Nesupratau...
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2017 01 16, 11:42)

To ir reikėjo tikėtis, kačiukas miauksės ir toiau biggrin.gif
Atsakyti
aišku, už ambicijas 10 balų, o už jų realumo vertinimą- 4. Per silpnas jis tarptautiniams muzikos industrijos vandenims, Lietuva yra jo galimybių riba.
Atsakyti