Įkraunama...
Įkraunama...

2016 lapkritinukai

taip , del to nepamainomas dalykas

kai kas 2 tai isvis ne zingsnio be nutraukimo, cia nuo maitinimo pradzios skaiciuoji ane?

kas turit mergaite, kaip prausti kai apsikakoja iki pazastu? siaip tai laikai ant rankos priekiu, nu bet ji gunas vistiek biski susilenkus, o visas pilvas purvinas, apverciau siandien kaip berniuka, ale negalima taip unsure.gif

Nu as visad prausiu priekiu ant rankos persvėrus laikau ir prausiu (jos nugara į mane)   :hmm:  o kaip apverst negalima? Nelab įsisvaizduoju kaip tai atrodo ir kodėl negalima? Antra panike bet nieko negirdėjau tokio da  :huh2: 

Atsakyti
na berniuka man patogiau, ant rankos uzsimeti, kad dupse tiesiai po kranu gaunas, o cia man akrobatika kazkokia
Atsakyti

na berniuka man patogiau, ant rankos uzsimeti, kad dupse tiesiai po kranu gaunas, o cia man akrobatika kazkokia

:D prajuokinai

Atsakyti
Liberty, čiotkai vienadieniai!
Jis prašė senelių ir mūsų pinigais, naujam kompui nori, nebent ką kito sumąstys.Taupus bernas, visad turi, galėčiau skolintis biggrin.gif iš jo prireikus.

Kas liečia pririšimo , tai tas vienintelis varžymas kolkas , pavasarį , kai šilta bus lengviaui r primaitinimas, ir kartu pasiimt ir sėdės , bus lengviau, nes dabar nulėki ir atgal reik, kadangi kas 1,5 val.panelė nori, o nusitraukt išvis nėra, tai aš atskirta nuo pasaulio kolkas.

Plaunu dupce ant rankos, bambytė po kranu gaunas, o kai iki pažastų būna, tada pirmiau ant pilvuko , ruriuku į viršų, apiplaunu nugarą, šonus, tada apverčiu, kad laikyt švariai ir plaunu visą kitą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neįtikėtina: 02 vasario 2017 - 19:54
nu reiks bandyt, baisu slapia sukinet visaip, ir krano patogaus sitam reikalui neturiu, trumpi visi smile.gif
o tai apverciu kaip berna, negalima taip mergyciu sako
Atsakyti

Neįtikėtina lab gerai, kad taupus. 

Mano pana tai kažkaip netaupo, įpratus viską gaut ko nori, vienintelė šeimoj buvo tai visi išlepinom  :ax: 

Liberty pas mane kranas irgi trumpas ir dar nepatogu prieit normaliai tai baisu vartyt labai šlapią kad neišlystų.

Išsimaudėm, užmigo bevalgydama, bet spėju kokiom 20min tik  :D 

Ar neurologas tikrindamas išrengia vaiką plikai? 

Atsakyti

Maniskis irgi netaupus, nebent as priverciu, ir dar daiktu savo nesaugo, viska meto  :hmm: nzn kaip isauklet

Atsakyti
QUOTE(liberty666 @ 2017 02 02, 20:29)
nu reiks bandyt, baisu slapia sukinet visaip, ir krano patogaus sitam reikalui neturiu, trumpi visi smile.gif
o tai apverciu kaip berna, negalima taip mergyciu sako

Pas mus irgi trumpas kranas, tai po užpakalio plovimo, nuolat veidrodį valau, aptaškytas visas būna.

Mano mažas toks, mėto, svaido, laužo,ne piktybiškai, bet toks uj negaliu, karalaitis buvo nuo gimimo, sunkus charakteris vaikinuko.
.dičkis visai kitoks, žino kas yra geresni, sunkesni laikai, pasveria viską.Turi jis viską, tiek, kad....bet va nori naujo daikto, užsiciklina ir susitaupo, ką dadedam , norai begaliniai .

Murkyte, išrengia, pasižiūri, patikrina.Šilta ten kabinetuose, bent pas mus.

Na ką, galima jau prie to pačio pasveikinti LIBERTY tave happybday.gif cook.gif su Gimtadieniu!!!💐
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neįtikėtina: 03 vasario 2017 - 01:37

Neįtikėtina tavo sūnui su gimtadieniu  :4u: 

Liberty su gražiu jubiliejum  :4u:  :happybday: 

Atsakyti
Aciu mergaites mirksiukas.gif

Neitiketina, tave irgi kaip mamyte sveikinu 4u.gif saunuole tu, man 3 vaikai sunki uzduotis atrodo smile.gif

mazyle ta proga ismiegojo iki 8 ryto , pavalge ir iki 10
Atsakyti

Aciu mergaites mirksiukas.gif

Neitiketina, tave irgi kaip mamyte sveikinu 4u.gifsaunuole tu, man 3 vaikai sunki uzduotis atrodo smile.gif

mazyle ta proga ismiegojo iki 8 ryto , pavalge ir iki 10

Gimtadienio dovana mamai padarė  :4u: 

Grįžom iš neurologo, skiria mankštas. Sako biški įsitempia dar ir kumštuką skaudž.tai čia blogai ar gerai ir nepasakė  :hmm:  kitą sav keliausim.pas šeimos gyd jai atsakymą persiųs.

Jei reikės dar apsilankyt pas neurologą 7-8mėn.

Atsakyti

Suveikė mūsų sirupas, pramušė kiaurai rūbus  :D aišku galėjo ir dieną apsikakot, o ne naktį va, bet svarbu pramušė  :yahoo: dab ramiai miegam  :clap: 

Atsakyti