taip , ant vasaros nutrauksiu, kai jau bus 2 ar 3 valgiai koses, ypac kai mesa isiveda, tai ryta vakara misinuka duosiu
Tai vasara kaip tik lengva maitint, maikute patraukei zemyn ir vsio As dar turiu tokia faina maitinanciom nusipirkus. O siaip tai vasara ir pasikelt maike nebaisu, ta prasme nesalta juk. O ir jei valgys koses, tai greitai liks tik kokie rytiniai, vakariniai maitinimai. Turiu 4 rubelius skirtus maitinimui, kazkaip prarita karta su tiek issisukau, issisuksiu ir dabar.
Nezinau kaip pavyko dabar nebeiseina
taip , ant vasaros nutrauksiu, kai jau bus 2 ar 3 valgiai koses, ypac kai mesa isiveda, tai ryta vakara misinuka duosiu
Nu jau už kelių mėn ir galėsit pradėt.Pažiūrėjau jūs vyresnės mėnesiu gi :-)
O kaip bus su (.)(.) kai mažiau ims krūtį? Iš pradžių kol krūtinė pripras prie retesnio žindymo tai vėl bus bėdos su kietėjimais ir t.t.?
Tai kazkaip man su pirmu naturaliai baigesi, pradejau damaitinti, maziau gaminosi matyt, ir dingo
Pikkolo ne del to lengva ar sunku, as tiesiog maitinu todel , kad reikia, o siaip man sunkiausias leliuko laikotarpis, ne visokie naktiniai kelimaisi, o zindymas, o kai lieka pora maitinimu, jau manau tokios svarbis pienas nebeturi
zinau visas tas pso rekomendacijas, bet galvoju svarbiausia laiminga mama
Pikkolo ne del to lengva ar sunku, as tiesiog maitinu todel , kad reikia, o siaip man sunkiausias leliuko laikotarpis, ne visokie naktiniai kelimaisi, o zindymas, o kai lieka pora maitinimu, jau manau tokios svarbis pienas nebeturi
zinau visas tas pso rekomendacijas, bet galvoju svarbiausia laiminga mama
Taip svarbiausia laiminga mama - laiminga šeima
Liberty666 o kas sunkaus su zindymu? Na sisyk as ir netrykstu dziaugsmu, bet kad ir sunku butu nepasakyciau. Tiesiog yra kaip yra.
Na pvz dukra koses valgyt pradejo tik budama 10 men, o iki tol mp buvo svarbiausias maistas. Ir pati atsisake kai buvo 1 metu ir 4 men.
Tai si syki kazka sakyt apie rai kiek maitinsiu, nedristu net.
Tiksliai gi Liberty, o kada tikrasis, ryt ar poryt?;Gero pasisedėjimo ryt !
Mano pirmagimio ryt 13 metų , atrodo tik vakar buvo.
Kas dėl maitinimo, kiekviena pasirenka.Nesmerkiu, negalvoju , nemokau kitų, jai neklausia. .Pirmieji abu gavo ir mano (.) neilgai ir mišinuko .Neesu žindymo fanatikė, bet su maže tiesiog kaifuoju maitindama, jaučiuos tiesiog , žodžiu nemoku net aprašyt, gal kaltę prieš bernus jaučiu, o gal suvokiau geriau viską, kaip bebūtų, kiek tik galėsiu , maitinsiu.Nežinau ar tai bus 3 mėn.dar pusę metų ar metus , bet pasistengsiu, kad mudviem tai būtų ypatingas laikotarpis.
labiausiai ko gero pririsimas , niekur ne zingsnio, visur kartu vaika veziotis turi; sportas pvz, baseinas, saugot istisai ta krutine, su tais maitinimo liemenukais ir visais idekliukais; susideda viskas, kitos kazkaip moka , nzn, man metai isbraukti is visuomenes
nzn , gal tik sneku, mazu bus to pieno ir maitinsiu maziuke pas sunu kazkiap naturaliai baigesi , nebuvo sunku
Tiksliai gi Liberty, o kada tikrasis, ryt ar poryt?;Gero pasisedėjimo ryt !
Mano pirmagimio ryt 13 metų , atrodo tik vakar buvo.
Kas dėl maitinimo, kiekviena pasirenka.Nesmerkiu, negalvoju , nemokau kitų, jai neklausia. .Pirmieji abu gavo ir mano (.) neilgai ir mišinuko .Neesu žindymo fanatikė, bet su maže tiesiog kaifuoju maitindama, jaučiuos tiesiog , žodžiu nemoku net aprašyt, gal kaltę prieš bernus jaučiu, o gal suvokiau geriau viską, kaip bebūtų, kiek tik galėsiu , maitinsiu.Nežinau ar tai bus 3 mėn.dar pusę metų ar metus , bet pasistengsiu, kad mudviem tai būtų ypatingas laikotarpis.
mano ryt irgi, su tavo didzkiu mes
ka jau toks bernas dovanu uzsipraso?
kaip graziai apie maitinima parasei, tuoj persigalvosiu
p.s. man vel cituot leido 2 iskart
Na taip, su isejimu sudetinga, ypac kai maniskis valgo kas 2 val, jau turiu butinai pienuko palikt. Bet turi ir privalumu - pvz gulint ligoninej, tik kyst papa ir vaikas sotus, nereik ieskot karsto vandens ar siaip kur ilgiau neplanuotai uztrukus - maistas visada kartu ir tinkamos temperaturos.
taip , del to nepamainomas dalykas
kai kas 2 tai isvis ne zingsnio be nutraukimo, cia nuo maitinimo pradzios skaiciuoji ane?
kas turit mergaite, kaip prausti kai apsikakoja iki pazastu? siaip tai laikai ant rankos priekiu, nu bet ji gunas vistiek biski susilenkus, o visas pilvas purvinas, apverciau siandien kaip berniuka, ale negalima taip
Jo, nuo maitinimo pradzios iki kito pradzios. Buna kad ir neistempia tu 2 val, o kartais ir ilgiau pabuna nevalges. Dukra irgi kas 2 val valge. Tik tiek kad dabar toks laikas kai kazkur labai vaiksciot nesinori, ligos visokios, o ir salta lauke, o jau pavasari tai kartu jau vesiuos visur.