Virtuvėj prisisukiojau šiandien varškės apkepą kepiau, virtų bulvių cipekų pridariau ir tinginį, ot puotą apturėjom su vyresnėle dab pilnais.pilvais gulim prieš tv i kur tau kris tas svoris
Murkyte , o kaip 30 dienu pilvo issukis
Murkyte , o kaip 30 dienu pilvo issukis
Taip ir neprasidėjo ot apsileidimas, nu bet reiktų jau griebt jautį už ragų
O tu jau baigei iššūkį?
20eu.sakyčiau nemažai , kainos dabar , anksčiau 20-30lt.buvo.
Murkyte, super, dėl maitinimo ir dėl dukrytės!
Maniškė kas antrą kakoja kolkas tfu, tfu,tfu.
Neprisigirt, bet pilvo bėdelės gerėja mūsų žymiai, netikiu net.
Murkyte, skaitau apie cepakus ir tinginį silpna daros, noriu ėsti baisiai , nebevalgyt
Mano mažė apsirgo, nieko nėr kolkas , tik temperatūra, tai iki 38,1, tai pakrenta iki 37,8-37,6 Nerami nuo ryto, zirzia, virkauja, akys raudonos, stiklinės.Dičkis kaip tankas kisėt pradėjo naktį, mažius namie, mokykloj nebuvo, susitrydaliavo, sakė negera, bet tik kartą dienoj, daugiau nepasikartojo nieko .Ne žizn a malina , bet tikiu bus viskas gerai.
Murkyte issukis i pabaiga, pokytis gal siek tiek, bet dar toli iki kazko panasaus i raumeni
Neitiketina sveikit. kas cia jus puola as tavo postus kai paskaitau, tai praeina noras skustis , kad pavargau
Nu kainos 1lt=1eur tai nieko nuostabaus tik algos kažkodėl nesilygiuoja.
Neįtikėtina ir mažiukė apsirgo? Ko dab ta tempa sukilo kažin ? Sveikatos šeimynai
Liberty kartok iššūkį dar radau lentos iššūkį, irgi geras pratimas, atrodo lengva bet... nu pradėsiu ir aš,tik kažin ar pratimai nutirpdys kabantį lašinį, reiktų ir mityba derint, bet neišeina man. Tu gal derini mitybą?
Sugirdžiau šiandien tą sirupiuką, nu vakare kad pirdaliojo
Ne nederinu, nusprendziau, kad maitinant ir taip ji sveikesne gaunas jokio alko, jokiu gazuotu ir rukytu, o kieki mazint negali, jegu paskui truksta
na po truputi. Neseniai gimdem juk.
vakar akropoly labai grazia suknele pirkau, tai patenkinta parlekiau, visas nuovargis praeina
Ne nederinu, nusprendziau, kad maitinant ir taip ji sveikesne gaunas jokio alko, jokiu gazuotu ir rukytu, o kieki mazint negali, jegu paskui truksta
na po truputi. Neseniai gimdem juk.
vakar akropoly labai grazia suknele pirkau, tai patenkinta parlekiau, visas nuovargis praeina
Apsipirkinėjimas smagu pirkai normalią ar maitinimui skirtą?
Aš žiuriu vasarai ne kažką rūbų turiu kad patogu maitint būtų.
Dėl mitybos, reiktų bent panašiu metu kasdien valgyt, o pas mane bele kada valgymai, ant nakties dar pakramtau ką nors. Skundžiuos bet nieko nedarau
Murkyte, nežinau , gal poliklinikoj, gal brolisi atnešė.Laukių velykų jau, šilumos ir saulės.
Liberty, kaip fainai, kokią pirkai?, kasdieninę, progai kokiai? .Aš norėčiau, neturiu ką nešiot, o labiausiai noriu ištrūkt ilgesniam laikui paspoksot po pardes.Plaukai vėl ataugę, nagai, ragai baisūs
Laba,
Murkyte, nežinau , gal poliklinikoj, gal brolisi atnešė.Laukių velykų jau, šilumos ir saulės.
Liberty, kaip fainai, kokią pirkai?, kasdieninę, progai kokiai? .Aš norėčiau, neturiu ką nešiot, o labiausiai noriu ištrūkt ilgesniam laikui paspoksot po pardes.Plaukai vėl ataugę, nagai, ragai baisūs
Kaip šiandien sveikatėlės?
Vaikai tikrai šuoliais auga, svėriau maže kątik per kelias va dienas +300gr
normalia pirkau, grazia, nemaitinanciom ryt su mergom i restorana einam, pasipuosiu
is tikruju dabar apsipirkinet geras laikas, nuolaidu daug, tik ir darbo daug ieskotis
maitinancioms isvis as rubu neturiu, baisus man jie, baltinukus perku, o vasara jau manau nemaitinsiu (nemetykit akmenim situ klausimu turiu kitokia nuomone), tai uztai neinvestuoju
Murkyte liuks , kad priaugot
normalia pirkau, grazia, nemaitinanciom ryt su mergom i restorana einam, pasipuosiu
is tikruju dabar apsipirkinet geras laikas, nuolaidu daug, tik ir darbo daug ieskotis
maitinancioms isvis as rubu neturiu, baisus man jie, baltinukus perku, o vasara jau manau nemaitinsiu (nemetykit akmenim situ klausimu turiu kitokia nuomone), tai uztai neinvestuoju
Murkyte liuks , kad priaugot
Kaip pavyko pacituot vienam lange 2 postus?
Taigi šventė tavo, aišku pasipustyt reik
O kaip vasarą maitinsi? Ta prasm nutrauksi maitinimą iš krūties?
Aš nesmerkiu kurios nemaitina, kadangi pati vyresnėle auginau ant mišinuko.