Įkraunama...
Įkraunama...

2016 lapkritinukai

Pikkolo ale taviskis greit pavalgo, o kas kiek?

Kas 2 val, nakti tik ilgiau pamiega. Dukra irgi greitai pavalgydavo.

Atsakyti

Kas 2 val, nakti tik ilgiau pamiega. Dukra irgi greitai pavalgydavo.

Aš musiet nestresuoju, nes mes puikiai išbūnam 2val ir 3val. Naktį net 5val miega.

Vyresnėlei kai neužtekdavo pieno tai pamenu rėkdavo ir rėkdavo, kol dašlo kame bėda. O su mažike jokio rėkimo nėra.

Atsakyti
Sveikos,

Sveikatos sergantiems 4u.gif , siaubas nu ir metas nedėkingas.Tikiuos mažyliai atsilaikys nuo vyresnėlių !
Kai vienoj patalpoj gyveni, laimės dalykas sergamumas.Mes va neatsilaikėm tada.Murkyte laikykites!!!!.

Aš tai nesuprantu kas su tais gyd.sverti kas savaitę ar dvi , prieš ir po.Netikslinga, ypač tokiam amžiuj ir 3mėn.yra betkoks prieaugis sveikintinas, nėr kaip iki 2mėn.min.500g.
Yra va į mėn.100g.ir vaikas sotus, sveikas, laimingas.Ne visiems priaugti po 1-2kg.kuo toliau tuo bus mažiau.

O su tuo šuoliu atvargom, bet va buvo per mėn.400g.o dabar dvi sav.ir namie rodo +300-400g.žiūrėsim kiek reziume bus.

Kakoti tfu,tfu,tfu kas 1-2 d. kakot pradėjo nuo mankštų, o gal ir tvarkosi žarnynas , dar pažiūrėsiu, duok D.aišku.Nes tik pasigiri ir šiatau.

Maniškė valgo irgi greit dažniausiai per + - 5min.taip godžiai, vėliau tik žaidžia su (.), čiunkina.

Šiandien buvom pas ortopedą, kaip ir gerai kojos, klubai vietoj, neįšėję, tik kairė ne iki galo drugelį padaro, tai treniruot kaskart keičiant pampį ir pradėsim vaikščiot pasirodyti tada.

Reabilitologas topas, užrašė mankštom, net 4 blink.gif biggrin.gif , nebėr nemokamų matyt , kaip buvo 10 , nežinau matyt norėsi tęst mokėk, apsurdas ir dar eilė kovo 20 pradėsim, tai jaučiu ir neeisim, nebereiks panelei, dėl 4!!! Tiek laukt.Matyt vaikų pilna.Gerai, kad ateina į namus , masažistė, mankštinamės ir nelaukiu.

Sergančių poliklinikoj ......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neįtikėtina: 30 sausio 2017 - 22:48

Neįtikėtina valio dėl tuštinimosi  :good:  gal tikraj prajudina kai masažuoja.

Laukiu ir aš mankštų, gal ir mums pasiteisins, tik dar nieko nežinau, ar eilės didelės čia pas mus ar ne.

O kodėl tik 4?  O tai nebėra rimtai tu nemokamų 10? 

Dėl tų svėrimų tai irgi nesuprantu, ir ankščiau bent kai.vyresnėlę.gimdžiau tai jei gyd pasakai.kad maitini mišinuku o.ne krūtim ti vajėj kad išplūsdavo, o dabar iškart mišinuką kiša. Stebiuosi kaip.pasikeitė požiūris į maitinimą.krūtim.

Atsakyti
Nežinau Murkyte kodėl tik 4 , neįsivaizduoju, būčiau užklausus, bet išrašė ir nusiuntė prie langelio grafiko ir laiko nustatyti, atidavė grafiką ir namie gryžus tik pamačiau.
Kaip sveikata dukros šiandien?

O aš pasidžaugt noriu, mum tai daug, ji kaip silpnutė, bet jau labiau ir tvirčiau guli ant pilvo, o vakar kartą apsivertė ant nugarytės, per vieną šoną , maniau netyčia, o šiandien dar dukart , trečiam jėgų neužteko jau smile.gif , bet tik ant vieno dar šoniuko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neįtikėtina: 31 sausio 2017 - 13:41

Nežinau Murkyte kodėl tik 4 , neįsivaizduoju, būčiau užklausus, bet išrašė ir nusiuntė prie langelio grafiko ir laiko nustatyti, atidavė grafiką ir namie gryžus tik pamačiau.

O aš pasidžaugt noriu, mum tai daug, ji kaip silpnutė, bet jau labiau ir tvirčiau guli ant pilvo, o vakar kartą apsivertė ant nugarytės, per vieną šoną , maniau netyčia, o šiandien dar dukart , trečiam jėgų neužteko jau smile.gif, bet tik ant vieno dar šoniuko.

O kokia šaunuolė  :clap:  į naudą masažiukai  :didis:  tuoj vartysis kai pasiutus, nespėsi gaudyt.

Vyresnėlei vakar sukilus dar tempa buvo, šiandien nekyla po kol kas. Geriam daug arbatų. Išsikapstysim  :assa: 

Bandžiau šiandien sėdėdama maitint nu blyn nepatogu žiauriai, atrodo nebemoku vaiko laikyt, bet reiks dar pasipraktikuot šiandien kad ryt neapsijuokčiau  :geda: 

Ar laiko jau jūsų grožiai barškučius?  Aš įdedu į ranką, bet paleidžia po kelių sekundžių. Kai laikau prieš ją barškutį net nečiumpa tik žiūri ir maskatuoj rankas šonuose, o jei gultuke pakabinu tą lanką su žaisliukais tai liečia, judina.

Atsakyti
QUOTE(Neįtikėtina @ 2017 01 31, 14:39)

O aš pasidžaugt noriu, mum tai daug, ji kaip silpnutė, bet jau labiau ir tvirčiau guli ant pilvo, o vakar kartą apsivertė ant nugarytės, per vieną šoną , maniau netyčia, o šiandien dar dukart , trečiam jėgų neužteko jau  smile.gif , bet tik ant vieno dar šoniuko.

oi kai fainai,
reiskai mankstos dideli poveiki turi ;

maniske ant pilvo visai neblogai guli, bet va zaisliuko dar neistaiko paimti
Atsakyti

oi kai fainai,

maniske ant pilvo visai neblogai guli, bet va zaisliuko dar neistaiko paimti

Aš savąją kai paguldau tai ana rankas į šonus numaskatuoj,  jei neprilaikyčiau tai.irgi ant šono ridentųs.ž

Žodžiu stiprėja mūsų vaikiukai  :yahoo: 

Atsakyti
QUOTE(Murkyte20 @ 2017 01 31, 15:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="liberty666" data-cid="71404564" data-time="1485864620"><div><p>oi kai fainai,

maniske ant pilvo visai neblogai guli, bet va zaisliuko dar neistaiko paimti</p></div></blockquote><p>Aš savąją kai paguldau tai ana rankas į šonus numaskatuoj,  jei neprilaikyčiau tai.irgi ant šono ridentųs.ž
</p><p>Žodžiu stiprėja mūsų vaikiukai  yahoo.gif </p>

Maniškė nenulaiko ilgai, tik kelias sekundes, nors gulte gulėdama pakabintus tampo žaisliukus, sugriebia, bando burnytėn kartais, bet nežymiai dar.
Tuoj sustiprės , paaugs mūsų vaikučiai ir bus tik spėk suktis .

Murkyte , mano mazgė taip į šonus skesčiojo rankom paguldyta ir dar dabar , bet neiškart nors, kai pavargsta, tai raumenukų tonusas per silpnas, stiprinam būtent rankas, pečių juostą masažu, tingi labai ji, o gal silpnutė dar.
Atsakyti

Ryte nuimu sauskelnes, o vaikio pimpaliukas paraudes, net persigandau, kad uzdegimas koks. Bet patepiau sudocream ir praejo. Tai reiskias pasuto. Nusipirkau pabandymui Libero comfort (yprastai naudojam Libero touch), tai va, pabandem. Ir uzpakaliukas pasuto. Bet vis viena teks kazkaip sunaudot, reiks po 1-2 i diena panaudot, kol pabaigsim.

Atsakyti

Ryte nuimu sauskelnes, o vaikio pimpaliukas paraudes, net persigandau, kad uzdegimas koks. Bet patepiau sudocream ir praejo. Tai reiskias pasuto. Nusipirkau pabandymui Libero comfort (yprastai naudojam Libero touch), tai va, pabandem. Ir uzpakaliukas pasuto. Bet vis viena teks kazkaip sunaudot, reiks po 1-2 i diena panaudot, kol pabaigsim

Bet kaip greit sureaguoja vaikų oda į pampersus. 

Atsakyti

Mano irgi iskart suregavo kai pampersus zalius nupirkau, siaip naudojam pampers sensitive

Atsakyti