Sveikos pupos uogos,
Žiūriu vis negalavimai dar , tad siunčiu glėbį didelį sveikatos linkėjimų
!!!
Mano mazgė atsigavo tfu, tfu, tfu...
Tokie orai, tai baugu, kad tik.....
Dičkiui mano nuimė gipsą prieš savaitę , abu džiūgaujam,palengvėjo be proto ...Žinoma reabilitacija, jokių lakstymų, šokinėjimo, dviračių ir tt.Šlubuoja, straksi kaip zuikis, nepriminė gerai, visgi sąstingis raumenų, davė savo, mankština, mirko vonelės ir tai, kad maudosi vaikas, miega normaliai ir išmetė ramentus, daug reiškia, o visa kita su laiku .
Liberty, kaip smagiai , primink kur buvot visi?
ir su perliuku
O lašiukai matyt yra su adrenalinu ir dar tokie, mes dukart naudojom gamintus, tokie nieko.
Mes važiuojam trečiadienį į Legolendą (DK.), truputį stresuoju kaip reiks, ar pavyks nors truputį pailsėti
, bernam buvo žadėta, tikiuosi mažė atlaikys kelionę ir visą "tampymasį", tikiuosi geros nuotaikos, saulėto oro .Dar žadam į Zoo, alia safarinį nuvažiuoti, truputį pakėliaut žodžiu, planų nnnn., o ar pavyks ir leis namų "valdytoja" žiūrėsim, entuziazmo nestinga, bent jau kolkas
.
Nieko sėkmingai nevalgo toliau, spjauna, lyžteli , meta, traiško. Šaukštelis, du arba nei vieno.MP valdo visų pajėgumu. Dantys vargina iki šiol, baisu kaip kankinas ir nei vieno dar, jau jau antspaudus palieka ant kramtuko, bet vizualiai neprasikalė, nors matosi kur jie.Gelbėja Dentokind ir Dentinox'as.
Labai judri , jergutėliau kokia ramybė palygint buvo kai ji buvo kūdikėlis .Duodas, malas ištisai, ropoja, stojas jau , lenda visur kur netingi , ko pasekoj ne gramo nepriaugo.Man lengviau, galėtų ir dar porą mėn.nebūt prieaugio , turi sočiai.
Eisim liepos gale vizitui , tai kraują padarysim, maža koks,nedarytas nuo vasario..Šiaip viskas taspats, keliasi naktimis, nemiega dienomis beveik normaliai , lauke nusnaudžia, bet ji jau tokia didelė, sustok akimirka žavinga vadinas , per greit, tuoj netrukus ir žvakutę pirmąją užpūst teks