Įkraunama...
Įkraunama...

2016 lapkritinukai

Sveikutės,

Ugnius irgi sloguoja tai ir mes į kompaniją..net nesupratau iš kur jis čia..o šeip tai ropinėja po visur..dar taip juokingai jeigu sakau jam iš paskos „pagausiu, pagausiu” tai skuta taip kad tik nepaimčiau:) valgo jau 2 kartus: ryte grūdinė košė, pietums - daržovienė, vakarop dar kartais kokį bananą pagremžiu..kolkas labiausia patinka bulvė+žiedinis kopūstas ir aišku bananas:)))

Murkyte tikrai taip..garai šalti, mes omron turim:)

Sveikime visi!🌡☀🏖
Atsakyti

Aaa nuraminot, sakau naudotis nemoku gal  :mastau: inchaliuojamės du kartus dienoj ryte ir vakare, šnd į vakarą lyg geriau ( neprisišnekėt). O galima inchaliuot su natrio chlorido ampulytėm?  Vyresnėlei tai galima, o mažajai? Dab inchaliuojamės su tiche mineraliniu.

Visiems sloguojantiems  :4u:  nemažai čia mūsų sloguojančių.

Mūsų skiepai nusikėlė vėl, tai skiepą gausim 7mėn proga tik.

Maniškė dabar kelintą dieną prastai valgo košes  sunku jai su ta nosim matyt valgyt, dar karštis dasideda, tikiuos atsigaus.

Vakar burokėlį ragavom, tai po jo valgymo ploviau ir jos ir savo rūbus, nes puoni čiaudėt vis sugalvodavo pilna burna  :D 

Atsakyti

Nu ir kaip ta sloga isgydyt? Lyg ir geriau siandien, ne taip bega, tai ir maziau koseja. Bet kad neleidzia isvalyt, stumia ranka, spiria kojom ir rekia rekia rekia. Ir su valgymu ne pyragai. Labai trumpai pradejo valgyt mp. O su kosem visai blogai, o tikejausi kad kirs vaikis. Daugiu daugiausia yra kokius 70 ml grikiu suvalges. Nebezinau kada duot ta kose. Atrodo vis nepataikau su laiku. Is pradziu stengiausi duoti pries pat maitinima, tai pyksta, kad valgyt nori. Kelias dienas duodu ~10.30, tai vakar visai neblogai suvalge, bet siandien jau nevalgo, miego nori, tai tik zirzia, net (.) neeme. Isejo su mociute i lauka. O as einu namus kuopt, bo niekas nieko nepadeda, nei issiurbt, nei dulkes nuvalyt, nei isplaut.

Na tikiuosi jau ryt jausis maziukas geriau ir valgymas atsistatys, bent mp siurbtu kaip anksciau. Vis pergyvenu kad nebutu skysciu trukumo. Juk ir silta dabar.

Ir siaip be galo sunku man ji auginti. Matyt pasenau jau. Bet ai  :irnesakyk: vis viena myliu savo vaikus, jie mano dziaugsmas  :wub:​ 

Atsakyti
Sveikos,

Maniškė taipat su sloga, nenuostabu tokie orai, namie iki 30, ventiliacija, vėjelis , chu.......Plaunu fiziologiniu.

Plius namie turiu ramentuotą , vyresnėlis jau trečią savaitę su gipsu, sunkus kulno lūžis, griuvo nuo turėklų iš aukštai, paauglys, juk erelis, dabar kaip kūdikis dar vienas,mikrochirurgas sako neprognozuoja kaip gis, jai gerai , liepą nuims, jai ne rugpjūtį.Birželio vidury vėl vizitas, žiūrės kaip gyja. Vasaros planai griuvo, planuok, kad gudrus, vyro nėra, išvyko vakar, gryš po poros savaičių.Padraugauju su valerjonu kartą nuo karto biggrin.gif

Visiems sveikatos vaikučiams ir mamoms jėgų!!! 4u.gif

Murkyte, gali inhaliuoti drąsiai natrio chloridu.Mažė mano ligoninėje su juo jau 3 mėn.inhaliavo.

Maniškė ir toliau nevalgo, mp valdo visu pajėgumu. Na šian užkando brokolio, morkos , cukinijos derinuką, neskubu džiaugtis, nes vieno karto neskaitau valgymu, bet šypsena mano ilgai nedingo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neįtikėtina: 29 gegužės 2017 - 16:33

Maniškė pamato mane su siurbtuku ir iškart verkia, žino kad nieko gero čia nebus  :D 

Su valgymu ir mums sunkiau daba, mažiau žymiai košės suvalgo ir krūtinės nebe taip ima, trumpai patrauk ir vsio.

Neįtikėtina vajei kaip nefainai, nu db erelis su pamušta koja  :D juoks juokais, kad tik sugytų greičiau viskas! 

Ryt paskutinė mokslo diena , laukiau, sakau miegosim ilgai, bet maže jau apie savaitę keliasi 7-7.30 tai mano svajonės žlugo.

Mano pupa pradėjo stotis keturiom nu ir davai linguot į priekį atgal, nu kad prižvengiu iš jos  :D 

Atsakyti

Sveikos,

Maniškė taipat su sloga, nenuostabu tokie orai, namie iki 30, ventiliacija, vėjelis , chu.......Plaunu fiziologiniu.

Plius namie turiu ramentuotą , vyresnėlis jau trečią savaitę su gipsu, sunkus kulno lūžis, griuvo nuo turėklų iš aukštai, paauglys, juk erelis, dabar kaip kūdikis dar vienas,mikrochirurgas sako neprognozuoja kaip gis, jai gerai , liepą nuims, jai ne rugpjūtį.Birželio vidury vėl vizitas, žiūrės kaip gyja. Vasaros planai griuvo, planuok, kad gudrus, vyro nėra, išvyko vakar, gryš po poros savaičių.Padraugauju su valerjonu kartą nuo karto biggrin.gif

Visiems sveikatos vaikučiams ir mamoms jėgų!!! 4u.gif

Murkyte, gali inhaliuoti drąsiai natrio chloridu.Mažė mano ligoninėje su juo jau 3 mėn.inhaliavo.

Maniškė ir toliau nevalgo, mp valdo visu pajėgumu. Na šian užkando brokolio, morkos , cukinijos derinuką, neskubu džiaugtis, nes vieno karto neskaitau valgymu, bet šypsena mano ilgai nedingo.

Aš irgi namuose suluzeli dabar turiu :( ... Vyras lygioje vietoje praėjusį trečiadienį krito taip kad trūko raiščiai išniro sąnarys ir lūžo ten kažkoks kaulelis... Tai aš baigiu nuo kojų nupilti dabar aplink tris šokinėjant, nes vyras net iki tuoleto negali nueiti ( kita koja nepadeda visai dėl neurologinės ligos :( )....Šiandien greitoji vėl vežė į traumotologini O aš iš paskos su dviem mažiais visuotiniu transportu lekiau....

Praėjusią savaitę mažė gavo skiepus ir buvo pasverta ir pamatuota....Gavome siuntimą pas neurologa , nes dar vis nesėdi pati.....Ar jau visų jūsų mažiai sėdi ? Maniške tik kolkas keliauja visomis kryptimis ant sofos ar lovos kaip ritinėlis... Pasižiūri ko nori ir nusiridenus pasiima :D

Atsakyti

Aš irgi namuose suluzeli dabar turiu :( ... Vyras lygioje vietoje praėjusį trečiadienį krito taip kad trūko raiščiai išniro sąnarys ir lūžo ten kažkoks kaulelis... Tai aš baigiu nuo kojų nupilti dabar aplink tris šokinėjant, nes vyras net iki tuoleto negali nueiti ( kita koja nepadeda visai dėl neurologinės ligos :( )....Šiandien greitoji vėl vežė į traumotologini O aš iš paskos su dviem mažiais visuotiniu transportu lekiau....

Praėjusią savaitę mažė gavo skiepus ir buvo pasverta ir pamatuota....Gavome siuntimą pas neurologa , nes dar vis nesėdi pati.....Ar jau visų jūsų mažiai sėdi ? Maniške tik kolkas keliauja visomis kryptimis ant sofos ar lovos kaip ritinėlis... Pasižiūri ko nori ir nusiridenus pasiima :D

Vajei, visai vyrui nekažką  :unsure:  sveikatos ir stiprybės! 

Nu mano mažike irgi nesėdi dar.

Mano vyresnėlė irgi vėlai sėdėt pradėjo pati, tai aš kažkaip nesureikšminu.

O tai čia blogai tipo kad nesėdi?

Nu visi vaikai skirtingi, vienų sėdi jau, kitų dar ne. Kiti mačiau bendraamžiai jau ir lovytėse atsistoję stovi. 

Atsakyti
Murkyte, maniškė irgi linguoja , linguoja ir kaip varlė dviem kojom ar rankom į priekį biggrin.gif , nesupranta, kad dėt vieną po kitos dar.

Šian vėsiau , kokia atgaiva !!!!

Užsiėmusi, viskas gerai tavo dukrytei, kaip knisa tokie visažiniai daktarai, maniškei 26buvo 7mėn.pasėdi linguoja, pusiausvyrą laiko, bet nukrenta dar, pati neatsisėda , trūksta dar jai truputį.Neurologė sakė viskas gerai , yra vaikučių kurie imlūs, stipresni, yra standartiniai, prisižiūrėjus į kitą, galima pagalvoti, kad kažkas atsilieka, tikrai nėra taip smile.gif, viską pradės daryti mūsų auksiukai , atėjus jų laikui.

Mano pupa palyginti su berniukais viską vėliau daro ir dantų neturi,bernai jau turėjo , dar toks leliukas wub.gif mano.
Atsakyti

Neįtikėtina o kie kartų jums darydavo inchaliacijas ligoninėj? Ir po kiek min? 

Atsakyti

Atsakyti

Atsakyti

O kad prikėlė mano postų  :D  

Atsakyti