Įkraunama...
Įkraunama...

2016 lapkritinukai

Sveikos  :4u: 

Na pagaliau šilti orai  :D tikiuosi užsilaikys :D 

Gaudri, wow, jau ropoja? Maniškis tai dar šliaužti neišmoko :) arba atbuliniu, arba ratuku sukas :) jei niekas kitas neprisijungtų prie mūsų, gal varom į zoo sodą? Mano dukrytė jau nuo žiemos vis prašo ten nuvesti. Ir tavo vyresnėliui turėtų patikt :)

Su pirmais dantukais, aikštingos sūnelį! 

Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2017 05 12, 16:33)
Murkyte oho kiek jūs visko išragavot! Kokias košes perki? Kada valgot daržoves, grūdus ir kada vaisius? Mes kolkas pietums tik daržovienę, nuo pirmad ragausim grūdus vakarienei:)

O kiek Ugnius valgo laiko daržovienes,kad grūdines įvedinėsi? smile.gif.Maniškė dvi sav.ragauja,nes valgymu nepavadinsi , tai pp dviejų dar ir įvesiu grūdines,gal jas geriau valgys ir 8mėn.tada mėsytę gausis įvesiumėn.po grūdinių, nebent pasikeistų kas, kai grūdines įpusės, įvesiu vaisių įvairovę, dabar tik bananas, obuolį duosiu, bet tik todėl, kad neužboikotuotų maisto man po vaisių skanių, kai tokia "valgytoja"..Man kažkaip visi vaikai nevalgūs.....

Daržovienės duodu 14-15h.grūdines ryte įvesiu, jau kai tris maitinimai bus, tai trečias bus grūdinė antra košė vakare.

Orai tai tikrai faini,nenusimato lyg blogesnių , bent kitą savaitę tikrai .

Murkyte, šaunuolė mergina, į sveikatėlę niamniuoti ir toliau taip thumbup.gif
Atsakyti

Orai sušilo tai faina, bet labai jau permaainingi tai šalta tai šilta. Staigūs pokyčiai vyksta.

Mums nepraeina kosuliukas, penktadienį darė kraują -  geras,  kosijam jau virš savaitės, nėra intensyvus kosijimas bet pakosti vis, gėrėm stodal, poto gyd ventolino išrašė, jį geriam 4dienos jau. Bet kosulys toks pat, šlapias, atsikosėja. 

Jei būtų alergija kažkam (žiedadulkėm pvz) kosulys būtų sausas? 

Atsakyti
Kristutėle tikrai ropoja, anksti jis čia kažkaip..galėsiu trumpa video į fb įmesti..man pasidarė sudėtingiau, nes nuo savo erdvės varo kur jam parūpsta..tik spėk sužiūrėti..geriau viskas savu laiku..
Dėl susitikimo tada per fb pasiderinam🎈☀

Neįtikėtina mes dar tik 2 savaitės valgom..kažkaip gydytoja liepė po 2 sav. Bandyt antrą įvedinėti..bet gal dar 1 savaitę luktelsiu..iš vaisių tik obuolio ragavo..aš ir dėl to saldumo kolkas neskubu:)

Murkyte sveikit greičiau! Gražūs orai nusimato!
Atsakyti

Gaudri ačiū :-)

Tikrai anksti ropojat, smagumas prasideda kai jau gaudyt reik  :D 

Maniškė vėl prisiminė kaip seilės reik pūst, tai vajė vajė kas darosi, kai iš krioklio kokio teka  :D 

Atsakyti
Ignas sako aciu tetoms uz sveikinimus pirmo dantuko proga smile.gif jis vis dar labai mazytis- turbut nieko ir nepaaugo, bet vaikas jau ramesnis 4u.gif
Sanuoliai, gaudri, kad ropojat!! Maniskis tinginys visiskas- ir mankstu jau antra 10 uzsiemimu paketa nusipirkom, ir namie bandom sportuoti- tik syki apsiverte pats, kineziterapeutas sake, kad jis labai stiprus ir tikrai gali, bet tingi ax.gif va kas patinka, tai sedeti- isikimba ir sedasi smile.gif
Del primaitinimo- mes katik pradejom valgyti ir jau taip nenoriai, galetu mp gyvas but..
Atsakyti

Mes siandien pradejom primaitinima. Daviau grikiu koses 3 saukstelius. Labai noriai suvalge. Tik kad radau pirkti nepieniska tik bebi kose, o ji tokia saldoka, nors grikiu skonis gerai jauciasi. Dukrai tokia duodavau. Pradzioj galvoju visas duoti vaikiskas, o veliau bandyti pirkti ar tai kruopas, ar tai dribsnius ir virti, blenderiuoti. 

Tik va miega labai mazai. Sestadieni buvau 6 valandom palikusi mamai, tai sekmadieni tik valanda miegojo. Ir visada su miegu beda kai tik palieku ji mamai. O taip ilgai pirma karta. Ir dar nelabai valge is buteliuko.

Atsakyti
QUOTE(aikstinga @ 2017 05 11, 00:19)
dancius sviecia apacioj!  wub.gif  dar mazytis, vos vos islindes, bet jau yra!! Tai tokie dvejopi jausmai- viena vertus dziaugiuos, kad augam stiprus ir sveiki, bet kita vertus liudna, kad laikas taip bega- lygiai pries pusmeti atsiduriau gimdykloj, o dabar jau dantukas.. niekad nebuvau tokia "skysta", matyt hormonai dar valdo ☺ sakykit, per kiek isauga dantis visas nuo isdygimo?
Del batuku- siunciaus is ali- prisirinkau kelis po 1-3€, tai juos ir dedu- tokie faini medziaginiai batukai. Kol jie tik del grozio, neislaidauju ☺

Sveikinimai su pirmuoju dancium 4u.gif 4u.gif

As irgi galvoju kaip tik siandien is Ali keleta poru papigiam parsisiusti.

QUOTE(gaudri @ 2017 05 11, 16:49)

Ugnius vakar 4 ropoti pradėjo:) iš lėto, svyruodamas, bet gražiai, taisiklingai:) šiandien ragavom brokolio su bulve..nelabai sužavėtas:))) labiausia patiko morka su bulve:) kas dar ką įdomaus ragavot? Tie batatai tai saldžios bulvės taip vadinamos?

Niu koks spartuolis saunuolis 4u.gif !

As primaitinu jau apie dvi savaites...is pradziu "zaidziau", bet paskum pradejau gudrauti kaip ir su sunumi..tik sunus MP kiekviena kasni uzsigerdavo, o maze sosek gauna..Tai taip su soske mes ir valgom biggrin.gif..paskum nejauciant vaikis ismoksta ta nuryjima ,liezuviuko ivaldyti.. Duodu kolkas tik darzovytes, 2-3 kartus per diena. Valgem jau bulvyte, morkyte ir cukinija..niu ir siandien daviau paraugaut manu koses nes vyresneliui isvirus buvau ..suejo ir ta biggrin.gif Daugiau su kruopom as neskubesiu kolkas dar. Kolkas valgo guledama. Padavus pirstus i abi rankytes pakelia kojas ir seda , bet dar labai svirduliuoja tai tik po okia minute palaikau rankose kad pasedetu ir viskas.

Sia savaite mums apsilankymas pas pediatre. IDomu kiek uzaugom smile.gif

Atsakyti

Sveiki, kaip gyvenat? 

Nusipirkau inchaliatorių microlife, nu jūs man durnai paaiškinkit ar reikia pilti pašildytą skystį į tą tubelę ar aparatas pats turi šildyti? 

Šiandien išbandžiau (pyliau mineralinį kambario temp) nu tie garai nėra šilti, matau kad garuoja bet jokios šilumos. :hmm: 

Atsakyti

Abu su mazium sloguojam ir kostim. Praeita savaite dukra sirgo, tai as is paskos, neatsilaikiau, maziukas matyt nuo manes. Sloga jam didziule, nieko neina istraukt, vibrocil nepadeda. Koseja turbut nuo slogos, nes as ir taip kosejau savaites pradzioj. Dabar man geriau, o jam pats pikas. Puse nakties prakosejo. Tik jau gerai atsikosti. Jauciu pirmadieni reiks gydytojai skambint. Tai mus sportas ir yamaha nuplaukia. Ech.

Vyras i Norvegija isvaziavo zvejot, tai mama atvaziuos pabut. Kitaip jauciu stogas nuvaziuotu. Labai man sunku su maziuku. Senstu matyt.

Atsakyti

Abu su mazium sloguojam ir kostim. Praeita savaite dukra sirgo, tai as is paskos, neatsilaikiau, maziukas matyt nuo manes. Sloga jam didziule, nieko neina istraukt, vibrocil nepadeda. Koseja turbut nuo slogos, nes as ir taip kosejau savaites pradzioj. Dabar man geriau, o jam pats pikas. Puse nakties prakosejo. Tik jau gerai atsikosti. Jauciu pirmadieni reiks gydytojai skambint. Tai mus sportas ir yamaha nuplaukia. Ech.

Vyras i Norvegija isvaziavo zvejot, tai mama atvaziuos pabut. Kitaip jauciu stogas nuvaziuotu. Labai man sunku su maziuku. Senstu matyt.

Mano panos irgi serga, slogos dideles abiems. 

Pikolo pabandyk IMMUWASH arba tepaliuka NISITA (gerai sutepa nosies gleivine).

Atsakyti

Sveikos

prisidedam prie sloguojanciu  :daktaras 

Murkyte garai salti ir bus, jis nesildo

Atsakyti