Įkraunama...
Įkraunama...

2016 lapkritinukai

Murkyte20, mes ir vakar pazyliojom, tai vyresnėlė šiandien su temperatūra, košmaras kažkoks, tikiuosi ir aš kad neįsisirgs

Seikatytės ir jums tada  :4u: 

Tik va jei įsisirgs reiks pas gyd vest, o tada ir maže turėsiu kartu vežtis, nes nėr kur palikt :unsure: 

Atsakyti

Nu vo buvom pas naują gyd. Vyresnėlei gerklė.lab raudona, sloga ir aukšta temp.

Prie to pačio patikrino ir maže, kojos silpnos, tai siunčia pas neurologą (penktad keliausim) ir gausim mankštų.

Pasvėrė per dvi sav priaugom 100gr, tai sako.lab mažai. Trečiadienį ateit nemaitinus, darys kontrolinį svėrimą, svers nevalgiusią ir pavalgiusią (žiūrės kiek suvalgo, ligoninėj irgi tikrino taip)teks maitint poliklinikoj tai nžn kaip.seksis, sėdėdama.nemoku  :unsure:  klausė kaip su viduriais (baigės mano džiaugsmai, vėl nekakojam  :cry2:  ), sakau ne kažką, sako nenormalu nekakot 6dienas.

Tipo gal pieno mažai dėl to nesituština, nu tai viskas bus aišku trečiad. Jei pieno ok tai tada gal siųs žarnyną tikrintis :hm: 

Atsakyti
Murkyte, sveikatos vyresnėlei, bet kaip apsaugot, kad mažasis neapsirgtų, nes mano panelė ir serga?

O kaip tas kojytes tikrino?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurija: 30 sausio 2017 - 17:30

Murkyte, sveikatos vyresnėlei, bet kaip apsaugot, kad mažasis neapsirgtų, nes mano panelė ir serga?

O kaip tas kojytes tikrino?

Dėkui  :4u: 

Aš neleidžiu prie mažės eit, per atstumą bendrauja  :D 

Paima už pažastų ir stato ant kojų teip žiūri, maniškei linko kojytės, nesispyrė tvirtai  :rolleyes: 

Atsakyti
QUOTE(Murkyte20 @ 2017 01 30, 17:24)
<p>Nu vo buvom pas naują gyd. Vyresnėlei gerklė.lab raudona, sloga ir aukšta temp.</p><p></p><p>Prie to pačio patikrino ir maže, kojos silpnos, tai siunčia pas neurologą (penktad keliausim) ir gausim mankštų.</p><p>Pasvėrė per dvi sav priaugom 100gr, tai sako.lab mažai. Trečiadienį ateit nemaitinus, darys kontrolinį svėrimą, svers nevalgiusią ir pavalgiusią (žiūrės kiek suvalgo, ligoninėj irgi tikrino taip)teks maitint poliklinikoj tai nžn kaip.seksis, sėdėdama.nemoku  unsure.gif  klausė kaip su viduriais (baigės mano džiaugsmai, vėl nekakojam  cry.gif  ), sakau ne kažką, sako nenormalu nekakot 6dienas.</p><p>Tipo gal pieno mažai dėl to nesituština, nu tai viskas bus aišku trečiad. Jei pieno ok tai tada gal siųs žarnyną tikrintis g.gif </p>

mazai priaugot tikrai, o greit pavalgo?

sveikatos visiem ligoniukam 4u.gif musu tetukas bando sirgti, tikiuosi kiti atsilaikysim . Del primaitinimo , as 2 kart damaitinu po 60 , tai visi verkimai sumazejo, mergaite pateninta, o pieno kol kas nemazeja , ko bijojau pradejus primaitinti;
nuo to kai pradejau kasdien masazuot, kakojam kas antra diena tfu tfu, kad neprisisneketi
Atsakyti

mazai priaugot tikrai, o greit pavalgo?

sveikatos visiem ligoniukam 4u.gifmusu tetukas bando sirgti, tikiuosi kiti atsilaikysim . Del primaitinimo , as 2 kart damaitinu po 60 , tai visi verkimai sumazejo, mergaite pateninta, o pieno kol kas nemazeja , ko bijojau pradejus primaitinti;
nuo to kai pradejau kasdien masazuot, kakojam kas antra diena tfu tfu, kad neprisisneketi

Pavalgo iki 10min ir tai tiek neužtrunkam, gyd sako turėtų mažiausiai žįsti 15min. Nžn, pirmus mėn gi normaliai priauginėjom, tipo pieno mažėja man??? Irgi sako ar neteks mišinuku primaitinti  :hmm: 

Džiugu kad kakojat, o mes trumpai džiaugėmės kasdieniu kakojimu. 

Pagal kurį būtent video darai masažiuką?  

Atsakyti

Nu jau tos gydytojos, tik stresa mamom ivaro ir tiek. Sverti reik kas menesi, nes vaikai auga suoliais - viena savaite 100 g, kita 500 g gali buti. Ir del zindymo trukmed nesamone pasake. Maniskis visada valgo po 5 min kazkur ir per 5 savaites priaugo 1,6 kg. 

Murkyte, nemazeja to pienuko jei maitini pagal poreiki. Mesk tokias mintis lauk. Nebent vaikas tinginukas ir tingi traukt riebuji pieneli. Tada nelabai ka padarysi, nepriversi vaiko valgyt.

Atsakyti

Nu jau tos gydytojos, tik stresa mamom ivaro ir tiek. Sverti reik kas menesi, nes vaikai auga suoliais - viena savaite 100 g, kita 500 g gali buti. Ir del zindymo trukmed nesamone pasake. Maniskis visada valgo po 5 min kazkur ir per 5 savaites priaugo 1,6 kg. 

Murkyte, nemazeja to pienuko jei maitini pagal poreiki. Mesk tokias mintis lauk. Nebent vaikas tinginukas ir tingi traukt riebuji pieneli. Tada nelabai ka padarysi, nepriversi vaiko valgyt.

Nu kad valgo kaip visada,taip pat traukia,tiek pat laiko žinda, nepastebėjau kad kas pasikeistų mūsų valgyme  :hmm:  

Atsakyti

Murkyte jei ji pavalgo ir rami tai valio, nu ziuresi kiek per menesi. As masazu kelis paziurejau, ir paskui viena pratima is vieno, kita is kito, siaip is esmes paglostymai, paznaibymai, koju prilenkimai, pilvo  ratukais

Atsakyti

Pikkolo ale taviskis greit pavalgo, o kas kiek?

Atsakyti

Murkyte jei ji pavalgo ir rami tai valio, nu ziuresi kiek per menesi. As masazu kelis paziurejau, ir paskui viena pratima is vieno, kita is kito, siaip is esmes paglostymai, paznaibymai, koju prilenkimai, pilvo  ratukais

Aš ir kojas lankstau  ir glostau ir ant pilvo gulim max 5min ir nieko  :mastau: 

Atsakyti
Pikkolo mano vyrukas ir labai greit pavalgo max8 min, ir išmiega gan įvairiai, net ir 4 val., o priaugo per mėn 1kg
Atsakyti