Su primaitinimu kolkas sunkiai valgom nuo sekmadienio, ragavom moliūgo, bulvytė, šiandien morkytę sumaišiau su bulvyte..bet suvalgo kokius 5 tuos kūdikiškus šaukščiukus ir viskas..
Murkyte nuo kada jūs valgot ir kiek suvalgo?
Mes apsirgom irgi..toks garžus oras o va sėdim namie😕
Su primaitinimu kolkas sunkiai valgom nuo sekmadienio, ragavom moliūgo, bulvytė, šiandien morkytę sumaišiau su bulvyte..bet suvalgo kokius 5 tuos kūdikiškus šaukščiukus ir viskas..
Murkyte nuo kada jūs valgot ir kiek suvalgo?
Oj mes nuo kokių 5mėn musiet valgom, valgo labai gerai, kokį 150ml suvalgo. Bandžiau dab grūdines duot (ryžius,grikius) ragaut tai va su jom sunkiau, nelabai sužavėta.
Sveikit
Sveikit Gaudri
idek i kose batatu, valgys skaniau, ir as pradzioj darydavau biski skystesne nei tyrele. Maniske nemegsta moliugo, purtosi
Kokie orai gražūs,pasaka.
Gaudri sveikatėlės mažiui .Dėl maisto nepergyvenk, mp geria, nemažas, apsipras po truputį.Maniškė nuo pirmadienio ragauja, be entuziazmo, po kelis šaukštus batato , ragausim va cukinijos, poto moliūgo.Nesuku galvos , turi sočiai rezervo .
Dėl batukų, turiu megztus ir medžiaginius minkštus iš lidlo.Maniškė labai kojom malas, nuspiria viską , tad nepirksiu dabar, vasara karštą, nebent "alia" kokių vakarui .
Nu kas tam vaikui su tuo miegu negerai Jau tiek mazai miega, kad sakes. Akis buna tiek trina, net raudonos, nu bet niekaip niekaip neuzmiega. Per diena viso max 3 val per 3 kartus pamiega. Vakare jegu pas mane 0, tik galva ant pagalves padedu ir iskart atsijungiu, ir nakti nieko negirdziu apart vaiku. O sianakt sugalvojau bandyti tik 1 karta maitinti, nes pastebejau kad 2 karta nedaug valgo. Tai tik prisidirbau Atsikele 5.30 Nu ir niekaip neuzmiega, nors vakare tik 20 val uzmigo ir tai su dideliais pykciais (o nuo 16.30 buvo nemiegojes). Tai vis dar gulim lovoj, nes nu as neturiu jegu ir noro keltis, vis dar turiu vilties kad uzmigs, nes istisai ziovauja ir akis trina. Nezinau kaip vakaro sulauksiu, nes diena man niekas pamiegoti neleidzia. Ant vyro baisiai pykstu, kad su vaikais visai nenori buti ir man bent kiek padeti. Tik girdziu: tau reik tai mama kvieskis arba as tai dirbu ar dar kokia nesamone lepteli. Kartais atrodo jei issiskirtume, tai daugiau laiko praleistu su vaikais, nei kad kartu gyvenant.
Nu va, numigom dar valandele. Dabar ir gyvent galima
Maniškei irgi jokių kojinių neuždėsi, turim numegstus tokius batukus tai viskas žemėn eina.
Aš kelis vakarus jau nakčiai mišinuko duodu tai miega iki paryčių, o taip ti kelias ir kelias kas kelias valandas jei mp.
Odelė išsausėjus (kažkada rašiau tokie lopinėliai sausi ir šiurkštūs) bandžiau ir bepantem exem ir emolium kremą,nepadėjo, dabar nupirkau biodermos atoderm creme nu šitas tinka, tepu jau trys dienos, tai gerėja.
Nupirkau vaikiškos vaistinių žolelių arbatos pagert dėl slogytės ir kosuliuko tai negeria, su šaukštu vis sugirdau.
Pikolo maniškei buvo tarpas kad irgi prastai miegojo ir dieną ir naktį, akis trindavo baisiausia matau kad nori miego bet nemiega,pyksta,verkia, dabar susitvarkė. Matyt toks periodas buvo užėjęs.
Neįtikėtina mažius jau pradėjo svorio mažai priauginėti..va 6 mėn. Tik 100 g. Tai biškiuką dėl to dėl to primaitinimo nervinuos..bet kaip jūs sakot pripras tikiuosi..nes su vyresniuoju tai vargau..tas nieko nevalgė, svoris sunkiai augo..visada ant žemutinės ribos..aišku hemaglobinas mažas būdavo..dabar 6metai o kūdas kaip sliekas..ir maistui išrankus:(((
Pikkolo mūsiskiui irgi jau 2 savaitės nemeiga nei naktim nei dienom..tave labai suprantu..o tie vyrai..na čia žiūriu kažkaip jie.sunkiai su ta pagalba..gaila kad taip..
Su praėjusia mamukai !!!
Gaudri, pilnai suprantu tavo nerimą.Mano abu berniukai buvo nevalgiukai, dickis išaugo, kemša viską iš eilės, o mažius 7,5 metų iki šiol kaip zylė palesa ir kūdas ir mažylė kolkas nenori
Su miegu , tai ir taip nuo gimimo blogai, o čia jau nebežinau kada miega, kada ne.Naktys tragiškos, (.) jautrūs, verkia ištisai raminasi. Šiąnakt, tiksliau šįryt užmigo tik 5.30h ir iki 7.30h.Maniau sugrauš mane, kramtuką, verkė, o viena ryte tuščia, laukiu toliau.
Murkyte, kremukas šitas ir man patinka, viduriniukui naudoju ir pati būna.
Kaip mažylė jaučiasi?
Koks gražus savaitgalis buvo , fantastika, ypač šeštadienis, buvom Birštone, bet matyt nuo šilumos, pervargimo tiek isteriją užkėlė mažą, neėmė nei papulio, klykė, tik kai sėdom namo važiuot,mosikuodama colos buteliuku, priverčiau ištuštinti papulį
Siandien valiau maziui nosi, tai aisku isireke. Atejo katinas ir miaukdamas ratus aplink suka. Pasiguldziau valgyt vis dar rekianti vaiki, tai katinas priejo, i galvyte pasitryne, i ausi pamiauke, tai tas ir nutilo. Tada ir katinas nustojo miaukt Nu sakes, uztareja ir guodeja susirado Dar galetu padeti uzmigdyti, visai nepykciau.
Dar maitinu mp, priaugo vyras vėl 1 kg, bet pradėsiu jau mėn pabaigoje košeles duoti.
Murkyte, o jūs dar maitinat, o nakčiai kai davėte mišinio, kaip krūtinė?
Mp labai gerai, bet nesu dar nuo gimdymo ilgiau nei 3 val pamiegojus, kartais net verkt norisi, bet....tokiuos, kad ateis šventė ir į mano kiemą.
Labas visoms :-)
Buvom pas gyd vakar, skyrė stodal gert mažei. Plaučiukai švarūs, kosulys pas ją šlapias, tai gyd sako gerai, nes jeigu būtų sausas negerai.
Sveriam 7.1kg ūgis 66cm, vakar buvo 6mėn :-)
Neįtikėtina dantukai jums?
Pikolo nu tikrai šaunuolis katukas
Mūsų šuo jeigu prieina arčiau mažes tai ana iškart čiumpa už plaukų
Mes vakar pirmą sykį skaniai valgėm grikius, taip ti vaipydavos žiaugčiodavo o vakar kad valgė kad žiojos tik duok
Laurija su mažium važiavot? Kaip sekėsi kelionė?
Maitinu mp vis, o naktį tai nieko krūtinei, jaučiasi pilnesnė būna, bet ner veržimo nieko. Vistiek krūtinė turi prisitaikyti prie pokyčių :-) mišinuką geriam kažkur 22.30h ir išmiega iki 4 val ryto td paryčiais jau krūtinę duodu.
Orai atšalo vėl kada gi ateis ta pastovi normali šiluma.