Įkraunama...
Įkraunama...

2016 lapkritinukai

QUOTE(Murkyte20 @ 2017 04 07, 14:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="liberty666" data-cid="71557242" data-time="1491558557"><div><p>As tai duodu gelezi, bet mum nuo gimimo liepe iki pusmecio, paskui ivesiu mesyte, tai nuimsiu</p></div></blockquote><p>O nuo kada mėsytę bus galima ragaut jau?</p>

na pagal senesnius patarimus nuo 6-7 men, o pagal dabartinius jei iki 6 men tik MP, tai nuo kokiu 8 men. As jau ivedus darzoves, ir kruopu viena kose, tai mesa nuo 7 kokiu duosiu, gal nuo 6.5men
Sunui daviau nuo 6
Atsakyti

na pagal senesnius patarimus nuo 6-7 men, o pagal dabartinius jei iki 6 men tik MP, tai nuo kokiu 8 men. As jau ivedus darzoves, ir kruopu viena kose, tai mesa nuo 7 kokiu duosiu, gal nuo 6.5men
Sunui daviau nuo 6

O žiūrėk košę kai suvalgot mp duodi atsigert? 

Beje nuo kokių kruopų pradėjai?

Atsakyti

Ne, kose maisau su mp, o uzsigert arbatos. Pradejau nuo avizu, imaisau savo obuolio, kad skaniau butu

Atsakyti

Labuka.kaip gyvenam? Ar sergantys vaikiukai pasveiko?

Atsakyti

Beje ar remiasi kojytėm jūsų mažyliai? 

Maniškė visiškai nesiremia ir nonori remtis, kinezaterapeute šneka kad dar sykį reiktų eit tikrintis pas ortopedą ( tikrinomės pas chirurgą 3mėn, viskas gerai sakė).

Atsakyti

Nelabai ir maniškis kojomis remiasi, bet einam į mankšteles, tai gal viskas bus gerai.

Kaip su miegu pas jus reikalai? Pas mus laaaaabai prastai. Šiandien atsikėlė 6.30, bet pirmą kartą užmigo 10.30 ir tai per didžiausius pykčius. Akis baisiai trina, piktas visas, bet paguldau į vežimuką - akys stačios, tik juokiasi ir šypsosi. Iškeli iš vežimo vėl piktumai. Po sporto pamiegojo kol grįžom ir dar namie trumpai, viso gal 25 min. Tad į lauką ėjom vėliau, bet grįštant prabudo ir įsiklykė baisiausiai, net visas šlapias buvo. Tad pamiegojo vos 30 min. Daugiau namie nebeužmigo, nors akis baisiausiai trynė ir aišku vėl zirzė. Bet ir nakčiai sunkokai užmigo. Ir taip dažnai. Anksčiau bent lauke pamiegodavo.

Atsakyti

Mes irgi kaip tik dabar išbandom kasdien Microlife inhaliatoriu kurį prieš gerą mėnesį nupirkau. Abiem mažiams su kauke.  Kolkas dėl poveikio negaliu nieko pasakyti.

Atsakyti

Pikolo maniskė irgi dažniau būna kad miego nori akis trina verkia,bet užspaudziu vistiek miegot. Buvo cia kelios savaites isvis man irzlesne,sunku uzmigdyt, rekdavo ir naktim keldavos kas dvi val. Dabar ziuriu jau kelinta naktis miega iki paryčių, ramesnė.

Atsakyti

O kaip uzmigdai? Nes as ir nesioju, ir supuoju. Bet jis tik rieciasi man ant ranku, kad vos islaikau ji.

Atsakyti
labas rytas

Picolo pas mus irgi sunkiai buna, ant ranku nesiduoda, tai as i lovyte guldau, salia atsigulu, idedu papsi , parekauja, bet uzmiega, dar lopsine kartais paleidziu.

Del kojyciu, tai remiasi, bet pirstukus uzriecia, isitempus biski, reik masazu, bet kadangi sergam, atidedam
Atsakyti

O kaip uzmigdai? Nes as ir nesioju, ir supuoju. Bet jis tik rieciasi man ant ranku, kad vos islaikau ji.

Aš stengiuos nesupuot ant rankų. Pasiguldau duodu tiutę, merliuką prie veido arba į rankas, paglostau galvytę ar per nosytę braukiu ir užmiega.

Jei jau verkia ir reikia kad būtinai numigtų (prieš mankštas) tai tada užsidedu ją ant tos pagalvėlės (kur būna perkant patalynę) duodu tiutę, prisispaudžiu prie savęs, kad nesimuistytytų ir supu į šonus, tas jau greit suveikia  :D 

Atsakyti
Sveikutės,
Vakar koks fainas oriukas buvo, o šiandien tai vėjas siaubingas, tai nosies nekišam:)
Mes su primatinimu tai gal pradėsim prieš pat 6 men. Tai balandžio pabaigoje:)
Ugniaus tai dabar megstamiausias judesiukas keturiom ir taip siubuoja pirmyn atgal:) man tai taip juokinga:)
Dėl miegučio tai ir mūsų bernužėlis pradėjo prastai miegoti, jeigu ne vežime tai tik 30 min pamiega niu bet panašiai ir būdavo..nakti gerai miegodavo, dabar dėl dantukų irgi dažniau keliasi:)
Atsakyti