Įkraunama...
Įkraunama...

2016 lapkritinukai

Umcalor, sirupa atsikisejimui prospan ar stodal, garinti ir ventolina kvepuot, tai pirkau tuta ta, kad kvepuot

O kokį inhaliatorių naudoji? 

Atsakyti
QUOTE(Murkyte20 @ 2017 04 04, 23:28)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="liberty666" data-cid="71551584" data-time="1491331008"><div><p>Umcalor, sirupa atsikisejimui prospan ar stodal, garinti ir ventolina kvepuot, tai pirkau tuta ta, kad kvepuot</p></div></blockquote><p>O kokį inhaliatorių naudoji? </p>

microlife, o ventolinui sukvepuot nupirkau babyhaler
Atsakyti

microlife, o ventolinui sukvepuot nupirkau babyhaler

O garsiai dirba? Yra kaukė vaikui kvėpuot?

Svarstau pirkt tarp microlife ir omron :-) 

Atsakyti
QUOTE(Murkyte20 @ 2017 04 05, 10:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="liberty666" data-cid="71552020" data-time="1491370507"><div><p>microlife, o ventolinui sukvepuot nupirkau babyhaler</p></div></blockquote><p>O garsiai dirba? Yra kaukė vaikui kvėpuot?</p><p>Svarstau pirkt tarp microlife ir omron :-) </p>

yra 2 kaukes ir kandiklis, dirba garsiai, bent maniske nesiduoda kaukes uzdet, tai as tik lengvai pridejus. Didzkiui viskas ok.
Atsakyti
Labas, sveikatos ligoniukams!! 4u.gif isigijau ir as inhaliatoriu- kai pries men pati buvau siaubingai persalus, bet arbs as juo nemoku naudotis, arbs jis nei velnio nepadeda- man pvz virs karsto bliudo apsigobus ranksluosciu efektas buvo nepalyginamai geresnis, iskart kosulys palengvedavo (bronchita turejau), bet sakau kiek galima gydytis viduamziu metodais- tuo labiau vaikas auga, reik inhaliatoriaus. Bet kaip sakiau jokio efekto jis man nedave- ir per kauke meginau, ir su kandikliu. Pirkau medisana- aprasymas buvo identiskas omronui, tik gerokai pigesnis.
Vakar pameginau duoti su mp sutrinta bulve-kaip vaikas kapojo!!! Pats ziojosi kaip spokiukas, tik duok! Bet syryt pamperse radau viska, ka sumaitinau- ta prasme atrodo jesuvirskinta visai kose tik spalva pakitus i tokia lyg tsmsiai zalia, tai siandien jau nebeduosiu- gal per anksti pradejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aikstinga @ 2017 04 05, 14:01)
Labas, sveikatos ligoniukams!!  4u.gif  isigijau ir as inhaliatoriu- kai pries men pati buvau siaubingai persalus, bet arbs as juo nemoku naudotis, arbs jis nei velnio nepadeda- man pvz virs karsto bliudo apsigobus ranksluosciu efektas buvo nepalyginamai geresnis, iskart kosulys palengvedavo (bronchita turejau), bet sakau kiek galima gydytis viduamziu metodais- tuo labiau vaikas auga, reik inhaliatoriaus. Bet kaip sakiau jokio efekto jis man nedave- ir per kauke meginau, ir su kandikliu. Pirkau medisana- aprasymas buvo identiskas omronui, tik gerokai pigesnis.
Vakar pameginau duoti su mp sutrinta bulve-kaip vaikas kapojo!!! Pats ziojosi kaip spokiukas, tik duok! Bet syryt pamperse radau viska, ka sumaitinau- ta prasme atrodo jesuvirskinta visai kose tik spalva pakitus i tokia lyg tsmsiai zalia, tai siandien jau nebeduosiu- gal per anksti pradejau  ax.gif

Zinok man irgi virs bliudo efektas geresnis, turbut todel, kad garai cia salti, ne taip greit atpalaiduoja. Bet su vaikais man patogiau sitas, su bliudu sudetingiau.
Atsakyti
Sveikos,

Liberty sveikatos dukriukui ir sūnui, liūdnuma unsure.gif , tik be rimtesnių pasveikt kuo greičiau!
Tuta, gal ameny "triuba"turi, per tarpinę ventoliną įkvėpiat, įpurškiant?.
Kiek daba ji kainuoja, aš dar nuo viduriniuko turiu ją ,kainos vaistinėse baisios, nors nesigydyk ...

Su garais ir bliūdu mano bernai inhaliuojas patenkinti atsisėdę su rankšluosčiu, dideli, mažei inhaliatorius patogiau.Leidosi kažkaip su kauke ji ir dėt, bet aš pridėdavau prie veiduko dažniau ir barškučiu barškinau ,tik dėmesį išlaikyt sunkoka , žiūrint kokia nuotaika.

Murkyte, dukriukui taipat sveikatos!!!

Va buvo oras gražus, vėjas tik, dabar guliu lyja ir koks ryt, poryt atšalimas paygint, oj baciloms puota ....šuduva....

Aš vis bijau ir užkrėst mazgę, gal ne, ryt pas gyd.tai apžiūrės.

Rytoj ryte mano pirmokėlis koncertuos mokykloj , šoks , tiek ruošės vaikis biggrin.gif

Atsakyti

Uz triuba 27 eurus mokejau, paskui pamaciau , kad internetu 22 :) 

Grazu kai soka, saunuolis, mano darzely pramoginius lanke, dabar jau ne. 

Atsakyti
Kiem ml šlapimo reikia tyrimui atlikt?  Įdėjau tą maišelį į pamperį tai nieko gero, kliuvo kokie 2ml ir vsio.gal kokių gudrybių žinot? 
Atsakyti

Vargais negalais pavyko pagaut sysiuko, na ir misija  :karsta: 

Kraujas geras, tik geležies čiut mažiau normos, kaip pakelt? Gydytoja nieko nesakė apart gert man vitaminus, bet aš geriu ir omega ir elevit vitaminus.

Atsakyti

As tai duodu gelezi, bet mum nuo gimimo liepe iki pusmecio, paskui ivesiu mesyte, tai nuimsiu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liberty666: 07 balandžio 2017 - 11:50

As tai duodu gelezi, bet mum nuo gimimo liepe iki pusmecio, paskui ivesiu mesyte, tai nuimsiu

O nuo kada mėsytę bus galima ragaut jau?

Atsakyti