Maniškė atvirkščiai , apetitas padidėjo, gal nepdidėjo, bet kabo dažnai(.) dėl dantukų, o jie vargina, bet nemanau, kad be pora sav.išlystų nors vienas .
Aš su šiluma peršalau, kalbu kaip diedas užkimus, sloga, gerklę skauda , galva , stygos balso silpsta.Geriau ir būt negali
Gerai , kad spejom pasivaiksciot, dabar pila kaip is kibiro pas mus .
Aikstinga, smagu matyt
Maniske pikta irgi kelinta diena, dantu nematyt, nzn ko. Del valgiu, dabar kose valgo skaniau nei piena, ypac kai darau su batatais. Maniske apsiverst moka, bet didelio entuziasmo nerodo, ir isvis gulet tipo nesamone, reikia imti ir nesioti. Sedet labai nori, kartais palaikau ant keliu, tai laiminga.
Savaitgali ilgesniam laikui pas mama buvau palikus, pirma kart taip, mes su MB pasikulturint buvom, tai sake neramiai taip, vis pasidairo, gerai kad brolis salia.
Papildyta:
Maniškė atvirkščiai , apetitas padidėjo, gal nepdidėjo, bet kabo dažnai(.) dėl dantukų, o jie vargina, bet nemanau, kad be pora sav.išlystų nors vienas .
Aš su šiluma peršalau, kalbu kaip diedas užkimus, sloga, gerklę skauda , galva , stygos balso silpsta.Geriau ir būt negali
daug kas issinuogino, dabar gerkles visiem apgaulinga siluma pavasario
Mano didzkis koseja irgi, tikiuosi seses neuzkres
Neįtikėtina suvystė tave atšilęs oras
Liberty prasiblaškėt su vyruku, šaunuoliai
Nu mano pana irgi dažniau valgo, diena , naktį vis laukiu kada tai baigsis ir vėl miegos iki ryto.
Buvom ir mes lauke- gavom lietaus, gryzau slapia kaip turi but, nors visai netoli namu vaiksciojom ir tik pradejus lynoti ejom link ju, bet pas mus lauke prie namo yra tokie laptukai, kuriais nei uzvaziuosi, nei vezima uznesi, tai as visada turiu nuimti lopsi, uznesti ji su vaiku i birsu ir tada ratus uzsinesus sudeti vel, siandien kaip tycia kol nuemiau ta lopsi ir kol uzdejau atgal!! Lyja, skubu, o dar labiau nesiseka
Ar yra kas valgot mp ir pradedat primaitinti? Buvau nusistacius kad be 6men neduosiu, bet kaip vaikas ziuri kada valgom!! Jei ant ranku valgydamas laikai tai pagatavas is burnos kasni atimt! Gal jau laikas po truputi pradeti?
Aikstinga ziek nesusirk permirkus. Mes jau pradejom daržoves valgyt :-) ir liberty panele berods valgo jau :-)
Tame reikalas, neišsirengiau, saugojaus atrodo, bet numanau, kad šeštadienį aš, nes vėjas buvo, pavėsy šalta, ant saulės degino , gerklei pakako, nes be šaliko.Geriu arbatas ištisai, sebtobene purškiu, kaipnors.
Na mazoji neatsilaike, uzsikrete nuo brolio , koseja istisai, tempos tik nera, vesiu siandien pas gyd, ziuresim ka sakys
Mano vaikis pradėjo rečiau kakoti. Bet jau pirdukas kaip smirda, vai vai. Kartais paryčiais labai raitosi, lyg pilvuką skaudėtų ir labai pirdauja tada. Bet nerandu kol kas būdo kaip padažninti tą jo kakojimą, nors kol kas lyg ir ne problema.
Ir dar pradėjo mažiau dieną miegoti. Tik tiek, kad gana mielai būna gultuke, tad galiu ramiai valgyt pasidaryt ir pavalgyt. Nors jau veiklos pradeda trūkti namie. Baisiai nori sėsti, kineziterapeutė leido sėsti, pvz gultuke arba sau ant kelių pasisodinus, tiek kiek pats sugeba į priekį pasilenkti, bet būtinai su ranka prilaikyti. Tai žiūriu vis tiesesnė jo nugara taip sėdint.
labas rytas
Na mazoji neatsilaike, uzsikrete nuo brolio , koseja istisai, tempos tik nera, vesiu siandien pas gyd, ziuresim ka sakys
Oj kad tik greičiau pasveiktų ir neįsismarkuotų kosuliukas mažytei.
Mano vyresnioji jau kosija kokias tris savaites, buvo aprimęs kosulys ir vėl sugrįžo, tai geriam antibijotikus, vakar gyd skambino sakė kraujas negeras leukocitų 20, sako daug. Šiandien eisim kartos kraują.
Košmaras, paskutiniu metu atrodo nebeišeinu iš poliklinikos.tai tas tai anas.
Mum irgi Murkyte, didzkiui a/b , mazei bandysim suktis be ju , tikiuosi pavyks. Siandien kai papirkau abiem vaistu, tai 50 euru isleidau prabanga sirgti
Bandziau maziukei inhaliatoriaus kauke uzdet, namie turiu, be sansu, klykia iki melynumo
Mum irgi Murkyte, didzkiui a/b , mazei bandysim suktis be ju , tikiuosi pavyks. Siandien kai papirkau abiem vaistu, tai 50 euru isleidau prabanga sirgti
Bandziau maziukei inhaliatoriaus kauke uzdet, namie turiu, be sansu, klykia iki melynumo
Ką gyd mažylei skyrė nuo kosulio?
Vaistai tikrai brangūs, kosmosas kainos.
Umcalor, sirupa atsikisejimui prospan ar stodal, garinti ir ventolina kvepuot, tai pirkau tuta ta, kad kvepuot