Įkraunama...
Įkraunama...

2016 lapkritinukai

Sveikutės :4u:

Man tai mūsų sportinė dalis superinė - labai patogi, plati, su pilnai gulima padėtim. Tikrai naudosim pagrinde ją, tik jos vienintelis minusas, kad ji nesusilanksto kompaktiškai, tai užima visą bagažinę, o apie lėktukus išvis tyliu. Todėl galvoju, kad verta nusipirkt kokį skėtuką, nes tikrai planuojam vasarą prie jūros lėkt, o rudenį kažkur šilčiau :)

Gaudri, o jis triratis? 

Pikkolo, smagu, kad pasveiko :4u: 

Ryt ir poryt žada superinius orus. Labai jau laukiu šilumos :) man toks oras, kaip dabar tai kažkokia depresiją varo :)

O mano mažiui dantys dar neprasikalė. Bet jau vakar ir šiandien baisiai nervuojasi ir graužia viską. Jaučiu, kad jau neužilgo bus. Buvau sunerimus, kad bus labai anksti, nes jau trijų mėn buvo paburkę ir baltavo, o štai praėjo du mėn ir dar neprasikalė :)

Atsakyti

Murkyte, smagu :) oi, tie mūsų stebukliukai, vis naujų dalykų mokos :)

Atsakyti

kai pirmą neskaudų dūrė, tai vos suverkė, o skaudų - jau verkė kol į kėdutę neįdėjau. Važiuojant turbūt prisnūdo, tai grįžęs nenorėjo miegot, išbuvo beveik 4 val nemiegojęs, užtat paskui bevalgant nulūžo. Jau maniau kad naktinio miego vėlai eis, bet kaip visada 20 val užmigo. Gal šiek tiek irzlesnis buvo, tai nakčiai žvakutę įdėjau, kad ramiau miegotų. Tik paryčiais pradėjo verkti (bet taip dažnai būna), tai paleidau upelio čiurlenimą ir užmigo. Tad pamiegojom net iki 7.40  :D 

Tik vat vyras apgavo mus, nepasakė, kad kitą savaitę vėl išvažiuoja, o mama buvo susitarusi į masažus. Tai nukėlė, bet jau per dvi savaites jai padarė, nors sakiau kad gal kaip nors išsiverstume, pasivežiočiau mažiuką kartu, bet sako gal per ilgai vieniem būti. Bet paskui dvi savaites dukrai atostogos, tai jau nebeatvažiuos pabūti, teks vertis be pagalbos. Gal reiks išdrįsti ir su abiem vaikais nuvaryti kur pasižmonėti. Noriu akinius nuo saulės nusipirkti.

Atsakyti
Kristitele jis keturratis, ir sveria apie 9 kg tai toks rimtesnis, bet jau susilanksto ir išsilanskto tai super greitai! Angliškas vežimas, kažkaip jaučiasi kad kokybiškas, man pagrinde tas atskiras sulankstymas ir daug vietos užėmimas labai dabar nervina..o dar teks daugiau važinėti (visgi vyras Vilniuje dirbs) tai labai aktualu kad viskas būtų kuo greičiau ir paprasčiau, šiltą vokelį dar vieną turim..tai nebus bėdos:)

Murkyte oi pamatysi dabar tik spėk žiūrėti..mane tai nakti tas voliojimasis po visą lovytę labai nervuoja..pradėjo neramiai miegoti:)

Pikkolo aš tau papratau be vyro pabūti, nes jis irgi džnai su komandiruotėm:) prie visko priprantama:)
Atsakyti

O geras, gaudri, tai gal kraustysitės visi į Vilnių?

Gal gali man kokią nuotrauką ar nuorodą įmest? Dėkui.

Pikkolo, o tai kuriam laikui vyras išvyksta? 

Atsakyti

Bet kai gali pasilengvinti gyvenima, tai kodel gi ne? O ir mano mamai patinka su maziuku but. Si karta neprasiau, sakiau kaip padarysi taip ir bus, nebegaliu prasyt paskutine minute, dar kai zinau kad uzsirase masazam. 

3 dienos Vokietijoje, 2 Estijoje. Ir ten ir ten paroda, tai negali nukelti. Tik pikta kad nepasake is anksto, dabar viskas paskubom gavosi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikkolo: 31 kovo 2017 - 13:40
Na mes irgi siandien tecio is komandiruotes sulaukem, is pradziu maze ziurejo isputus akis biggrin.gif primirso gal. Vienai su dviem yra reikalu, dar didzkis sia sav tai suviduriavo mokykloj, lekiau paimt, vakar galva prasiskele namie fear.gif mega_shok.gif savaitgalis priplanuotas, o man jegos baigiasi biggrin.gif
Vezimas musu irgi griozdiskas per visa bagazine, bet patogus ziauriai, tai laikysiu turbut iki ziemos, paskui parduosiu, dar garantija galios
Atsakyti
Sveikutės,

Gerai, kai skiepai be pasėkmių praėjo vaikiukams.
Mūsų laukia ketvirtadienį vėl.

Mano vyras negryš sekmadienį kaip sakė, antradienį naktį tik.Jau dvi sav.nėra, bet kai taip dažnai tai įprasta, tik va norėjau į parduotuvę pasižmonėt viena, o gavau iš mamos atsakymą , aš pavargus , dar h.. nepraėjo, oras šššš , nors buvo mažė lauke, ryt bus šviesiau akyse su šiluma žadančia .

Sportinė dalis, skietuko kolkas nepirksiu.Mašinoj bagažinėj vietos daug, telpa.

Mes ir taip dažnai keliamės ir vėl jau kas 1h.zirzia, seilės upėm, jau taip laukiu dantų arba tas 6mėn.šuolis , nežinau, (.) nespėja dirbti biggrin.gif .

Maniškė tik nubudus ir verčias, pampį keist sunku , kojas viršun, kaip masažistė sako, iki burnos tik pilvas trukdo, pavalgius mažiukė mano, nu kur nebus.Ant keturių stojas, bando psichuoja, tik ant alkūnių, jai ant ištiestų rankų, kelėnus nuleidžia.Pratesiau dar 5 masažus, kažkaip rezultatas patinka man, stiprėja akyse, leido sodint po truputį , tai 5min.kažkur pasėdi į dieną.Ant kelių , pati nesėdi dar, o ramstyt neremiu , nekamšau.

Papildyta:
QUOTE(liberty666 @ 2017 03 31, 14:49)
Na mes irgi siandien tecio is komandiruotes sulaukem, is pradziu maze ziurejo isputus akis biggrin.gif primirso gal. Vienai su dviem yra reikalu, dar didzkis sia sav tai suviduriavo mokykloj, lekiau paimt, vakar galva prasiskele namie  fear.gif  mega_shok.gif savaitgalis priplanuotas, o man jegos baigiasi biggrin.gif
Vezimas musu irgi griozdiskas per visa bagazine, bet patogus ziauriai, tai laikysiu turbut iki ziemos, paskui parduosiu, dar garantija galios

Aš irgi priplanavus buvau ir .....

Tikiuos nieko rimto sūnui(galvai)?

Aš kai pagalvoju, kad kita sav.paskutinė ir dvi sav.atostogų, plaukai patys išslenka biggrin.gif
Atsakyti

Cia vaikam atostogu 2 sav? 

Maniskiui 1 tik, su galva viskas ok, i gimtadieni jau siandien ejo. As laukiu kada sedes, kad vonioj i zieda idet, nugara skauda laikyt, o jai ilgai patinka pliuskentis

Atsakyti

Savaite papildomu, savaite velykinkiu.

Atsakyti

Sveikos :4u: 

Liberty, oho dienelė :blink: 

Gerai, kad nieko labai rimto sūneliui.

Aš ir laukiu, kada jau su kėdute vonioj galėsim maudytis. Išties bus daug patogiau.

Neįtikėtina, neblogai tavo mergaitė varo. Gerai masažiukai padeda. Maniškis tai biški pritingi vartaliotis, nors ir moka :) tik sėstis labai jau bando gultuke :) 

Atsakyti

Mes jau daug metų gyvenam vienos, vyras dirba Norgej tai 6sav ten o 2sav Lietuvoj, įpratom, tai viską susitvarkau pati viena:buitis, mašina ir t.t.

Maniškei irgi tik savaitė atostogų, nes papildomos buvo pridėtos žiemą. Bet kadangi susirgo vėl, tai kaip ir dvi gausis namie atostogaut.

Maniškė apsiverčia bet dar nereik gaudyt, ramiai viskas  :D  tik pampersą keičiant vis sukas tai gaudyt kojas reik.

Vėl keliasi naktį kas 2val. :oh:  tai toks jausmas kad tik užmigau ir vėl keltis  :D  tikiuos praeis šis kėlimasis.

Beje pradėjom daržoves valgyt jau  :rolleyes:  tai skaniai valgo, čiumpa už šaukšto  :D 

Atsakyti