Sveikutės,
Gerai, kai skiepai be pasėkmių praėjo vaikiukams.
Mūsų laukia ketvirtadienį vėl.
Mano vyras negryš sekmadienį kaip sakė, antradienį naktį tik.Jau dvi sav.nėra, bet kai taip dažnai tai įprasta, tik va norėjau į parduotuvę pasižmonėt viena, o gavau iš mamos atsakymą , aš pavargus , dar h.. nepraėjo, oras šššš , nors buvo mažė lauke, ryt bus šviesiau akyse su šiluma žadančia .
Sportinė dalis, skietuko kolkas nepirksiu.Mašinoj bagažinėj vietos daug, telpa.
Mes ir taip dažnai keliamės ir vėl jau kas 1h.zirzia, seilės upėm, jau taip laukiu dantų arba tas 6mėn.šuolis , nežinau, (.) nespėja dirbti
.
Maniškė tik nubudus ir verčias, pampį keist sunku , kojas viršun, kaip masažistė sako, iki burnos tik pilvas trukdo, pavalgius mažiukė mano, nu kur nebus.Ant keturių stojas, bando psichuoja, tik ant alkūnių, jai ant ištiestų rankų, kelėnus nuleidžia.Pratesiau dar 5 masažus, kažkaip rezultatas patinka man, stiprėja akyse, leido sodint po truputį , tai 5min.kažkur pasėdi į dieną.Ant kelių , pati nesėdi dar, o ramstyt neremiu , nekamšau.
Papildyta:
QUOTE(liberty666 @ 2017 03 31, 14:49)
Na mes irgi siandien tecio is komandiruotes sulaukem, is pradziu maze ziurejo isputus akis
primirso gal. Vienai su dviem yra reikalu, dar didzkis sia sav tai suviduriavo mokykloj, lekiau paimt, vakar galva prasiskele namie
savaitgalis priplanuotas, o man jegos baigiasi
Vezimas musu irgi griozdiskas per visa bagazine, bet patogus ziauriai, tai laikysiu turbut iki ziemos, paskui parduosiu, dar garantija galios
Aš irgi priplanavus buvau ir .....
Tikiuos nieko rimto sūnui(galvai)?
Aš kai pagalvoju, kad kita sav.paskutinė ir dvi sav.atostogų, plaukai patys išslenka