Įkraunama...
Įkraunama...

2016 lapkritinukai

QUOTE(liberty666 @ 2017 03 27, 07:49)
Prisidedam prie neramiu smile.gif nors kai nesioji, vetai , metai, tai juokiasi, tai nzn, ar cia demesio stoka tik, ar skauda ka. Sia sav tetis komandiruotej, oi kaip sunku su dviem vienai.

Papildyta:

metuku laiko man pediatre sake akytes

Maniškio irgi antrą sav.nėra, sekmadienį gryš. smile.gif

Mes po masažų.Kavą geriu, lauke faina, bet vėjas baisus.

Eisim pas okulistą rudenį .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neįtikėtina: 27 kovo 2017 - 11:22

Nu tas vibrocil silpnas iš tikro yra, vieniems padeda kitiems ne, didelės naudos aš iš jo irgi nemačiau. Mum dar umcalor buvo išrašę lašint po 5lašus 3kart dienoj, traukėm snargliukus vis ir laukas. 

Gavom skiepą ta proga kad baigės slogos.

Patikrino dantukus sakė jau tuoj išlys, patarė nusipirkt DENTOKIND, pirkau - brangus rūpuže.

Atsakyti

Nu tas vibrocil silpnas iš tikro yra, vieniems padeda kitiems ne, didelės naudos aš iš jo irgi nemačiau. Mum dar umcalor buvo išrašę lašint po 5lašus 3kart dienoj, traukėm snargliukus vis ir laukas. 

Bet umkcalor geriamas, jum lašint liepė į nosį?

Atsakyti

Bet umkcalor geriamas, jum lašint liepė į nosį?

Ne į nosį :-) Lašinau į burną bet kelis kartus  tik. Gyd sakė jis kaip prieš uždegiminis nors informaciniam lapuke rašo atsikosijimui.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murkyte20: 27 kovo 2017 - 15:55

Aaaaa. 

Atsakyti

Nu skiepą atlaikėm geraj :-) temperatūra nekilo, dieną nuotaikų kaita buvo, tai pyksta tai juokias, miegeliai iki 15-20min. Nakčiai pavyko užspaust 23h tai išmiegojo iki 5.30h pavalgė ir toliau miega :-) 

Atsakyti

Sveikos :4u: 

Kaip man patinka pavasario saulutė :) jei vėjo nebūtų, būtų išvis super. 

Mažiuką mano biški pabėrė, bet nelabai suprantu nuo ko. Gal medutis taip paveikė, nes gėriau arbatą kelis kartus, kad gerklės skausmą apmalšintų. 

Murkyte, smagu, kad skiepuką gerai atlaikėt.  :4u: 

Atsakyti

Pikkolo, sveikatos tavo mažiui :4u: 

Atsakyti
Sveikutės, aš vis paskaitydavau, bet kažkaip seniai rašiau:)
Ugniukas auga vyrukas, kadangi laisvai jau vartaliojasi, tai jau visaip.lovytėje skersuojasi, kojytes per groteles iškiša tai ramiai užmigti jau ne taip gerai pavyksta:) ant pilvo būdamas pasikelia ant rankyčių ir labai, labai jau nori sėstis:) labai įdomu tai kad viską daro beveik identiškai kaip brolis darė, nors jų svorių kategorijos gana skirtingos:)

Kristutėle mes jau senokai sportinuką lengvą nusipirkom joie litetrax..lauke dar neišbandėm bet jis man nerealiai patinka! Tik išaugs lopšį ir autokėdutė iškart tą 3 dalių griozdą parduosim!

Pikkolo sveikit greičiau!
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2017 03 31, 00:04)
Sveikutės, aš vis paskaitydavau, bet kažkaip seniai rašiau:)
Ugniukas auga vyrukas, kadangi laisvai jau vartaliojasi, tai jau visaip.lovytėje skersuojasi, kojytes per groteles iškiša tai ramiai užmigti jau ne taip gerai pavyksta:) ant pilvo būdamas pasikelia ant rankyčių ir labai, labai jau nori sėstis:) labai įdomu tai kad viską daro beveik identiškai kaip brolis darė, nors jų svorių kategorijos gana skirtingos:)

Kristutėle mes jau senokai sportinuką lengvą nusipirkom joie litetrax..lauke dar neišbandėm bet jis man nerealiai patinka! Tik išaugs lopšį ir autokėdutė iškart tą 3 dalių griozdą parduosim!

Pikkolo sveikit greičiau!

o as galvoju laikyt iki rudens vezima, pagalvojau ta sedima dalis didele, su apklotu, o jau koki lapkriti salta, sketuke neapklosi normaliai unsure.gif

Labas rytas
Atsakyti

Tai kaip ir sveikas vaikis, vakar gavo skiepus.

Atsakyti

Pikolo kaip po skiepukų?

O maniškė vakar naujoves pradėjo rodyt vakare, apsivertė ant pilvo, kojas į burną stengias susikišt, miela malonu stiprėjam  :yahoo: 

Atsakyti