Įkraunama...
Įkraunama...

2016 lapkritinukai

Maniškė nesikeldavo jau naktį valgyt, o daba jau kokią savaitę keliasi valgyt vėl.

Apie avent 2in1 aš ir buvau susigundžius, bet ***** gaila pinigų, geriau puodą nusipirksiu garint ant dujinės. Yra ir avent 4in1 jau. Šiaip mačiau mamos labai patenkintos, sumeta išsigarina ir sutrina iškart, bet manau nenumirsiu ir be patogumų tokių :-) nes visus daiktus įsigyt palengvinimui tai reikia turėt storą piniginę.

Atsakyti
QUOTE(Kristutele @ 2017 03 21, 15:04)
<p>Tai čia rimtai jūsų mažiai buvo nustoję naktim valgyt? smile.gif mano dar nė vienos nakties tokios nebuvo  biggrin.gif o galėtų, nes biški vargina smile.gif</p><p></p><p>Kiekviena mama žino, kas geriausia jos mažyliui 4u.gif </p>

Maniskiai abu nuo 3 men nakti miega, duoda mamai ilsetis smile.gif Mazoji ir anksciau butu miegojus, bet keldavau pati, kad svorio nepamestu
Papildyta:
QUOTE(Murkyte20 @ 2017 03 21, 15:11)
<p>Maniškė nesikeldavo jau naktį valgyt, o daba jau kokią savaitę keliasi valgyt vėl.</p><p></p><p></p><p>Apie avent 2in1 aš ir buvau susigundžius, bet ***** gaila pinigų, geriau puodą nusipirksiu garint ant dujinės. Yra ir avent 4in1 jau. Šiaip mačiau mamos labai patenkintos, sumeta išsigarina ir sutrina iškart, bet manau nenumirsiu ir be patogumų tokių :-) nes visus daiktus įsigyt palengvinimui tai reikia turėt storą piniginę.</p>

Taip, kainos dideles, nebent is kazko pirkt
As Tomee tippe sterilizatoriu pirkau is kaimynes, tai ir kaina maza, ir daiktas geras, naujas brangu
Atsakyti

Aš ir trintą duosiu. Ir labai tikiuosi, kad valgys geriau nei dukra.

Atsakyti

Aš ir trintą duosiu. Ir labai tikiuosi, kad valgys geriau nei dukra.

Mano sunus irgi prastai valge, o mazei tik duok :)

pas ka silainiuose masazavotes?

Atsakyti

Žinok jau nepamenu. Tik kad labai matyta man ta masažuotoja buvo, tik neatgaminu kur.

Atsakyti
Murkyte20, jų yra įvairių, ne tik avent
Na daug kainuoja, kažkaip nesąmoningas kainos, bet kai pagalvoju, bus vasara, geras oras, tai nesinorės prie puodų vargt, o geriau su vaiku lauke
Atsakyti

Sveikos :)

Kur visos prapuolet :)

Aš sugebėjau apsirgt, gerai, kad taip dar gan nesunkiai, tik gerkle baisiai skauda ir tiek. Bet šiąnakt jau ir mažius porą kartų lyg ir bandė pakosėt, labai tikiuos, kad neužkrėčiau :(

Žiūrinėju mažiui skėtuką kokį vasaros kelionėms. Ar jūs turit/ketinat įsigyt? 

Atsakyti

Sveikos :)

Kur visos prapuolet :)

Aš sugebėjau apsirgt, gerai, kad taip dar gan nesunkiai, tik gerkle baisiai skauda ir tiek. Bet šiąnakt jau ir mažius porą kartų lyg ir bandė pakosėt, labai tikiuos, kad neužkrėčiau :(

Žiūrinėju mažiui skėtuką kokį vasaros kelionėms. Ar jūs turit/ketinat įsigyt? 

Labuka, sveikatėlės tau ir kuo greičiau pasveikt  :4u: 

Vakar diena kažkokia košmariška buvo, maže žiauriai nerami, į vakarą tiek verkė kad nebežinojau ką bedaryt jau. :unsure:  šiandien viskas gerai jau, man rods mum dantukai jau kalasi.

Mamytė penktadienį žuvies pavalgė ir mažei vėl žandai išberti, atrodo nedaug suvalgiau bet va sureagavo.

Skėtuko nepirksim, bet žiūrinėsim vežimą sportinuką mažesnį kad būtų lengva su mašina vežiotis, nes dabartinis mūsų vežimas gan didelis ir labai nepatogu būtų jį lankstyt ir vežiotis.

Buvo kalba apie maitinimo kėdutes, sakiau nepirksiu bet va susigundžiau ir užsisakiau  :rolleyes: 

Atsakyti
Labu,

Aš žiūrinėjau Avent garintuvą, bet kaina kanda, reiktų geros nuolaidos.
Nevalgiukai totalūs bernai buvo, na viduriniukas dar valgė, tikiuos mažylė bus valgi.

Mažoji vis keliasi naktimis, tiksliau visdar neišmiega naktį smile.gif, broliai irgi buvo tokie, buvo visko.

Kristulėle, sveikatos tau , kapanokis kuo greičiau smile.gif

Skėtuko neplanuoju pirkti, bent ne dabar, nes pereisim ant velykų į sportinę dalį, žiūrės kaip čia seksis mums ir ar bus patogu.

Murkyte, kaip gaila mažylės, tos alergijos verysad.gif.
Kolkas nereaguoja beveik mano mergina į mano suvalgytą maistą, tikiuos ir primaitint kai pradėsiu, su sunkumais nesusidurt.

Mažutė mano irgi jautri, kasdien vis ieškom, bet nerandam dantų ,nes būsena 🤐 jos .
Va prasidėjo 6-štas menuo ,etc bigsmile.gif

Laikykites mergaitės , išdygs anksčiau ar vėliau smile.gif

Kokią užsisakei kėdutę?

Aš Ikea imsiu , pas mama bus ir į namus dar mąstau, bet gal antrą imt ikea, neapsisprendžuu.

Dar kankinuos su H, bet jau šiandien lengviau nuo pietų , tikiuos jau geryn bus.
Tad šia gaida, jau merksiuos, nes pastaruoju metų jėgų 00.
.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neįtikėtina: 27 kovo 2017 - 00:01

Tomie tippy garintuvas trintuvas amazon dabar 60eur mačiau kainuoja. Aš tam psl dairausi jų. 

Viena moteris sakė pirko iš ten už 28eur garintuvą kuris prilygsta aventui bet į Lietuvą kiek žiūrėjau jo nesiunčia.

Kėdutę užsisakiau chico polly easy sunrise. Močiutė dėjos pinigais tai perpusę susimetėm :-) 

Keliausim pas gydytoja, sloga lyg ir praėjo jau tai gausim skiepą turbūt.

O mūsų bėrimas įdomus, jei išberia tai visada toj pačioj vietoj ant žando, ant vieno žando daugiau ant kito mažiau. 

Beje buvom su dičke pas akių gydytoja, tai gyd pamačius mažike sako iki metų laiko reikia ir ją atvesti patikrinti, nustebau, kaip ana patikrins jai tas akytes, šian užklausiu gydytojos.

Atsakyti
Labas rytas

Prisidedam prie neramiu smile.gif nors kai nesioji, vetai , metai, tai juokiasi, tai nzn, ar cia demesio stoka tik, ar skauda ka. Sia sav tetis komandiruotej, oi kaip sunku su dviem vienai.

Del vezimo, tai naudosiu sedima dali, bet sketuko vasarai gal irgi reiktu, kai jau sedes, kad isimesti i masina. Maitininimo kedute kol kas atstoja BB

Papildyta:
QUOTE(Murkyte20 @ 2017 03 27, 09:38)
...reikia ir ją atvesti patikrinti, nustebau, kaip ana patikrins jai tas akytes, šian užklausiu gydytojos.</p>

metuku laiko man pediatre sake akytes
Atsakyti

Iki metų reikia pas akių, ar bent gauti siuntimą. Jaučiu eisim vėl pas tą patį gydytoją, o ten eilės kelis mėnesius į priekį, tai reiks į metų pabaigą klausti kada duos siuntimą ir užsiregistruoti iš anksto.

Murkyte kaip gerai kad sloga praėjo, o maniškiui ne. Jau kelias dienas traukėsi snargliukai (bespalviai tokie) ir lengviau vaikas kvėpavo, o vakar vėl šniurkščia kažkur giliai. Blogiausia valgant, nes įtraukia į gerklę, springsta, pyksta tada. Vibrocil lašinau, nieko nepadėjo. Gal sakau per dažnai su jūros vandenuku ploviau ir traukiau, tai vėl užburko nosis. Man bent jau taip būna, jei ilgiau nei tris dienas plaunu nosį. Ketvirtadienį vėl keliausim pas gydytoją, pažiūrės kas ten jam yra.

Skėtuką turiu nuo dukros likusį, bet tokį lievą, jau grynai kai vaikšto vaikas, ir nereik ilgai sėdėti. O iki tol savo sportinuką naudosim, iš 3in1 komplekto. Mašinos bagažinė didelė, laisvai telpa.

Atsakyti