Įkraunama...
Įkraunama...

2016 lapkritinukai

Nu va gryzom is gyd. Maziuke kaip ir gerai bet šnopuoj per nosį kažkaip, atrodo kad būtų snargliukų bet kai traukiu niekas nesitraukia. Va vakare kai traukiam tai traukias nemažai tokie tąsūs. Tai kitą sav vėl keliausim tikrins, tada gal skiepys jau.

Va tas pats ir maniškiui. Ketvirtadienį važiuosim pas gydytoją, irgi įdomu ar skiepys.

Nu buvom sporte. Miega dabar lauke. Šiandien sugebėjo 6.30 vaikis atsikelt  :oh: Tai jau važiuojant į sportą užmigo, bet salėj pats prabudo, biškį papyko, bet šiaip normaliai viskas. Gal dabar numigs ilgojo miegučio.

Atsakyti
QUOTE(liberty666 @ 2017 03 20, 09:16)
Saunuole mergaite  4u.gif
Maniskes irgi rankos abi burnoj, seiliu upes, rubu nespeju keist, seilinukus pleso, nemegsta.
Tas budas man tai keistas atrodo, gal mazai apsisvietus situo klausimu, pvz dabar ivedziau i kose spinatus, tai kaip juos netrintus paduoti  blink.gif ir apskritai ten ideja kaip suprantu, kad vaikas sedi su visa seima, ir ragauja viska ka kiti,na isvis to neisivaizduoju, musu seimos maitinimasis matyt netinka biggrin.gif

Mūsų irgi netiktų valgiaraštis biggrin.gif, atskirai tektų .

Murkyte, vakare normalu,kad daugiau tasių, svarbu dienos metu nebėra ko traukt ir tik greičiau įsisveikt ir pikkolo berniukui.

Mano pana bunda rytais 6.30-6.45, neduos broliams pramiegot mokyklon ir žaidžia, kalbasi.

Man vėl H, jau ketvirtą dieną, nesuprantu antrą kartą po nėštumo, nuo ko, taip kankinuos, sienom lipu.Žvakutės nepadeda beveik verysad.gif
Atsakyti

Laba dienelę  :4u:

Aš pati apie blw jau kiek primiršus, prieš 4 metus domėjaus. Reiktų pačiai žinias atsinaujint. Bet šiaip, liberty, taip, galima ir visiem kartu maitintis, bet maistas ruošiamas turi būti atitinkamai tada. Tikrai ne bet ką galima duoti ir pan. Kadangi aš su dukra gyvenau pas tėvus, o ten mama šeimininkavo ir jos maistai buvo toli nuo tinkamų vaikui, tai aš paprasčiausiai gamindavau dukrau atskirai. Pradžioje duodavau tik garintas daržoves. O kadangi jų yra bele kiek, tai labai ir dukrai buvo smagu vis naujas bandyt. Uogas irgi be galo mėgo. O tuos pačius špinatus valgė su malonumu tik jau vėliasniam amžiui, ne 6 mėn. Man šis būdas tikrai artimas, tai ir sūnų žadu taip pat maitinti. 

Pikkolo, sveikatos mažiui :4u:

Maniškis tai nesivarto dar. Nuo pilvo tik sugeba kartais atsiverst ant nugaros. O nuo nugaros, tai tik kai padedi iki šono, o tada nuo šono jau pats. Bet užtat šliaužti pradėjo :)

O dantys tai iki šiol neprasikalė. Kalasi jau nuo 3 mėn, o vis dar neišlindo.

O tai nuo kokio amziaus dukra taip maitinai? Na darzoves isivaizduoju dar, o kaip paduoti mesa?

Atsakyti

Murkyte, vakare normalu,kad daugiau tasių, svarbu dienos metu nebėra ko traukt ir tik greičiau įsisveikt ir pikkolo berniukui.

Mano pana bunda rytais 6.30-6.45, neduos broliams pramiegot mokyklon ir žaidžia, kalbasi.

Man vėl H, jau ketvirtą dieną, nesuprantu antrą kartą po nėštumo, nuo ko, taip kankinuos, sienom lipu.Žvakutės nepadeda beveik verysad.gif

Ojei, žinau šitą "gėrį". Man padėjo proktoglyvenol žvakutės dukart dienoj. 

Linkiu, kad greičiau praeitų! 

Maniškis tai ilgai miega :) iki 9 išmiega :)

O tai nuo kokio amziaus dukra taip maitinai? Na darzoves isivaizduoju dar, o kaip paduoti mesa?

Dukrą maitinau nuo lygiai 6, nes ji jau 5.5 pradėjo sedėt, tai dar porą sav palaukėm. Mėsą troškindavau arba virdavau. Paduodavau mažais gabaliukais. Tokiais pailgais, kad suimt išeitų. Labai mėgo triušį, bet valgė ir kitas mėsytes. Paskui ir žuvį valgė. O vasarą tai uogų negalėdavo atsivalgyti. Akys tiesiog švytėdavo, kai pamatydavo :)

Atsakyti

Mano vyrui karts nuo karto sitas "geris "budavo, tai jam labiausiai zuikio taukai padejo. 

Del kelimosi mano irgi pradejo pries 7, o taip miego norisi :)

Ojei, žinau šitą "gėrį". Man padėjo proktoglyvenol žvakutės dukart dienoj. 

Linkiu, kad greičiau praeitų! 

Maniškis tai ilgai miega :) iki 9 išmiega :)

Dukrą maitinau nuo lygiai 6, nes ji jau 5.5 pradėjo sedėt, tai dar porą sav palaukėm. Mėsą troškindavau arba virdavau. Paduodavau mažais gabaliukais. Tokiais pailgais, kad suimt išeitų. Labai mėgo triušį, bet valgė ir kitas mėsytes. Paskui ir žuvį valgė. O vasarą tai uogų negalėdavo atsivalgyti. Akys tiesiog švytėdavo, kai pamatydavo :)

Oho kokia stipruole mergyte, anksti sedejo

Kaip tik apie maitinima delfi ziuriu su Urbonu laida yra, visai nieko

Atsakyti

Neįtikėtina greičiau išsivaduoti iš to "gėrio"  :4u: 

Tas maitinimo būdas iš vienos pusės gerai ima rankom, labiau dirba pirštukais ir gal greičiau išmoksta valgyt, bet būtų didelė baimė, kad pasprings. 

Mano panelė miega iki 9-10, bet užtat naktį pradėjo keltis valgyt.

Atsakyti
Sveikos, kaip greit mūsų mažyliai auga, mes ketvirtadienį važiuos skiepytis ir matuotis. Laiko visai neturiu, jei tik nelyja, tai lauke ir lauke.

O gal kuri mamytė turi tą garintuvą trintuva 2 in1, ar verta pirkti?
Atsakyti

Sveikos 

Atsakyti

Sveikos, kaip greit mūsų mažyliai auga, mes ketvirtadienį važiuos skiepytis ir matuotis. Laiko visai neturiu, jei tik nelyja, tai lauke ir lauke.

O gal kuri mamytė turi tą garintuvą trintuva 2 in1, ar verta pirkti?

Čia apie avent gal šneki?

Atsakyti

Tas maitinimo būdas iš vienos pusės gerai ima rankom, labiau dirba pirštukais ir gal greičiau išmoksta valgyt, bet būtų didelė baimė, kad pasprings. 

Mano panelė miega iki 9-10, bet užtat naktį pradėjo keltis valgyt.

Tas maitinimo būdas man patiko labai daug kuo. Bet ypatingai tuo, kad vaikutis mokomas būt savarankišku ir jam leidžiama bandyt įvairių skonių ir spalvų maistus. Dar kas svarbu su blw, kad vaikutis būtų maitinamas pienuku, nes pradžioje ten būna ragavimas, o ne valgymas, todėl pienelis išlieka pagrindinis maisto šaltinis. 

Kas dėl springimo, tai mūsų mažiai turi labai gerus instinktus -  viską, kas per didelis praryt, jie atryja ir išspjauna arba vėl kramto. Aš prieš maitinant dukrą prisižiūrėjau youtube klipukų, kaip tas atrijimas atrodo, kad būčiau pasirengus. Tai dukra buvo maitinama tik šiuo būdu ir nė karto nespringo. Tik po kiekvieno pavalgymo, prieš paguldant, reikia patikrinti burnytę, kad nebūtų likę maisto. 

Šiaip ačiū už diskusiją apie blw, nes man čia super būdas prisiminti, ką jau buvau gerokai primiršus  :4u: 

Laukiu nesulaukiu, kada mano mažius pradės ragavimus :)

O tai anksčiau nesikeldavo naktį? 

Maniškis naktį keliasi kokius 3-4 kartus :) o miega nuo 23 iki 9-10 :)

Atsakyti
QUOTE(Murkyte20 @ 2017 03 21, 14:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="laurija" data-cid="71520257" data-time="1490087247"><div><p>Sveikos, kaip greit mūsų mažyliai auga, mes ketvirtadienį važiuos skiepytis ir matuotis. Laiko visai neturiu, jei tik nelyja, tai lauke ir lauke.
O gal kuri mamytė turi tą garintuvą trintuva 2 in1, ar verta pirkti?</p></div></blockquote><p>Čia apie avent gal šneki?</p>

koks fainas tas trintuvas, apziurejau, tik nezinia ar verta investuot, 100 euru, o realiai pusmeciui, paskui jau tiek netrini hmm.gif

Mano maze irgi buvo cia pries 2 sav sugalvojus vel nakti keltis, nzn kodel, dabar vel grizdineja i ritma, valgo 11 ir 7paskui

Kristutele gerai , kad apie youtube parasei, paziurejau, ir nusprendziau , kad tikrai ne mano nervams toks maitinimas biggrin.gif senoviskai valgysim biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liberty666: 21 kovo 2017 - 13:47

Tai čia rimtai jūsų mažiai buvo nustoję naktim valgyt? :) mano dar nė vienos nakties tokios nebuvo  :D o galėtų, nes biški vargina :)

Kiekviena mama žino, kas geriausia jos mažyliui :4u: 

Atsakyti