Įkraunama...
Įkraunama...

2016 lapkritinukai

Laba rytą,

Mes turim elektrinį, bet man asmeniškai, jis nėra patogus. Bet kur nepastatysi, nes labai stipriai garuoja, bent jau musu. Tai zadu pirkt puodą dujinei, kur dedasi dar vienas puodas ir jame galima garint.

Beje, kalant apie primaitinimą. Ar kas nors žadat maitinti pagal blw?

Atsakyti

Laba rytą,

Mes turim elektrinį, bet man asmeniškai, jis nėra patogus. Bet kur nepastatysi, nes labai stipriai garuoja, bent jau musu. Tai zadu pirkt puodą dujinei, kur dedasi dar vienas puodas ir jame galima garint.

Beje, kalant apie primaitinimą. Ar kas nors žadat maitinti pagal blw?

Čia yas blw tai maitinimas netrinant produktų kiek suprantu taip? 

Atsakyti

Murkyte20, čia labiau esmė yra duoti vaikučiui pačiam maitintis. O galima duot ir trintas košes, tik kad padedant jam pripildytą šaukštą, kurį jis pats galėtų įsikišt į burną :) bet šiaip taip, aš dukrą kai maitinau, tai trintos sriubos ar košės būdavo retesni atvejai, nes pradžioj sunku jiems tuos šaukštus suvaldyt :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristutele: 19 kovo 2017 - 11:59
QUOTE(Kristutele @ 2017 03 19, 12:57)
<p>Murkyte20, čia labiau esmė yra duoti vaikučiui pačiam maitintis. O galima duot ir trintas košes, tik kad padedant jam pripildytą šaukštą, kurį jis pats galėtų įsikišt į burną smile.gif bet šiaip taip, aš dukrą kai maitinau, tai trintos sriubos ar košės būdavo retesni atvejai, nes pradžioj sunku jiems tuos šaukštus suvaldyt smile.gif</p>

o tai ka valgo be kosiu ir sriubu?
Atsakyti

Aš pradžioje duodavau pagrinde daržoves - labai mėgo brokolius, morkas, batatus. Paskui vasarą ir uogas valgydavo. Iš esmės tai tą patį, ką ir kiti vaikučiai, tik ne košės pavidalu :)

Atsakyti

Bet toks maitinimo budas tai jau gerai  sedincuam vaikui maitinimo kedutei. Cia mamos kantrybes isbandymas man:) gerai pavykdavo su dukra?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liberty666: 19 kovo 2017 - 21:07

Taip, liberty, tai išties tik pilnai sėdinčiam vaikui. Man tai šis būdas pasorodė gerokai artimesnis ir natūralesnis, todėl jį ir pasirinkau. Perskaičiau porą knygų apie tai ir viskas ėjosi puikiai :) o dukrai irgi labai gerai sekėsi. Nė vieno karto nespringo, o ir iki šiol nėra jokių problenų su maistu. Valgo praktiškai viską :)

Atsakyti
Na kaip negaluojantys vaikiukai laikosi?

Domėjausi apie šį metodą, bet nežinau ar maitinsimes pagal jį ,kažkas stabdo , gal be reikalo.
Mano berniukai vaikystėj abu baisūs nevalgiukai buvo , mažasis ypatingai , tikiuos mažylė už abu pavalgys.

Kokia mazgė mano irzli, verkia vis, rankos iki alkūnių burnoje, dentinox nepadeda beveik.Kol jai išdygs jie, tai išsikankins, o kaltis gali oj kaip ilgai . unsure.gif

Mano panička jau tris dienas apsiverčia sąmoningai ir nemažai nuo nugaros ant pilvo, tokia patenkinta, akys didelės, masažai naudos duoda daug jai.Tik žiūrėk dabar ją.
Atsakyti
QUOTE(Neįtikėtina @ 2017 03 20, 01:14)
Na kaip negaluojantys vaikiukai laikosi?

Domėjausi apie šį metodą, bet nežinau ar maitinsimes pagal jį ,kažkas stabdo , gal be reikalo.
Mano berniukai vaikystėj abu baisūs nevalgiukai buvo , mažasis ypatingai , tikiuos mažylė už abu pavalgys.

Kokia mazgė mano irzli, verkia vis, rankos iki alkūnių burnoje, dentinox nepadeda beveik.Kol jai išdygs jie, tai išsikankins, o kaltis gali oj kaip ilgai . unsure.gif

Mano panička jau tris dienas apsiverčia sąmoningai ir nemažai nuo nugaros ant pilvo, tokia patenkinta, akys didelės, masažai naudos duoda daug jai.Tik žiūrėk dabar ją.

Saunuole mergaite 4u.gif
Maniskes irgi rankos abi burnoj, seiliu upes, rubu nespeju keist, seilinukus pleso, nemegsta.
Tas budas man tai keistas atrodo, gal mazai apsisvietus situo klausimu, pvz dabar ivedziau i kose spinatus, tai kaip juos netrintus paduoti blink.gif ir apskritai ten ideja kaip suprantu, kad vaikas sedi su visa seima, ir ragauja viska ka kiti,na isvis to neisivaizduoju, musu seimos maitinimasis matyt netinka biggrin.gif
Atsakyti

Maniškis pradėjo vartytis ir gultuke bando sėstis. Tai ramybės nebus. 

O sloga tai kažkokia keista. Kai miega normaliai kvėpuoja, pradeda šniurkščiot tik kai padrėkinu, ir išsiurbiu tik labai stipriai traukiant, tokias permatomas gleives. Bet kad vaikiui nelabai trukdo ta sloga. Ketvirtadienį užrašė skiepui ateit, bet jei jis dar sniurkščios, tai neskiepys, bet bent gydytoja apžiūrės ar neblogėja. Bet šiandien jaučiu į sportą varysim, vis viena ten neturim artimo kontakto su kitais.

Primaitinti pradėsiu nuo pusės metų ir įprastu būdu. Bet visai nelaukiu. Dabar taip patogu, tik papą kyšt.

Atsakyti

Nu va gryzom is gyd. Maziuke kaip ir gerai bet šnopuoj per nosį kažkaip, atrodo kad būtų snargliukų bet kai traukiu niekas nesitraukia. Va vakare kai traukiam tai traukias nemažai tokie tąsūs. Tai kitą sav vėl keliausim tikrins, tada gal skiepys jau.

Mano dičkė jau 140 ūgis, dievi tuoj mane praaugs  :blink:  :D 

Neįtikėtina šaunuolė.kad vartos :-) mes dar ne, sukas ant šono atrodo tiek nedaug trūksta kad apsiverstų bet dar ne, mūsų mankštos dabar sustojo kol sloguoja.

Atsakyti

Laba dienelę  :4u: 

Aš pati apie blw jau kiek primiršus, prieš 4 metus domėjaus. Reiktų pačiai žinias atsinaujint. Bet šiaip, liberty, taip, galima ir visiem kartu maitintis, bet maistas ruošiamas turi būti atitinkamai tada. Tikrai ne bet ką galima duoti ir pan. Kadangi aš su dukra gyvenau pas tėvus, o ten mama šeimininkavo ir jos maistai buvo toli nuo tinkamų vaikui, tai aš paprasčiausiai gamindavau dukrau atskirai. Pradžioje duodavau tik garintas daržoves. O kadangi jų yra bele kiek, tai labai ir dukrai buvo smagu vis naujas bandyt. Uogas irgi be galo mėgo. O tuos pačius špinatus valgė su malonumu tik jau vėliasniam amžiui, ne 6 mėn. Man šis būdas tikrai artimas, tai ir sūnų žadu taip pat maitinti. 

Pikkolo, sveikatos mažiui :4u: 

Maniškis tai nesivarto dar. Nuo pilvo tik sugeba kartais atsiverst ant nugaros. O nuo nugaros, tai tik kai padedi iki šono, o tada nuo šono jau pats. Bet užtat šliaužti pradėjo :)

O dantys tai iki šiol neprasikalė. Kalasi jau nuo 3 mėn, o vis dar neišlindo.

Atsakyti