Įkraunama...
Įkraunama...

2016 lapkritinukai

Mes po šiandienos apžiūros ir skiepo :) Oficialiai pasivijom neankstukus :) Per 40 dienų priaugom 800g ir net 5 cm. Dabar : 62 cm ir 6100 g :)

Skiepas praėjo net geriau nei ana kartą. Jin tik įkvėpė nepatenkinta pradėt raudoti ,bet iškart nukalbinau, O dar jai už viską ten toks virš galvos kalbėjęs kalendorius buvo daug idomiau..Tai po akimirkos pamiršo kad ten kažkas dūrė biski... Tikiuosi kaip ir ana kartą temperatūra nekils .

Pana labai pamilus savo nykštį, nuolat čiulpia vietoj soskes. Biski pasikeitė naktinio miego valandos mergyna, truputį su manosiomis nesutampa, na bet kažkada bus tas laikas kai ismiegos visą naktį.. :)

Atsakyti

Mano ir suslogavo. Tai naktis kosmaras  :oh: 

Atsakyti
QUOTE(uzsiemusi @ 2017 03 15, 19:42)
<p>Mes po šiandienos apžiūros ir skiepo smile.gif Oficialiai pasivijom neankstukus smile.gif Per 40 dienų priaugom 800g ir net 5 cm. Dabar : 62 cm ir 6100 g smile.gif</p><p></p><p>Skiepas praėjo net geriau nei ana kartą. Jin tik įkvėpė nepatenkinta pradėt raudoti ,bet iškart nukalbinau, O dar jai už viską ten toks virš galvos kalbėjęs kalendorius buvo daug idomiau..Tai po akimirkos pamiršo kad ten kažkas dūrė biski... Tikiuosi kaip ir ana kartą temperatūra nekils .</p><p></p><p style="text-align:center;">Pana labai pamilus savo nykštį, nuolat čiulpia vietoj soskes. Biski pasikeitė naktinio miego valandos mergyna, truputį su manosiomis nesutampa, na bet kažkada bus tas laikas kai ismiegos visą naktį.. smile.gif</p><p></p><p></p><p></p>

mano irgi pirsta ciulpia, vis bandau atimt, bet soske ispjauna, ir vel ziurek nykstys blink.gif

keliu savaiciu jus gimet?
maniske svoriu tai seniai prisivijo, bet raida tai kaip 4 men, o ne 5
Atsakyti

Mano ir suslogavo. Tai naktis kosmaras  :oh:

Mums šiandien geriau, netikėjau kad vibrocil pades. Tik jau laaaabai nepatinka kai traukiu snargliukus, nu bet čia turbūt visiem nepatinka :-) 

Gydytoja sakė inhaliuotis su arbatmedžio aliejumi.

Atsakyti

Nepatinka ir maniskiui, rekia lyg skerdziamas. Mum gydytoha vaistu nerekomendavo, tik juros vandeni ir palasint kambary arbatmedzio arba eukalipto aliejaus. Turiu abieju, kazin kuris geriau?

Sveria 7,360 kg ir yra 65 cm ugio, priaugo 400 g ir 2,5 cm.

Atsakyti

Nepatinka ir maniskiui, rekia lyg skerdziamas. Mum gydytoha vaistu nerekomendavo, tik juros vandeni ir palasint kambary arbatmedzio arba eukalipto aliejaus. Turiu abieju, kazin kuris geriau?

Sveria 7,360 kg ir yra 65 cm ugio, priaugo 400 g ir 2,5 cm.

Puikiai augat! 

Kuris geriau velns žino, aš šiuose reikaluose žalia  :D  lauksim žinančių nuomonės.

Atsakyti

mano irgi pirsta ciulpia, vis bandau atimt, bet soske ispjauna, ir vel ziurek nykstys blink.gif

keliu savaiciu jus gimet?
maniske svoriu tai seniai prisivijo, bet raida tai kaip 4 men, o ne 5

Aš irgi traukiu pirštą ir kisu soske, kuri po poros akimirku vėl išspjauta būna..

Gimė maniške 35 sav. .Raida kiek čia lyginu irgi gal kiek nepasivijo, nes žaisliukų dar neišlaiko rankyteje, nors į viską reaguoti palyginus su sūnumi,kuris gimė 37sav, pradėjo anksčiau. 

Na, skiepas praėjo be temperatūros ir ši karta :)

Sūnus kai pradėjo šypsotis ( gan vėlai) ,tą pačią akimirką pradėjo juoktis iki zagsejimo ..Ir viskas jam buvo juokinga :D..Ir toks iki dabar.. :D... Niu mergycka anksti šypsotis pradėjo , bet nusijuokė tik šiandien porą kartų ir tas pats juokas jai tik kartą juokinga ... :D...Kokie tie vaikai skirtingi..

Atsakyti

Uzsiemusi tikrai skirtingi :-) 

Maniškė irgi nusijuok 2-3kartus tokiu pusėtinu juoku ir vsio, daugiau šypsena, nein labai prajuokint  :D 

O tas vaikų juokas toks mielas ausiai, praskaidrin nuotaiką iškart, tai norėtųsi kad daugiau juoktųs  :rolleyes: 

Atsakyti

Beje ar jūsų mažiukai paguldyti ant pilvo siekia su rankytėm žaislą paimt, padėtą prieš jį? 

Atsakyti

Mano zaislu i prieki nesiekia, tiesiog ziuri, rankose jau gerai abejose laiko, ir perima is vienos i kita, juokiasi daug ir garsiai, bet cia si menesi labai palinksmejo :) i sona viena tik vercias, pirmadieni keliaujam del masazu grafiko

Atsakyti

Sveikos, lapkritukų mamytės,

Kažkaip visai apleidau sm. Tos veiklos su dviem mažiais namie per akis, kad net kartais nepastebiu, kaip dienos lekia :) visos jos vienodos ir atrodo nesupranti, ar čia pora dienų praėjo, ar savaitė :)

Bet šiandien kažkaip smalsumas nugalėjo, įdomu pasidarė, kaip gi gyvuoja lapkritukai :) 

Mes tai augam šauniai. Vyrutis 4mėn svėrė 7.8kg ir 68cm. Laukiu šiltesnių orų, bandysim gal baseinuką pradėt lankyt, nes tonusiukai padidėję, tai turėtų padėt jam atsipalaiduot. 

Atsakyti

Kristutele senai matyta jau  :4u:  kokie dideli jau jūs :-)

Šiandien pradėjau žiūrėt garų puodus, ar verta pirkt? Elektrinį ar ant dujinės geriau? 

Atsakyti