Įkraunama...
Įkraunama...

2016 lapkritinukai

tai geras svoris, ideali mergyte smile.gif

:rolleyes:  tai gal neverta sunerimt?

Jei pieno būtų mažai tai pastebėčiau manau. Dabar ji sysioja kakoja linksma ir t.t.

Beje mankštų skiria 18vnt metams, tai visas dabar ir išnaudosim. Man tas pats kaip masažai, nu bent šiandien masažavo ją kaip iki šiol.

Atsakyti
QUOTE(Murkyte20 @ 2017 03 08, 20:16)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="liberty666" data-cid="71492473" data-time="1488995435"><div><p>tai geras svoris, ideali mergyte vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p> rolleyes.gif  tai gal neverta sunerimt?</p><p>Jei pieno būtų mažai tai pastebėčiau manau. Dabar ji sysioja kakoja linksma ir t.t.</p><p></p><p>Beje mankštų skiria 18vnt metams, tai visas dabar ir išnaudosim. Man tas pats kaip masažai, nu bent šiandien masažavo ją kaip iki šiol.</p>

Nu taigi aišku nerimaut nėr ko, ne visiems rinkias augint, spės svorio priaugt mergina.
Paguosiu , mano vyresnėlis gimė 3700 ir 56, sliekas, valgė blogai su ašarom , praktiškai nieko iki 6metų, matėsi visos gyslos , išbalęs(kas matydavo), pripaišydavo ligą.Vaizdas tikrai, ieškojau visko kotik įmanoma, a vdrug kas negerai, serga, tyrimų nnn.Kagi atėjus 8 metam pradėjo valgyt, svoris augt , iki 8 buvo virš 20 tik.Dabar 13 metų 170, 44dydis, 70kg.vaikinukas.Mažis tokspat , truputį didesnis 23 su kapeikom.8ti metai eina, normalus.Jau nebeieškau nieko, tokspat nevalgus .Viską ką jiems reik, jie pasiims.Panelytė tavo tikra, kad tik laiminga ir sveika 4u.gif

Mačiau, pasicekavinau, lapkritinukai jau yra bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neįtikėtina: 08 kovo 2017 - 20:38

Nu taigi aišku nerimaut nėr ko, ne visiems rinkias augint, spės svorio priaugt mergina.
Paguosiu , mano vyresnėlis gimė 3700 ir 56, sliekas, valgė blogai su ašarom , praktiškai nieko iki 6metų, matėsi visos gyslos , išbalęs(kas matydavo), pripaišydavo ligą.Vaizdas tikrai, ieškojau visko kotik įmanoma, a vdrug kas negerai, serga, tyrimų nnn.Kagi atėjus 8 metam pradėjo valgyt, svoris augt , iki 8 buvo virš 20 tik.Dabar 13 metų 170, 44dydis, 70kg.vaikinukas.Mažis tokspat , truputį didesnis 23 su kapeikom.8ti metai eina, normalus.Jau nebeieškau nieko, tokspat nevalgus .Viską ką jiems reik, jie pasiims.Panelytė tavo tikra, kad tik laiminga ir sveika 4u.gif

Mačiau, pasicekavinau, lapkritinukai jau yra bigsmile.gif

Paguodei, dėkui  :4u: 

Mano vyresnėlė gimė 4kg o 3mėn svėrė 6050kg, o mažylė 3mėn 6200kg. Palyginu jas vis, tai manau viskas čia mum gerai :-) 

Atsakyti

Nupirkau migduką mažiui. Iš pradžių tik pakramtyti ėmė, o dabar su juo dieną užmiega. Vakar pirmą kartą užmigo su juo pats, nešiojau nešiojau, pyko, rietėsi, verkė, paguldžiau į vežimuką, soskę į burną ir migduką į rankas ir tylu tylu, žiūriu miega jau  :) Tik baisu kažkaip kad ant veido užsimeta. Bet vat nakčiai neima niekaip, reikia man būti šalia kol įminga kietai, o tai vis su rankyte ieško.

Atsakyti

Na mes po TA, sveriam 7,2kg ir 66cm; 

gavom skiepu, tai apsiverke kaip turi but, ziuresim kaip vakare bus. 

Migduka mes irgi turim, bet jai tas pats, ar merliukas, ar migdukas :)

Del uzmigimo, tai maniske jei nori miego, i lovyte, ant soniuko ir miega, nereik man buti, bent kol kas

Atsakyti
Mažė miega su migduku nuo gimimo ir merliuku, tik migduką pradėjo pripažinti nesenai, taip sąmoningai.Valgo, aš nuimu nuo galvos, ji šast atgal jį ant veido(akių, nosies), vėl pastumiu, ji vėl atgal, pabudus naktį valgyt, visad rankutėm ieško, įsikabina.Pati dedu šalia, toli nereik niekur jai.
Viena neužmiega, tik su manim ir (.)

Mes po vizito irgi, gavom skiepų.Jautri mano panelė, vėl verkė gailiai, sakė yra tokių jautruolių.Net išbalo dūrio metu ir kaip paleido ašaras, net raudona, pamaitinau, nurimo.Nerami tokia buvo , bet užmigus, žūrėsim kaip naktis ir šis kartas.Vit D paliko dar mėn.po du lašiukus ir yra .64cm.,o va priaugo per beveik 1,5mėn.1.700. 7,400, kad nieko nedarė tik (.) okupavus buvo, ištisai.Galėtų po tiek neaugt kaskart, va aną 400 buvo, nes sunku daros.Vos kėdutė danešiau su ja, su mano nugara sunkoka.
Papildyta:
Liberty, tavo ankstukė, o va kaip gražiai auga mergina, skirtumo nėra beveik. Šaunuolė. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neįtikėtina: 09 kovo 2017 - 22:33

Liberty Neįtikėtina su puikiu TA puikiai auga mergaites  :4u: 

Mes migduką turim bet kažkaip nelabai draugaujam, mieliau merliukas. 

Čia kalbat apie 4mėn skiepą? Irgi į kojytę leidžia? 

Atsakyti

Taip, 2 skiepai , vienas skaudus . Reakcijos kol kas ner, rami miega. 

Neitiketina, sauniai priaugot, vien mp valgydamos. 

O mums nuo tada kai pradejom darzoviene, susitvarke viduriukai, jokiu avariju iki pazastu , kasdien normalia spalva ir konsistencija:) ir lengvai, be jokiu asaru, zodziu labai tinka

Atsakyti

Taip, 2 skiepai , vienas skaudus . Reakcijos kol kas ner, rami miega. 

Neitiketina, sauniai priaugot, vien mp valgydamos. 

O mums nuo tada kai pradejom darzoviene, susitvarke viduriukai, jokiu avariju iki pazastu , kasdien normalia spalva ir konsistencija:) ir lengvai, be jokiu asaru, zodziu labai tinka

Ir vėl du.vajė. turbūt panaši reakcija bus kaip po 2mėn skiepo.

Atsakyti
Labas rytas,

Mano panelė atlaikė skiepą šįkart lengviau, nebuvo pasinėrus į isteriją ištisai ir rankinė.Su temperatūra visą dieną ant rytojaus, kažkaip paryčiais sukyla kaip ir dviejų mėn., bet šeštadienį nebuvo jau.

Liberty, kaip taviškė atlaikė?
Dėl viduriukų tai džiugu , vaikas nesikankina daugiau , fainiai.
Maniškė būna kas antrą ir kas trečią, bet dažniausiai kasdien ir porą kart net.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neįtikėtina: 13 kovo 2017 - 07:48

Labas rytas,

Mano panelė atlaikė skiepą šįkart lengviau, nebuvo pasinėrus į isteriją ištisai ir rankinė.Su temperatūra visą dieną ant rytojaus, kažkaip paryčiais sukyla kaip ir dviejų mėn., bet šeštadienį nebuvo jau.

Džiugu, kad lengviau pernešėt skiepą.

Mūsų ketvirtadienį laukia skiepukas.

Dėl kakojimo kažkaip nebe taip stresuoju. Būna daro kas dien, būna po dviejų ar trijų dienų, net po penkių. Bet esmė kad daro pati, to duphalac gėrėm gal tik apie porą savaičių ir vsio :-) 

Atsakyti
QUOTE(Neįtikėtina @ 2017 03 13, 08:48)
Labas rytas,

mano irgi i ryta pakilo iki 37.5, iki vakaro nukrito, siaip viskas ok
jau laukiu , kad greiciau sedetu, tai biski galetu pati zaisti, uzsiimti, dabar jau gulet nebenori, veiklos reik
Atsakyti