Įkraunama...
Įkraunama...

2016 lapkritinukai

Taip, darzoviene su savo pienu darau , dedu bulve, morka, cukinija, briuselio kop. Siandie  bandysiu obuolio pagrenmzti, siaip kai valgau duodu palaizyt, tai prisitraukia tanka is visu jegu, kad tik neatitraukciau  :D

Nori ragaut vaikas  :D 

Mano maže žiūriu irgi stebi kai valgom. Šiandien keliausim pas gyd :-) 4mėn mum šiandien  :wub: 

Atsakyti

Bet ar ne per anksti dar dantims kaltis....Žiuriu, ne tik maniške rankutes griauzia...:D ...Bet maniške prieš porą dienų pradėjo viena nykštuką čiulpti vietoje viso kumščio... :D ..

Mums pas pediatre kitą savaitę :)

Atsakyti

Bet ar ne per anksti dar dantims kaltis....Žiuriu, ne tik maniške rankutes griauzia... :D ...Bet maniške prieš porą dienų pradėjo viena nykštuką čiulpti vietoje viso kumščio... :D ..

Mums pas pediatre kitą savaitę :)

Kitiems vaikams būna ir 4mėn dantukai išdygsta :-) 

Atsakyti
QUOTE(Murkyte20 @ 2017 03 08, 11:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="liberty666" data-cid="71491076" data-time="1488960007"><div><p>Taip, darzoviene su savo pienu darau , dedu bulve, morka, cukinija, briuselio kop. Siandie  bandysiu obuolio pagrenmzti, siaip kai valgau duodu palaizyt, tai prisitraukia tanka is visu jegu, kad tik neatitraukciau  biggrin.gif</p></div></blockquote><p>Nori ragaut vaikas  biggrin.gif </p><p>Mano maže žiūriu irgi stebi kai valgom. Šiandien keliausim pas gyd :-) 4mėn mum šiandien  wub.gif </p>

Su menesiadieniu 4u.gif

nemanau , kad dantys cia jiems, siaip toks laikas , kad viska griauzti ir ciulpti
Atsakyti

Nu va po gyd po mankštų, tai maže nuvargo. Šiandi kvaila diena dar nusiuntė kardiogramą darytis ti visur lakstyt jau teko kad suspėt. 

Pasakiau kad pas ortopedą norim sako o tai nebuvot, sakau mūsų ana gyd niekur nesiuntė.sako ti kaip taip nežiūri iki mėnesio vaikus siunčiam visada. Tai va gavom siuntimą.

Priaugom 200gr tik, tai aišku daržovienę sako įsiveskit gal svoris pajudės ir aišku mišinuką vieną sykį duot, tik nežinau kaip jeigu ji jo neima.

Atsakyti

As tai nieko neduociai, svarbu prieaugis yra. O ar tau atrodo kad jai maisto truksta?

Atsakyti

As tai nieko neduociai, svarbu prieaugis yra. O ar tau atrodo kad jai maisto truksta?

Nu man neatrodo kad trūksta. Aš sakiau kad vyresnėlė mano irgi nepriaugdavo daug svorio gal genai mūsų tokie. 

Atsakyti

Su menesiadieniu 4u.gif

nemanau , kad dantys cia jiems, siaip toks laikas , kad viska griauzti ir ciulpti

Ačiū  :mirksiukas: 

Atsakyti
Liberty, mes irgi ryt skiepui pagaliau važiuojam, nelaukiu visai.
Kaip skaniai valgot biggrin.gif

Aš neprimaitinsiu , svarbu betkoks gramas dabar, nepanaši panelytė į nedavalgiusią Murkyte.Nors mama pati mato, jaučia kaip jos vaikas.Mano pana nemažai jaučiu bus priaugus pirmąkart, nes nieko nedarė tik valgė, o ypač naktimis aną mėnesį.
.Su mėnesiadieniu bigsmile.gif panelytę.

Dantys gali, penktas mėnio eina, vaikas neramus, verkia, pyksta, ne taip kaip anksčiau.Tik deja tai gali užsitesti ir iki dviejų mėn.kol prasikals, gaila vaiko labai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neįtikėtina: 08 kovo 2017 - 16:07

Nu man neatrodo kad trūksta. Aš sakiau kad vyresnėlė mano irgi nepriaugdavo daug svorio gal genai mūsų tokie. 

O koks svoris dabar ir ugis?

Atsakyti

Neįtikėtina ačiū :-) 

Mus skiepys kitą savaitę.

Liberty 63cm (nors rūbus nešiojam 68cm jau) svoris 6.4kg.

Atsakyti
QUOTE(Murkyte20 @ 2017 03 08, 18:10)
<p>Neįtikėtina ačiū :-) </p><p></p><p>Mus skiepys kitą savaitę.</p><p></p><p><strong>Liberty</strong> 63cm (nors rūbus nešiojam 68cm jau) svoris 6.4kg.</p>

tai geras svoris, ideali mergyte smile.gif
Atsakyti