Įkraunama...
Įkraunama...

2016 lapkritinukai

Nezinau kas tam vaikui pasidare, bet kasnakt nuo 5.20 verkia labai. Vel grizom prie sab simplex, nes lyg pilvuka pucia, tiek raitosi. Jau ir geruju bakteriju vyras nupirko. Nu mazu pades.

Isbandem maudynes su ratu. Jega. Isvis dabar maudymasis ziauriai patinka, tiek pliuskenasi, taskosi su kojom.

Gal tikrai pučia, kad greičiau praeitų tik  :4u: 

Bet vandens tada tenka daug pripilt į vonią ane? 

Atsakyti

Na taip, vonią pilną reik prileist. Pamenu kai gimė dukra, tai per pirmus 6 mėn, per mėnesį vandens 2 kūbais daugiau išnaudodavom nei iki tol. Na bet ką dabar.

Atsakyti

Mano pupai pabėrė žandukus tokiais raudonais plėmais, poto tas plėmas tampa toks šiurkštus ir lupinėjasi odelė, nepraeina, kuom tept? 

Atsakyti

Bepanthen-exam. Naujas tepaliukas tinkamas tokiem paberimam.

Atsakyti

Bepanthen-exam. Naujas tepaliukas tinkamas tokiem paberimam.

Mėginsim. O čia alergija kažkam turbūt taip pasireiškė mum? 

Atsakyti

Bepanthen anti-exem, toks pilnas pavadinimas https://www.vaistine...1&image=82193_1

Atsakyti

Bepanthen anti-exem, toks pilnas pavadinimas https://www.vaistine...1&image=82193_1

Ačiū, radau :-) 

Atsakyti

Oho kiek daug!  Pavydėtina  :thumb_yello:

Neįtikėtina mums tik.pasvajot apie tokius nutraukto pieno skaičiukus  :ax:

Siuntimo pas ortopedą prašysiu, nieks.per galvą neduos jeigu pasitikrinsim :-) 

Ai bus tikrino logopedė, sakė 6mėn vėl pasirodyt. Rekomendavo duoti šiurkščius daiktus rankom kad liestų, davė biguduką plaukų  :D  

Dėl kombio dar nežiūrėjau,nors reiktų jau plonesnio. :hmm:

Dukterėčios atsiminus uzklausiau, tai sake, kad siunčia tikrai pas ortopeda lyg visus, bet kada būtent, tai turbūt priklauso jau nuo kiekvieno pediatro.

O ką logopedė tikrino ? Gal ta gyslelę po liežuviu, bet ta lyg odontologė tikrina...

Mes šauniai šeštadienį pasisvečiavom...Pas mano mama, tada pas vyriausia seserį.. daug labai visur veidu buvo, mažė visiem tik šypsenas metė, iš ranku į rankas visiems ėjo ... :D didzkis su antros eilės puseserem duko iki negalėjimo tiesiog... :D

Atsakyti
Nemačiau dar tepaliuko šito, reik įsigyt .

Mano mažei matyt dantys dygsta,(pradėjo varginti ją),vieni baigiasi etapai, kitas prasideda.Zirzia, nevalgo, tampo (.), verkia, nemiega , vakar vidurius paleido .Nepaleidžia pirštų i iš burnytės ir viską burnon grūda , verkia"kanda".Patepu dentinox'u.

Moterytės su mūsų diena !
Atsakyti
Su svente mamukai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Didzkiui pripirkau kruva tulpiu, isejo vyriokas

Maniskes irgi rankos istisai burnoj, galetu tai iki alkuniu susikistu biggrin.gif jau darzoviene pilnnai isivedem, bulves pakeiciau saldziom, daug skaniau valgo mergina.

Ryt keliausim skiepo, tai bus asaru pakalne
Atsakyti

Dukterėčios atsiminus uzklausiau, tai sake, kad siunčia tikrai pas ortopeda lyg visus, bet kada būtent, tai turbūt priklauso jau nuo kiekvieno pediatro.

O ką logopedė tikrino ? Gal ta gyslelę po liežuviu, bet ta lyg odontologė tikrina...

Mes šauniai šeštadienį pasisvečiavom...Pas mano mama, tada pas vyriausia seserį.. daug labai visur veidu buvo, mažė visiem tik šypsenas metė, iš ranku į rankas visiems ėjo ... :D didzkis su antros eilės puseserem duko iki negalėjimo tiesiog... :D

Įkišo pirštą į burną liežuvį tikrino ar laisvas. Aš ir nesu mačius kad tokį mažą žmogeliuką logopedas tikrintų  :D 

Atgyvenom pilvukų pūtimus, daba dantys prasidės. Mes irgi rankas burnoj laikom, seilės kaip iš krano  :D 

Liberty ką dar duodi? Ar į daržovienę įpili savo pienuko? 

Su mūsų dienele visas   :4u: 

Atsakyti

Taip, darzoviene su savo pienu darau , dedu bulve, morka, cukinija, briuselio kop. Siandie  bandysiu obuolio pagrenmzti, siaip kai valgau duodu palaizyt, tai prisitraukia tanka is visu jegu, kad tik neatitraukciau  :D 

Atsakyti