Įkraunama...
Įkraunama...

2016 lapkritinukai

Mano mažė antra naktis ismiega nuo vidurnakčio iki 7 val ryto  :yahoo: ..Įdomu ar čia taip laikinai ar  visam gal jau...Pirmą naktį po tiek valandų kai ėmė valgyti kad kuomet paėmiau vertikaliai kad atsiriaugetu tapom abi tiesiog šlapios kiaurai..Šiandien maitinau kol užsnūdo tai ramiai viskas ir subėgo kur reikia žemyn....Tada dar 2.5 val pasnaude....As per tą laiką išleidžia vyrus ir pat pasinaudoti dar.. :) 

Ryt anksti ryte keliaujame namiškių į Kauną lankyti :) 

Atsakyti

Mano mažė antra naktis ismiega nuo vidurnakčio iki 7 val ryto  :yahoo: ..Įdomu ar čia taip laikinai ar  visam gal jau...Pirmą naktį po tiek valandų kai ėmė valgyti kad kuomet paėmiau vertikaliai kad atsiriaugetu tapom abi tiesiog šlapios kiaurai..Šiandien maitinau kol užsnūdo tai ramiai viskas ir subėgo kur reikia žemyn....Tada dar 2.5 val pasnaude....As per tą laiką išleidžia vyrus ir pat pasinaudoti dar.. :)

Ryt anksti ryte keliaujame namiškių į Kauną lankyti :)

O kaip smagiai!  :victory2: 

Mes iki puse 6 išmiegam jau irgi kelinta naktis :-) 

Uzsiemusi gal rasei neatsimenu, o jus tikrino ortopedas dėl klubų? 

Man masažistė sako kad reikėtų mergaites tikrint, sako juk joms gimdyti ateitį reikės ir t.t. tai mastau prašyt siuntimo pas ortopedą kad patikrintų.

Atsakyti
Sveikutės,

Užsiėmusi mūsų vyrutis panašiai išmiega nui 23 iki 6 ryto, pavalgo ir dar iki 9 pamiega:)

Nusitraukiau pienuko, šiandien vakare į koncertąsmile.gif tikiuosi vyras susitvarkys, buteliuko mažasis nepripažįsta, teks su šaukštuku.

Merginos o kaip su vartymusi pas jus reikalai? Mūsų vyrutis jau gana laisvai vartosi, jam matosi tiesiog malonumas, ypač nuo nugaros ant pilvo, tai smaginasi visad:) pirmasis sūnus irgi labai panašiu metu pradėjo vartytis, net šeip kiek žinau labai skirtingai vaikučiai pradeda!
Atsakyti

As vienu kartu nutraukiu nuo 60 iki 120 ml, priklausomai ar minksta ar pilnesne krutis, ir geriau bega is kaires.

Kaip supratau vaikis vakar uzpyko, kad mama vis keliom valandom pabega (reikejo dukra vesti i ir is mokyklos), tai surenge protesta man. Vakare su mociute irgi nesimigde, as tok atsiguliau salia, iskart uzmigo vaikas ir nakti reguliariai tikrino ar as dar miegu kartu. Nejaugi arteja laikas kai niekur manes neisleis? Nors pavasari lengviau bus vestis kartu, dabar dae lauke salta, viduj silta, tai nurenk, aprenk.

Mano nesivarto dar. Pora kartu buvo nuo pilvo ant nugaros, bet daugiau ne. Ant sono tik ismoko pasiversti ir viskas.

O mankstelese kaip patinka, ypac kai ant pilvo paguldo, nes mato save veidrodyje, tai tiek juokiasi. Galvoju ir veliau palankyti, bet jau pas drauge, ir dukrai reikia (kad nebutu ploksciapade), tai varytume tryse sestadieniais.

Galvojau eit i lauka (lauke ilgiau miega), bet kad pradejo stipriai lyti ir vaikis uzmigo. Bet kai dabar velai jau temsta, tai galim ir veliau iseiti.

Atsakyti

Gaudri gal taip.ir miegos dabar visada :-) 

Pikolo o tai daug nutrauki, as 20ml vos privarvinau tada kai traukiau  :D  

Mano maže irgi nesivarto dar. Ant šonot tik persisuk.

Žaisliukus su abiem rankom pradėjo imt, masažai padeda matyt :-)

Mes eisim neužilgo į lauką, pamiegos man iki masažų :-) 

Atsakyti

O kaip smagiai!  :victory2:

Mes iki puse 6 išmiegam jau irgi kelinta naktis :-) 

Uzsiemusi gal rasei neatsimenu, o jus tikrino ortopedas dėl klubų? 

Man masažistė sako kad reikėtų mergaites tikrint, sako juk joms gimdyti ateitį reikės ir t.t. tai mastau prašyt siuntimo pas ortopedą kad patikrintų.

Na, kolkas pediatre mūsų niekur papildomai nesiuntė. O kolkas kazkaip as mūsų daktare ir pastikiu. Galbūt tas yra tikrinama kiek vėliau. O kas su klubais būna daroma? Žinau kad moterys būna siauresni klubų ir sunku gimdyti kiek būna, bet ar tada turėjo būti tai mergaitei kažkaip dirbtinai tie klubai platinami , plečiami..Na manau, jei fiziškai mergaitė sveika tai reikia tiesiog tuo džiaugtis. :)

Sveikutės,

Užsiėmusi mūsų vyrutis panašiai išmiega nui 23 iki 6 ryto, pavalgo ir dar iki 9 pamiega:)

Nusitraukiau pienuko, šiandien vakare į koncertąsmile.giftikiuosi vyras susitvarkys, buteliuko mažasis nepripažįsta, teks su šaukštuku.

Merginos o kaip su vartymusi pas jus reikalai? Mūsų vyrutis jau gana laisvai vartosi, jam matosi tiesiog malonumas, ypač nuo nugaros ant pilvo, tai smaginasi visad:) pirmasis sūnus irgi labai panašiu metu pradėjo vartytis, net šeip kiek žinau labai skirtingai vaikučiai pradeda!

Maniške iki šiol visad nuo vidurnakčio iki 5 miegodavo.

Sunkiai mums su vartymusi. Na,bet gi viskam savas laikas :)

Atsakyti

Uzsiemusi  man rodos jei yra klubų displazija tai deda tokį įtvarą vaikams kuris išskiečia kojas, baisiai nepatogu atrodo. Bet del to tai siuncia iki 3men berods tikrintis jei kyla abejoniu.

Atsakyti

Murkyte jei is nevalgyto  tai kokiu 120 pritraukiu, na vienam maitinimui

Pas ortopeda mus siunte, dare echo, o siaip patare ortopede nesiot placiai, kad apzerges vaikas butu

Atsakyti
Kaip gerai kaikurios nusitraukiat , eina sau.Murkyte , mums nuskilo,reik tu man papult į tą procentą biggrin.gif

Gaudri, kokiam koncerte buvot, patiko?

Su miegu, dar neišmiega mažė bala nematė, neklykia nors naktį , pamaitinu ir miega toliau, pampį pakeičiu.Ateis laikas , gal pradės išmiegot ji man irgi smile.gif

Su vartymusi, tai jau bando , nukrenta nuo nugaros ant šono, steni, kojas bando versti, pyksta tada, o rankos dar trukdo biggrin.gif pilnai laimei.Sakyčiau kokia savaitėlė ir pradės.
Vat sėstis, riečiasi bando, baisu, jai nenulaikai gerai ant rankų , šast ir sėdas, bet čia tik pilvo raumenų treniruotė, taip ir turi būt, riošiasi kūnas, kaip masažistė sako.Gulte irgi riečias, galvą ir pečius į priekį, steni , purpsi, atpila.Kovoju su atpilinėjimu, dakniso.

Mes buvom pas ortopedą , Murkyte paprašyk , nusius.Mus neurologė siuntė, klubai įsistatę, bet ne iki galo atveda, bet taisos jau, nuo masažų.Ortopedas tikrino sakė gerai viskas, ateit kai pradės vaikščiot jau.Echo nedarė, matyt nereikėjo.

Galvos vat pasidarėm echo, neurologė irgi siuntė,bet viskas gerai, nerado nieko blogo smile.gif.

Kardiologas ligoninėj žiūrėjo.

Vaikai sumigo, nieko gero nerodo.Guliu arbatą ramunėlių geriu ir galvoju kombį ploną mažei pirkt , žiūrinėjuos.
Kas ką turit?, pirksit.
Atsakyti

Murkyte jei is nevalgyto  tai kokiu 120 pritraukiu, na vienam maitinimui

Pas ortopeda mus siunte, dare echo, o siaip patare ortopede nesiot placiai, kad apzerges vaikas butu

Oho kiek daug!  Pavydėtina  :thumb_yello:

Neįtikėtina mums tik.pasvajot apie tokius nutraukto pieno skaičiukus  :ax: 

Siuntimo pas ortopedą prašysiu, nieks.per galvą neduos jeigu pasitikrinsim :-) 

Ai bus tikrino logopedė, sakė 6mėn vėl pasirodyt. Rekomendavo duoti šiurkščius daiktus rankom kad liestų, davė biguduką plaukų  :D  

Dėl kombio dar nežiūrėjau,nors reiktų jau plonesnio. :hmm: 

Atsakyti

Vakar panelė išmoko seiles pūst, galvojau šiandi bus užmiršus, nu nu kur čia užmirši tokį smagų veiksmą  :lol: 

Atsakyti

Nezinau kas tam vaikui pasidare, bet kasnakt nuo 5.20 verkia labai. Vel grizom prie sab simplex, nes lyg pilvuka pucia, tiek raitosi. Jau ir geruju bakteriju vyras nupirko. Nu mazu pades.

Isbandem maudynes su ratu. Jega. Isvis dabar maudymasis ziauriai patinka, tiek pliuskenasi, taskosi su kojom.

Atsakyti