Įkraunama...
Įkraunama...

2016 lapkritinukai

Opapa, štai ir išsikrapštėm iš nėštukių biggrin.gif
Ačiū Murkyte smile.gif

Reik parašyt prižiūrinčiai forumą nėštukių moderatoriai, kad uždarytų tą temą.

Kaip bėga laikas? Tuoj nauji lapkritinukai atsiras.

Man net norint neeitų nusitraukt, sunku lekiu šlapia visur, išlaša 20ml max.o kai pati valgo net springsta kaip bėga.

Nemiega panikė mano, voliojamės abi.

Liberty, oo kokia proga , fainai flirt.gif.

Aš gaziukų dar nebandžiau, įdomu kaip reaguotų, bijau atrodo daug jau valgau, bet geriu vandenį tik, o taip noriu colos, boržomi kokios mmmm.
Papildyta:
Ryt pirmą kart ateina masažistė, įdomu kaip seksis.

Parašiau kad uždarytų.

Laikas.bėga labai greitai, atrodo kątik laukėm kad greičiau mažiukai ateitų las mus  :wub: 

Esu bandžius ir aš trauktis pienuką, nu niekaip, varva vos,atrodo, kad nieko ten nėr, o maže kai valgo tai irgi bėg per šonus ir iš kito jaučiu varva ( toks fui jausmas). Kažin kodėl neina nusitraukt? Apie pieno kaupimo atsargas man nėr net kalbos  :aggressive: 

Kas liečia coco cola, tai aš geriu, man galvą

užeina skaudėt tai čia mano vaistai nr.1  :lol: 

Parašyk kaip jums seksis masažuotis, gal labai patiks pupai  :mirksiukas: 

Atsakyti

Registruojamos naujoj troboj :)

Maniške ligoninėje visiems tik šypsosi :D bus matyt kaip sūnus labai socialūs vaikas :D

Mus žada penktadienį paleisti :)

Išsiunčiau vakar prisijungimo į fb grupę užklausą :)  ( Julia Grebliauskaite Mourad) 

Apkeri visus savo nuostabia šypsenėle  :D 

Valiuo namooo!!! :yahoo: 

Kažkur kažką praleidau matomai, kas čia per Julia...?  :ax: 

Atsakyti
QUOTE(Murkyte20 @ 2017 01 26, 00:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Neįtikėtina" data-cid="71390560" data-time="1485375705"><div><p>Opapa, štai ir išsikrapštėm iš nėštukių vartotojo įkelta nuotrauka
Ačiū Murkyte vartotojo įkelta nuotrauka

Reik parašyt prižiūrinčiai forumą nėštukių moderatoriai, kad uždarytų tą temą.

Kaip bėga laikas? Tuoj nauji lapkritinukai atsiras.

Man net norint neeitų nusitraukt, sunku lekiu šlapia visur, išlaša 20ml max.o kai pati valgo net springsta kaip bėga.

gal neislauki kol prades begti normaliai? nes is pradziu is leto lasiukais bega, paskui sroves pasileidzia

nu ka , vel 4 diena nekakojimo blink.gif mergaites nuotaika prasteja , mamos irgi rolleyes.gif

Uzsiemusi smagu , kad sveikstat, namuciuose lengviau bus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liberty666: 26 sausio 2017 - 12:39

gal neislauki kol prades begti normaliai? nes is pradziu is leto lasiukais bega, paskui sroves pasileidzia

nu ka , vel 4 diena nekakojimo blink.gifmergaites nuotaika prasteja , mamos irgi rolleyes.gif

Uzsiemusi smagu , kad sveikstat, namuciuose lengviau bus

Būna ta srovė, bet žinok lab neilgai ir poto vėl vos laša.nemoku gal  :hmm:  bet ir nevargstu, po kol kas nereikia.

Klizmutę padarysi jei lab nerami pasidarys. Kiek iškentėt turi mūsų kruopiukai :wub: 

Atsakyti
QUOTE(liberty666 @ 2017 01 26, 12:38)

nu ka , vel 4 diena nekakojimo  blink.gif mergaites nuotaika prasteja ,

Žinok bėga čiurkšlė ir stop iki 20ml.10min.daugiau netraukiau.

Vargšė mažiukė, mes kas keturias darėm, o čia užvakar padarė, šian antra diena ir net dukart tfu 3, nežinau ar sutapimas ar išmaigė masažo metu, stebuklas , žiūrėsim kaip bus toliau.

Pradžioj panelytė patenkinta, šnekėjos, šypsojos, bet kai prasidėjo sunkus darbas, pastangos, ypač ant pilvo masažuojant kakliuką uj kaip spiegė, ašaros kaip pupos, išvargo.Žiūrėsim kaip rytoj seksis.Esu patenkinta pradžia, teks priprasti.Po masažo akių neatmerkė , aprengiau , virkavo, (.) gavo , nulūžo...Maniau jėga , miegos vaikas nors po masažų , kurtau po 7 min.labas mama biggrin.gif , pailsėjau.

Perkeliu atsakymą čia Jury smile.gif , klausei ar slenka plaukai.O taip , jau mėnesį ir kasdien vis labiau, baisu kaskart išsiplovus galvą ir šukuojant.Teks išlaukt, kiek reikia iškris, nepadarysi nieko , gerai turiu jų nemažai, kitaip plika jau būčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neįtikėtina: 26 sausio 2017 - 15:26

Nu ka, vaikinas sveria jau 6,3 kg ir yra 61,5 cm. Gavom siuntima pas neurologa, bet palauksim dar pora savaiciu, kol nuslugs ligoniu srautas. Skiepus istvere vyriskai, verke neilgai ir uzmigo, bet kaip visada 20 min. Uztat valge be kaprizu  :)​ 

Atsakyti

Neįtikėtina pavargo.maže per masažus , bet jos labui viskas  :4u: 

Dėl kakio, matyt tikrai išjudino  :D 

JURY aš nesiskundžiu plaukų slinkimu, krenta kaip.įprastai :happy:   nėr labai jau daug pas mane jų, tai užtat matyt laikos iš paskutiniųjų  :lol: 

Pikolo tikras vyras!super  :victory2: 

Pas neurologą profilaktiškai pasitikrint ar kas negerai? 

Atsakyti

Pas neurologa del kreivakaklystes ir padidejusio raumenu tonuso. Be to, musu poliklinikoje masazai mokami, o vaziuosim i Silainiu poliklinika, tai ten butu nemokami, tik reik kad skirtu.

Atsakyti

Neitiketina , p kiek laiko masazas trunka?

o as siandien pati youtubej paziurejau, ir masaza padariau, na ar sutapimas ar ne, maze pakakojo  :yahoo: arba kad sm pasiskundziau  :D 

Pikkolo  o pas kuria neurologe silainiuose einat?

del plauku, tai krenta saujom, issiplaunu ir bijau sukuot

Atsakyti

Gydytoja rekomendavo Vedeckiene. Bet dar neregistravau.

Atsakyti

Pas neurologa del kreivakaklystes ir padidejusio raumenu tonuso. Be to, musu poliklinikoje masazai mokami, o vaziuosim i Silainiu poliklinika, tai ten butu nemokami, tik reik kad skirtu.

Supratau, tai turėtų skirti dėl padidėjusio ramumenų tonuso, taip? 

Jėtus kaip aš laukiu kada pas naują gyd eisim, kad patikrintų mūsų raumenukus. Nu jei ir ši netikrins tai pasiusiu baisulingai  :aggressive: 

Atsakyti

Neitiketina , p kiek laiko masazas trunka?

o as siandien pati youtubej paziurejau, ir masaza padariau, na ar sutapimas ar ne, maze pakakojo  :yahoo: arba kad sm pasiskundziau  :D

Pikkolo  o pas kuria neurologe silainiuose einat?

del plauku, tai krenta saujom, issiplaunu ir bijau sukuot

Valiuoooo!!!  :yahoo: 

Įmesk ir mums nuorodą pasižiūrėt  :mirksiukas: 

Atsakyti