Įkraunama...
Įkraunama...

2016 lapkritinukai

Sveikos mergaites

Mes irgi dar pas daktarus nebuvom, ir skiepa atidejom, laukiam ligu apmazejimo. 

Pradejau duoti bulve,ragauja mergina patenkinta, kazkada daviau obuolio palaizyt, tai kaip isikibo i ranka, kad tik neatitraukciau :) bet gyd patare nuo darzovienes pradet primaitint, nes paragavus obuolio paskui nevalgys, nors sunu tai nuo vaisiu pradejau

Vo kaip fainiai :-) šaunuolė kad valgo! Nesirauko?  :D kai pagalvoji kaip.neskanu bulvė be nieko! Nebent su savo pienuku maišyt? Skaniau turbūt mažiams  :rolleyes: 

Atsakyti
Sveikos ,

Murkyte, šaunuolė dukriukas biggrin.gif , žino, ko nevalgyt .

Liberty, si naujuoju etapu smile.gif

Aš pradėsiu nuo saldžios bulvės, tada po truputį įvesiu morką, moliugą, cukiniją ir tt.žiūrėsiu kaip reaguos , toleruos, tada visą kitą.
Jai viskas ok.pradėsiu nuo 6mėn., nes visko pakanka kolkas lyg.

Orelis, šakės...Vakar žiema , šiandien jau ruduo, fuiiii.
Atsakyti

Murkyte su savo maisau pienu, bet vistiek fui nskanu  :D  o mazajai naujas skonis, tai viskas idomu O oras tikrai bjaurus, greiciau tas pavasaris, o dar geriau vasara :))) vien kai nereiks i kombi kist, kaip lengviau bus :)

Neitiketina, o kodel nuo saldzios? Kad skaniau, ar sveikuau ji?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liberty666: 27 vasario 2017 - 13:14
QUOTE(liberty666 @ 2017 02 27, 13:13)
<p>Murkyte su savo maisau pienu, bet vistiek fui nskanu  biggrin.gif  o mazajai naujas skonis, tai viskas idomu O oras tikrai bjaurus, greiciau tas pavasaris, o dar geriau vasara smile.gif)) vien kai nereiks i kombi kist, kaip lengviau bus smile.gif</p>
<p> </p>
<p>Neitiketina, o kodel nuo saldzios? Kad skaniau, ar sveikuau ji?</p>

Jo, bus šilta, smagu, uždėjai timpas , tuniką ar suknėnką kokią ir trason, pats fainiausias metas.Žudo tie kombiai, ribotas judėjimas.

Nuo saldžios Liberty, nes skrandukai jautrūs dar, maži, neapsunkint kad, ji lengviau virškinama ,tik todėl.Paprasta ir gerai .Skanesnė , gal kaip kam smile.gif
Atsakyti

Buvom mankstelej siandien. Vaikiui visai patiko, nors is miegu teko kelti.

Jauciu vel augimo suolis ar kas, valgyt pradejo kas 1 val ir uzmiega valgydamas. Nu su dukra nebudavo tokiu fintu.

Atsakyti

Buvom mankstelej siandien. Vaikiui visai patiko, nors is miegu teko kelti.

Jauciu vel augimo suolis ar kas, valgyt pradejo kas 1 val ir uzmiega valgydamas. Nu su dukra nebudavo tokiu fintu.

O ką per mankšteles daro? Mes ketvirtadienį varysim, bet pirmą sykį lyg tik pažiūrės ir skirs kada lankysimės, ir tai bus tik vieną kart savaitėj.

Laukiu ir aš šiltų orų, kada nebereiks to kombio, kol aprengi kol ką.ech.ir sušyla ji man tam komby.

Atsakyti

O ką per mankšteles daro? Mes ketvirtadienį varysim, bet pirmą sykį lyg tik pažiūrės ir skirs kada lankysimės, ir tai bus tik vieną kart savaitėj. Laukiu ir aš šiltų orų, kada nebereiks to kombio, kol aprengi kol ką.ech.ir sušyla ji man tam komby.

Net nezinau kaip papasakot, islanksto per visus sanarius, galva pasukioja, kakla palanksto, kojas, rankas palanksto. Tik idomiai, siandien buvom pas kita kineziterapeute, tai jai atrode, kad be reikalo einam, o vakar kitai buvo aiski problema - itempta peciu juosta. Tai pas vakarykste eisim likusius kartus. Tik sake, kad turetu geriau miegot po manksteles, o gavosi atvirksciai - kaip tik prastai grizus miegojo, ir tiek pervargo, kad uzmigo tik atverkes posma. Jau visko spejau prisigalvot  :rolleyes:

Laukiu ir as siltu oru. O tai dabar pyksta kol.aprengiu ir siaip nei kur nueisi kartu, visur reik nurengt ar bent atklot.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikkolo: 28 vasario 2017 - 20:24

Net nezinau kaip papasakot, islanksto per visus sanarius, galva pasukioja, kakla palanksto, kojas, rankas palanksto. Tik idomiai, siandien buvom pas kita kineziterapeute, tai jai atrode, kad be reikalo einam, o vakar kitai buvo aiski problema - itempta peciu juosta. Tai pas vakarykste eisim likusius kartus. Tik sake, kad turetu geriau miegot po manksteles, o gavosi atvirksciai - kaip tik prastai grizus miegojo, ir tiek pervargo, kad uzmigo tik atverkes posma. Jau visko spejau prisigalvot  :rolleyes:

Laukiu ir as siltu oru. O tai dabar pyksta kol.aprengiu ir siaip nei kur nueisi kartu, visur reik nurengt ar bent atklot.

O jums kasdien mankštos? 

Gryžo vyras tai mažiukę perkėliau į lovytę miegot, nu liuks, jokių pykčių, miega geriausiai, paryčiais pavalgo ir vėl perkeliu atgal į lovytę :-) 

Atsakyti

Einam kasdien, tik penktadienį nebus, tai pirmadienį paskutinis kartas bus.

Atsakyti
Mano pana nei karto po masažų nemiegojo ilgai, 5-10min.ir stačios akys.Vat tau ir turi.
Nevažuosiu ryt poliklinikon, nukelsiu kitam ketvirtadieniui, neaiški ji man, načiort palauks skiepai.

Klausykit, ar jau galvojat apie kėdes maitinimo , jau pamastau, kokias nusižiūrėjusios?Mastau visai Ikea kėdutė nieko, su paminkštinimu būtų gerai iki kokių 8mėn.tada jau išimčiau, bent pas močiutę ją tikrai nupirksim, kad būtų.

Nesinori griozdų , bereikalingų transformerių, noris praktiškos, patogios.

Murkyte, kaip fainiai, supratinga dukrytė smile.gif , manoji nėprokur lopšy, jau pardavinėsiu , nes tik interjero detalė, pirmas toks vaikas.Kitos nepirksiu kolkas, žiūrėsiu situacija, gal paaugs viskas susitvarkys.
Atsakyti

Mano pana nei karto po masažų nemiegojo ilgai, 5-10min.ir stačios akys.Vat tau ir turi.
Nevažuosiu ryt poliklinikon, nukelsiu kitam ketvirtadieniui, neaiški ji man, načiort palauks skiepai.

Klausykit, ar jau galvojat apie kėdes maitinimo , jau pamastau, kokias nusižiūrėjusios?Mastau visai Ikea kėdutė nieko, su paminkštinimu būtų gerai iki kokių 8mėn.tada jau išimčiau, bent pas močiutę ją tikrai nupirksim, kad būtų.

Nesinori griozdų , bereikalingų transformerių, noris praktiškos, patogios.

Murkyte, kaip fainiai, supratinga dukrytė smile.gif, manoji nėprokur lopšy, jau pardavinėsiu , nes tik interjero detalė, pirmas toks vaikas.Kitos nepirksiu kolkas, žiūrėsiu situacija, gal paaugs viskas susitvarkys.

Dėl maitinimo kėdutės nžn.Pirmąją be jos auginau, gal ir šį kart išsiversiu.

O kas blogai? Sirgt ruošiatės kad neaiški?

Nu matai panelė su savo charakteriu pas jus  :D 

Mes po masažų užmiegam. Gryštam namo pavalgom ir sminga keliom valandom.

Neįtikėtina o kiek viso masažų reikės mažylei? Maždaug.

Atsakyti

Sveikos

buvom ir mes pas neurologe, gavom mankstu, kai neisnesiotuke, tai net 12 priklauso. Pikkolo jus silainiuose einat?

Del maitinimo kedutes , tai sunaus turiu, kol kas valgom gultuke, seilinuku reiks uzsipirkt, buvau pamirsus sitas tepliones  :D 

Atsakyti