Įkraunama...
Įkraunama...

2016 lapkritinukai

Jei nepikta, sisioja tiek pat , ir kakoja kaip visada, tai gal nieko, per kitas dvi priaugsit

Atsakyti
Sveikos,
Liberty 666, tai ir mano panelė labai padeda, bet bijau, kad gal per dažnai prašau pažiūrėti biggrin.gif , ir man pasaka, kai ji namie. O tavo panelytė šaunuolė!

Murkyte, o ką gydytoja sakė, aš nesu susidūrus su tokia situacija.
Atsakyti

Aš tai manau kad svorio priaugimas svarbus tais porą menesiu po gimimo todėl pediatrai po gimimo iš pradžių labiau ir stebi. Nebent kūdikis priauginejo nuo patradziu minimaliausiai ir tada išvis svorio augimas sustojo. 

Man tai maniske jau per riebi atrodo :D net keista kad nuo to pienelio mano taip..Svarstyklių neturiu tai suzinosiu kiek to svorio tik kovo viduryje kai eisime skiepo. ...Į aukšti tai mes tikrai minimaliai kolkas...Čia tai jau genai :D

Tinginiuke kolkas verstis nebando nors gi mėnesiu gimus prieš laiką tai svoriu, ne, bet raida kolkas taip tuo menesiu ir atsilieka...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uzsiemusi: 23 vasario 2017 - 21:05

Aš tai manau kad svorio priaugimas svarbus tais porą menesiu po gimimo todėl pediatrai po gimimo iš pradžių labiau ir stebi. Nebent kūdikis priauginejo nuo patradziu minimaliausiai ir tada išvis svorio augimas sustojo. 

Man tai maniske jau per riebi atrodo :D net keista kad nuo to pienelio mano taip..Svarstyklių neturiu tai suzinosiu kiek to svorio tik kovo viduryje kai eisime skiepo. ...Į aukšti tai mes tikrai minimaliai kolkas...Čia tai jau genai :D

Tinginiuke kolkas verstis nebando nors gi mėnesiu gimus prieš laiką tai svoriu, ne, bet raida kolkas taip tuo menesiu ir atsilieka...

Mes ūgiu irgi labai nesistiebiam, nu ir tėvai nėr iš aukštujų  :D 

Maniškė sukas šonu kai kirmins, bet neapsiverč.

Su masažiste šnekėjom šiandien, tai mokėsiu pinigus ir masažuos toliau kad nebūtų pertraukų.

Atsakyti

Ryt ryte reikia palikt maže porai h, del visa ko noriu palikt bent biški pienuko, kada galiu pradėt nusitraukt? 

Atsakyti

Aš nusitraukiu naktį arba po paskutinio valgymo vakare. Nes naktį kai rečiau valgo, būna pilnesnės krūtys, lengviau pienukas bėga. Ir man lengviau iš kairės pritraukti, nei iš dešinės. Šaldytuve gali stovėti 3 paras.

Atsakyti

Aš nusitraukiu naktį arba po paskutinio valgymo vakare. Nes naktį kai rečiau valgo, būna pilnesnės krūtys, lengviau pienukas bėga. Ir man lengviau iš kairės pritraukti, nei iš dešinės. Šaldytuve gali stovėti 3 paras.

O trauki iš kitos krūties nei valgo ar kaip? Man su nutraukimu problematiška, kažkaip sunkiai traukiasi.nu bet bent kažkiek nutrauksiu paliksiu.

Atsakyti

Is kitos nei valge. Jei sunku nutraukti, tai trauk kai valgo, jei taip imanoma arba iskart po valgymo. Tada lengviau atsipalaiduoja pienukas. 

Atsakyti

Is kitos nei valge. Jei sunku nutraukti, tai trauk kai valgo, jei taip imanoma arba iskart po valgymo. Tada lengviau atsipalaiduoja pienukas. 

Aga būtų super maitinant nutraukt nes jaučiu kai bėga net iš kitos, bet nemokėsiu.nebent pieno surinkėjus tuo metu užsidėt, kažkiek pribėgs  :hmm:  nu reiks bandyt kažkaip.

Atsakyti
Labu,

Murkyte, svarbu prieaugis, betkoks, ne į minusą dabar.plius sysioja, kakoja, žvali.
Mažė 3mėn.priaugo 400g.dabar mėnuo bus matau naminėm salygom , jau 1kg.neveltui ištisai 3sav.kabo, matyt ir šuolis didžiausias dasidėjo ir liga .Praleidom vizitą pas daktarę, tai patikrint negaliu, kitą sav.eisim arba dar kitą skiepui.Nebenoriu daugiau ligų , načiort .

Kaip sekės nusitraukt , pavyko? smile.gif, man be šansų , taip noriu kurnors išeit jau.

Masažai du paskutiniai praėjo tik su šypsena ir kalbom, labai tikiuos taip ir bus jau.
Atsakyti

Labu,

Murkyte, svarbu prieaugis, betkoks, ne į minusą dabar.plius sysioja, kakoja, žvali.
Mažė 3mėn.priaugo 400g.dabar mėnuo bus matau naminėm salygom , jau 1kg.neveltui ištisai 3sav.kabo, matyt ir šuolis didžiausias dasidėjo ir liga .Praleidom vizitą pas daktarę, tai patikrint negaliu, kitą sav.eisim arba dar kitą skiepui.Nebenoriu daugiau ligų , načiort .

Kaip sekės nusitraukt , pavyko? smile.gif, man be šansų , taip noriu kurnors išeit jau.

Masažai du paskutiniai praėjo tik su šypsena ir kalbom, labai tikiuos taip ir bus jau.

Nu po kol kas svorio vis 0.  Aga pavyko netgi 20ml  :lol:  aš ją ryte pamaitinau, palikau po pusės h ana nerami sakė ti sugirdė tą 20ml ir užmigo iškart. Aš gryžau ir atsikėlė tai viskas gerai  :ax: 

O mums augimo šuolio nėėėėr, kodėl?  :hmm: 

Beje mano mažei bandėm mišinuką duot nu neima nors tu ką, susirauk kaip kad šūdą ikišus būčiau ir stumdo su liežuviu, o mano pieną išgėrė iš buteliuko  :bigsmile: 

Neįtikėtina šaunuolė kad neverkia  :mirksiukas: 

Mano irgi neverkia guli sau guguoj arba tyli , bet kai jau reikia apsirengti ti tada aliarumas prasideda  :D 

Atsakyti

Sveikos mergaites

Mes irgi dar pas daktarus nebuvom, ir skiepa atidejom, laukiam ligu apmazejimo. 

Pradejau duoti bulve,ragauja mergina patenkinta, kazkada daviau obuolio palaizyt, tai kaip isikibo i ranka, kad tik neatitraukciau :) bet gyd patare nuo darzovienes pradet primaitint, nes paragavus obuolio paskui nevalgys, nors sunu tai nuo vaisiu pradejau

Atsakyti